• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu ayrılma sebebi olabilirmi?

Senin sevgilinin yaptığı bencillik resmen, okumamakta ne demek
Evde otur falan,bu kadar karışmaya hakkı yok!!
Valla o bu kafayla giders, senden başka şeylerden de fedakarlık etmeni isteyebilir..
En son söylüyorum ama o istediği birinci dereceden bir ayrılık sebebidir unutmaa
:kızgın:

evet herşeyi düşünüyorum sizlere hakta veriyorum ama niye yapamıyorum bilmiyorum ama yapmalıyım sanırım
Sanırım mı ? :bbo:
Kendi doğrularına inanıp yaşamazsan üzülen hep sen olursun.
Güçlü birimi olmak istersin,onun bunun lafına bakarak yapamadıklarının pişmanlığıyla ezilen biri mi ?
Kararını net olarak belirle.
Hayatının merkezi sensin.

Benim için kesinlikle ayrılık sebebidir.
Hangi hakla senden bunu isteyebilir.
Galiba sevgilinin büyük bir özgüven sorunu var canım. Üniversiteye gidince başkasını bulacağını falan düşünüyor galiba.
Sakın bu dediğini kabul etme sakın. :olmaz:
ılerde çok pişman olursun ama olan kayıp giden yıllarına olur.

Mutlaka oku.

ayrılıcam ;) teşekkür ederim hepinize.aslında tk korkum onu beni anlamayıp ayrılmak için bunu bahane ettiğimi sancak olması

bence ayrılırken söyle "benim geleceğimi kendi bencilliği ugruna hiçe sayan biriyle olamam" de,de ki oturup bir düşünsün..belki değişir düşüncesi?anlar yanlış düşündüğünü?:sm_confused:

o gururluysa sen ondan gururlu ol hayatım..seni eve kapatıp gururunu,gelecegini hiçe sayan biri ne kadar gururlu olabilir orası tartısılır.asla kendini ezdirme..okumak gibi önemli bir konu olunca asla kendine karıstırma.

Bunu gelip sana söyleyebilecek kadar utanmazsa bu erkek arkadaş,suratı da eşek derisindendir,ayrılırken sayacağın gerekçeleri oturup düşüneceğini sanmıyorum.O yüzden sadece ayrılmayı düşün,sebebini söyle,aman ona açıklamak için zaman kaybetme,anlamazsa özel ders alsın:delphin:

ayrılıcam ;) teşekkür ederim hepinize.aslında tk korkum onu beni anlamayıp ayrılmak için bunu bahane ettiğimi sancak olması
bahanemi.
arkadaşını bir doktora göster bunu derse.. bu bahane olurmuya. bu senin hayatınla ,geleceğinle,oynanması ...
ayrıca,öylede sanırsa sansın. öyle düşünen adamla ne işin var senin

Hem de bir numaralı bir sebeptir.
Neyine güvenerek, hangi hakla istiyor bunu senden?
Bu devirde 18 yaşında bir insana okuma, evde otur diyecek kadar da kıskanç ve bencil.
Düşünmene bile gerek yok bence. Yolu açık olsun.

Yok artık, kesinlikle ayrılmalısın. Benm öyle psikolojisi bozk bi svglm vardı. lanet olsn ona hayatım mahfoluyordu. Düşünsene ona uydun tamam dedin. yaş ilerledi evlendiniz. on yıl sürdü. on yıldan sonra anlaşamyıp ayrıldı senden, aldaatı ya da basit bi sebeple bitti. SENİN MADDİ BİR DURUMUN OLMAYACAK. Nasıl ayrılacaksın? Ona muhtaç mı olmak istiyorsun arkadaşım? Onun eline mi bakmak istiyorsun para versin de sunu alıyım diye. Yok artk kesinlikle bitir arkadaşım.

kızlar herşeyinize karışan bir sevgiliniz var bir gün sizden okumayıp evde oturmanızı istese ayrılırmıydınız ? sizce bu sebep olabilir mi ?

ayrıca yaşım 18

ayrıl gitsin:1ninca:

onun yaşı kaç aceba ?CADIARZU

bi tanıdıgımın kardeşi de vakti zamanında kız arkadaşından okulu bırakıp okumamasını istedi. liseye yeni başlayacaklardı sanırım... sebep bu olay olmasada sonunda ayrıldılar:delphin:

şu an sevgilin olsa da ileridede onunla birlikte hayata devam edeceksin demek değildir.. sevgili olmak birşeylerin garantisi de değildir..

herhali düşünmek lazım

ilerde ayrılık oldu o zaman ne olacak...

