3ay baktıO aylarda oğlum babaannesine gitmek istemezdi ben işe gideceğim zaman. Ki babaannesi 4,5 aylıktan bu yana bakıyordu. Çok da seviyordu bu anlaşılıyordu.
Anneniz daha önce ne kadar ilgilendi? Algısı sandığınızdan daha açık. Bir anda her gün öz bakımını yapan kişi değişecek. Alt değiştirme bile bebek için etkileşim demek.
Şöyle bi durumda var ben yarım gün işe gidiyorum.Bakıcının düzeni neden bozulsun, bir hafta gelmese hiçbirşey olmaz.
dindarlıkla ne ilgisi var, anneniz de evde sonuçta, rahatsızlık olmaz bence.
Ben olsam çağırır, gerekirse evine erken gönderirdim. Anneniz bebekle ilgilenir ama bakıcı da bi işin ucundan tutar masayı toplar, belki yemek yapar vs.. ( öyle işler yapıyor mu bilemiyorum ama) erken saatte de gönderirsiniz..
Annemler çocuğu özledik diye geliyorlar bakmak istiyorlar yani. Bende işe yarım gün gidiyorum o yüzden kararsız kaldımneden hem bakiciya para vereceksiniz hem cagirmayacaksiniz ben anlamadim. en azindan gunde 3 4 saat gelip ilgilensin cocukla, anneniz de nefes alir. kolay degil bebekle tüm gun ilgilenmek. bakici sabah erken gelmesin, anneniz babaniz rahatca kahvaltilarini yapsinlar, sonra kadin gelip cocukla ilgilensin, belki uyku sirasinda anneniz babaniz gezmeye yuruyuse cikmak ister o esnada evde kadin olursa cikabilirler, kadin olmazsa hep sirayla cikacaklar
Annemler çocuğu özledik diye geliyorlar bakmak istiyorlar yani. Bende işe yarım gün gidiyorum o yüzden kararsız kaldım
Tüm yorumlari okudum, ona göre genel yorum yapacağım. Güvenli baglanma dediğimiz olay daha rahme duser düşmez başlıyor. Yani bebeğim daha küçük, anlamaz, alışır vs. diyoruz ya çoğu zaman bu disardan böyle görünse de bebgin anlamlandırmasi farklı olabiliyor. Artık bakici ile bağ kurmaya baslamis bir bebegi pat diye anneanneye bırakmak olmaz. Anneanne bakmış ama anladığım kadarıyla bir süredir görmemiş. Bakıcı gelmeli kesinlikle.Arkadaşlar 2aydir bir bakicım var. Şehir dışından annemler gelecekler babam ve erkek kardeşimle bir haftalığına. Annemler biz çocuk için geliyoruz bakıcı gelmesin bu hafta dediler. Ama görümcem bakıcida gelsin böyle olursa düzeni olmaz diyorlar. Bakıcım biraz dindar rahat edemeyecek biliyorum babamla kardeşimin yanında ne yapsam bilmiyorum bi fikir verin.
Ben evdeydim belli süre bakıcida geldi. Daha sonra işe başladımTüm yorumlari okudum, ona göre genel yorum yapacağım. Güvenli baglanma dediğimiz olay daha rahme duser düşmez başlıyor. Yani bebeğim daha küçük, anlamaz, alışır vs. diyoruz ya çoğu zaman bu disardan böyle görünse de bebgin anlamlandırmasi farklı olabiliyor. Artık bakici ile bağ kurmaya baslamis bir bebegi pat diye anneanneye bırakmak olmaz. Anneanne bakmış ama anladığım kadarıyla bir süredir görmemiş. Bakıcı gelmeli kesinlikle.
Bunların yanında bakıciya kademeli alışma süreci oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?