Sanırım mı ? :bbo:evet herşeyi düşünüyorum sizlere hakta veriyorum ama niye yapamıyorum bilmiyorum ama yapmalıyım sanırım
ayrılıcamteşekkür ederim hepinize.aslında tk korkum onu beni anlamayıp ayrılmak için bunu bahane ettiğimi sancak olması
bahanemi.ayrılıcamteşekkür ederim hepinize.aslında tk korkum onu beni anlamayıp ayrılmak için bunu bahane ettiğimi sancak olması
kızlar herşeyinize karışan bir sevgiliniz var bir gün sizden okumayıp evde oturmanızı istese ayrılırmıydınız ? sizce bu sebep olabilir mi ?
ayrıca yaşım 18
kızlar herşeyinize karışan bir sevgiliniz var bir gün sizden okumayıp evde oturmanızı istese ayrılırmıydınız ? sizce bu sebep olabilir mi ?
ayrıca yaşım 18
haklısnız ama bi türlü ayrılmak istiyorum diyemiyorum
evet herşeyi düşünüyorum sizlere hakta veriyorum ama niye yapamıyorum bilmiyorum ama yapmalıyım sanırım
ayrılıcamteşekkür ederim hepinize.aslında tk korkum onu beni anlamayıp ayrılmak için bunu bahane ettiğimi sancak olması
çok gururludur kendisi sanmıyorum hem yaptığı tek bencillik bu değil
aynı yaştayız yaşını soran arkadaşım :S desteğiniz için hepinize teşekkür ederim.ailemde okumamdan yana ve bana çok güveniyorlar saçma bir aşka kaplıp gitmektense geleceğimi düşünmeli bir an önce ayrılmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?