eski sevgilim okumamı stememişti bende onun istediğini kabul etmiştim. şimdi dımdızlak ortadayım mı diyeceksindelikafadulden

erkekler kendilerin bazı konularda çok havada buluyorlarr Çok üzgünüm çoook

indirmek kızlara düşüyor:lepi:

yol ver gitsin canımsüprizzzzz

dünya hali bu

sen önce hayatını kurtar da sonra sevgili eş bulursun nasılsayerimseniben

seviyor deme.. sevse böyle bi talepte bulunmazdı:1no2:

Son düzenleme:
kızlar herşeyinize karışan bir sevgiliniz var bir gün sizden okumayıp evde oturmanızı istese ayrılırmıydınız ? sizce bu sebep olabilir mi ?

ayrıca yaşım 18

Bunları yazarken "doğru cevabın" ne olduğunu biliyordunuz. Yine de:

haklısnız ama bi türlü ayrılmak istiyorum diyemiyorum :(

demişsiniz.

evet herşeyi düşünüyorum sizlere hakta veriyorum ama niye yapamıyorum bilmiyorum ama yapmalıyım sanırım

Yapamıyorsunuz çünkü erkek arkadaşınızın sizin de bencillik olarak adlandırdığınız başka müdahaleleri de olmuş size... Siz de birçok masum kızımız gibi bunu "beni seviyor" olarak almışsınız o nedenle onun o "vazgeçilmez kontrolünden" çıkmak sizi sudan çıkmış balığa döndürecek dye korkuyorsunuz.Sonrasında:

diyorsunuz lakin asıl korkunuz tüm bunlara rağmen onu kaybetmek... 18 yaşında bir genç kız olmanıza rağmen daha sağlıklı, karakteri oturmuş bir adam "bulamayacak" değilsiniz oysa...

çok gururludur kendisi sanmıyorum hem yaptığı tek bencillik bu değil

Zira hem yaptığı tek bencilliğin bu olmadığını söylüyor hem de sizden kendisi için hayatınızdan, ayaklarınızın üstünde durma ihtimalinizden, maddi manevi kendinizi tatmin edecek eğitim hakkınızdan vazgeçmesini isteyen biri için "gururlu" ifadesi kullanıyorsunuz. Bir genç kızdan (her şeyinize karıştığını da ifade etmişsiniz ilk mesajda) "okumamasını" isteyen bir adam gururlu değil aşağılık kompleksi olan, zayıf bir karakterdir. Tüm bunlar bir yana büyüklerinizin tutumunu da merak ettim.
Ve siz... Umarım bir an için bile bu fikri "mantıklı" bulmamış, bir an için bile "kabul edilebilir mi..." diye düşünmemişsinizdir... Bugün "Bu ayrılık sebebi olabilir mi?" diye sormanızdan hareketle ilerdeki ilişkilerinizde kararsızlığınızla daha büyük tavizler vermenizden endişe ediyor, daima daha sağlıklı ve tutarlı düşünmenizi diliyorum...

aynı yaştayız yaşını soran arkadaşım :S desteğiniz için hepinize teşekkür ederim.ailemde okumamdan yana ve bana çok güveniyorlar saçma bir aşka kaplıp gitmektense geleceğimi düşünmeli bir an önce ayrılmalıyım

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

paramı ekmeğimi suyumu omu veriyormuş?? bune cürret birde okumayıp evde oturmanı istiyor:mymeka: zaten öylesine sığ düşünen böylesine geri zihniyetli kişi benim sevgilim olamazdı eğer böle düşündüğünü belirttiysede artık hayatımda yeri olamazdı....

ne yani eve kapanıp asalak gibiona bağlımı olcakmışsın... ayrılık sebebi hemde en geçerli ayrılık sebebi olur bence bu neden... onun seni desteklemesi lazımken böyle yapması çok bencil biriolduğunu gösteriyor... yol yakınken ayrılmalı böylelerinden...

daha duruyor musun ayrıl kendi ekmeğini kazanmak dururken onunla olup ki olmayacağın yüzde99.9
daha genceciksin reşit olalı 1 yıl olmuş önünde yaşayacağın cıvıl cıvıl bir hayat var ve sen hepsinden vazgeçmeyi düşünür gibisin o kim ki senin hayatın hakkında karar veriyor senin bir ailen var onlar dururken ona laf düşmez sakın bu yanılgıya düşme oku oku oku seni okumak kurtarır koca değil

ayrılırdımm muhtemelende senden bunu isteyennn üni.okumuycak biridirr.sana neyin garantisini verioda senden bunu taelp edebiliyor.seni ondan üstün olmandan korkuyodur ve gittiğin ortamlarda faal olmanı da istemiycektir kısıtlıycaktır seni her daim.hahah benimkidee adam gibi okulunu bitir başarılı olmazsann evlenmem senle die sinir edioo:):)nyse benimkinin yaptığı şaka bi yana ii düşünn hemen evlenipe eline ne geçcek mutlu olcan mı??muammaaaa canımm muammaa hem hemen evlenceiğinizde ne malumm???

Back