Arkadaşlar 2aydir bir bakicım var. Şehir dışından annemler gelecekler babam ve erkek kardeşimle bir haftalığına. Annemler biz çocuk için geliyoruz bakıcı gelmesin bu hafta dediler. Ama görümcem bakıcida gelsin böyle olursa düzeni olmaz diyorlar. Bakıcım biraz dindar rahat edemeyecek biliyorum babamla kardeşimin yanında ne yapsam bilmiyorum bi fikir verin.
Bebeğim 8aylik bakıcısı aramiyor annem bakabilir yani. Annem istiyor zatenÇocuk kaç yaşında ki? Bakıcıya alışkınsa ve gelmediğinde onu arayacaksa çocuk gelmeli bence de.
Bebeğim 8aylik daha bakıcıya düşkünlüğü yok.Çocuğun kaç aylık olduğu ve ailenizi ne kadar tanıdığına göre değişir.
Bakıcı bir anda gelmemezlik edip, siz de ailenizle onu başbaşa bırakıp işe giderseniz çocuk üzülebilir. 1 hafta gelişim çağındaki bir çocuk için uzun bir süre.
Bende öyle düşündüm annem bebeğe çok baktı.gorumcem kafamı dalgalandırdi.Şehir dışından yatılı aileniz geliyorsa bakıcı neden gelsin ki? Anneninizin hastalığı vs yoksa bakabilecekse bence gelmesinin bir anlamı yok. Düzen bir haftada bozulmaz bence rahat olun annenizi dinleyin.
Asla ücret kesmem o yuzden demedim zaten. Benim kafamı görümcem dalgalandırdiÇocuk küçük ve anlatılanı anlayamayacak yaştaysa bakıcı günde bir iki saat de olsa uğrasın. Uyku saatinde gelsin, yedirsin uyutsun gitsin mesela. Çocuk büyük ve anlayabilecek yaştaysa uygun dille anlatın bir hafta gelmeyeceğini.
Ama kadının ücretini kesmeyin lütfen bu bir hafta için. Ne düşündüğünüzü bilmiyorum bu konuda ama naçizane uyarmak istedim.
Öyle mi dersiniz 8aylik bebeğimÇocuğun düzeni için gelmeli .bir hafta çocuk için uzun bir süre
Bebeğim 8aylik daha bakıcıya düşkünlüğü yok.
Gelmesin tatil yapsın be nceArkadaşlar 2aydir bir bakicım var. Şehir dışından annemler gelecekler babam ve erkek kardeşimle bir haftalığına. Annemler biz çocuk için geliyoruz bakıcı gelmesin bu hafta dediler. Ama görümcem bakıcida gelsin böyle olursa düzeni olmaz diyorlar. Bakıcım biraz dindar rahat edemeyecek biliyorum babamla kardeşimin yanında ne yapsam bilmiyorum bi fikir verin.
Cocuk anneanneyi dedeyi tanıyosa bakabilirlerse neden bakıcı gelsin kiArkadaşlar 2aydir bir bakicım var. Şehir dışından annemler gelecekler babam ve erkek kardeşimle bir haftalığına. Annemler biz çocuk için geliyoruz bakıcı gelmesin bu hafta dediler. Ama görümcem bakıcida gelsin böyle olursa düzeni olmaz diyorlar. Bakıcım biraz dindar rahat edemeyecek biliyorum babamla kardeşimin yanında ne yapsam bilmiyorum bi fikir verin.
Bakabiliyorlar. Ama düzeni bozulurmus kadininda.Cocuk anneanneyi dedeyi tanıyosa bakabilirlerse neden bakıcı gelsin ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?