- 13 Mart 2019
- 15.590
- 59.417
- 598
Amin kuzum ne zamana kan vereceksin?
Yarın sabah idrarda pozitif görürsem gidicem canım vermeye

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin kuzum ne zamana kan vereceksin?
Yok ben devlet hastanesinin acilinde yaptiriyorum 1 saate sonuc cikiyo bat günü bi daha vercem kan dr.a göstermiyorum sonuçları kan verip eve geliyorum e nabizdan sonuclarima bakıyorum
Ben malatya da oturuyorum devlet hastanesi bana cok yakin arabayla 3-4 dk öğlen çocukları eşime birakiyorum arabaya atlayip gidiyorum hemen 5 dk kan verip cikiyorumHmm bizim buranın acilinde yapmıyolar yaa malesef bi daha özele de gitmek istemiyorum
Sen hangi şehirdesin orada iyimiş
Bu test bata kac kala canmEn son dün yapmıştım canım biraz daha belirdi sanki ilk yaptığıma göre
Acaba bende yarın sabah mı yapsam ilk idrarla eğer pozitif çıkarsa haftasonu girmeden kan veririm bende![]()
Bat 20 haziran canim bata 3 kala yapmış arkadaşBu test bata kac kala canm![]()
Ben malatya da oturuyorum devlet hastanesi bana cok yakin arabayla 3-4 dk öğlen çocukları eşime birakiyorum arabaya atlayip gidiyorum hemen 5 dk kan verip cikiyorum![]()
2 kizim var canim biri 6 yasina giricek gelecek ay digeri ağustosta 2 yaşına giricek inşallahOh mis gibi ne rahatmış canım maşallah
Burasu İstanbul yapmıyolar malesed
Kız senin kaç çocuğun var maşallah![]()
2 kizim var canim biri 6 yasina giricek gelecek ay digeri ağustosta 2 yaşına giricek inşallah![]()
Tesekkur ederım cnmBat 20 haziran canim bata 3 kala yapmış arkadaş
İnşallah annesiOoo maşallah tecrübeli anne ❤❤
Benim olursa ilk bebeğim olacak inşallah❤❤
![]()
Adet günü bile silik cıkanlar oluyor, ben de test yapmak ıstıyorum ama cok korkuyorum 21 i benımde..3 gün kala yaptığım test canım![]()
Senin bat ne zamandi canim eger yumurtlama gününü biliyosan 12-13 gün geçtiyse yarin sabah yap bi testTesekkur ederım cnmben de yapmak ıstıyorum ama korkuyorum 21 ınde yapıcam
21 i bat, her ay husrana ugramaktan yoruldum valllahı, 21 sabah yapmay dusunuyorumSenin bat ne zamandi canim eger yumurtlama gününü biliyosan 12-13 gün geçtiyse yarin sabah yap bi test
Yani bende bu ay diyodum bat gelmeden yapmam diye çünkü gecen aylarda Cift cizgi saatler sonra cikti hep var dedim olmadi bu ay ates takibi de yapiyodum ateşim düşünce kesin bu ayda yok dedim hatta eşime dedim bu ay da olmadi filan gece oyle aklima düştü rahatim ya yok olduğundan atesim düştüğü icin o kadar emindim ki olmadığına bi yaptim 5.dk ya kalmadan cikti şok oldum ertesi günden itibaren tekrar yükseldi atesim21 i bat, her ay husrana ugramaktan yoruldum valllahı, 21 sabah yapmay dusunuyorum
Ne kadar guzel yaa, ben de keşke o şoku yasasamYani bende bu ay diyodum bat gelmeden yapmam diye çünkü gecen aylarda Cift cizgi saatler sonra cikti hep var dedim olmadi bu ay ates takibi de yapiyodum ateşim düşünce kesin bu ayda yok dedim hatta eşime dedim bu ay da olmadi filan gece oyle aklima düştü rahatim ya yok olduğundan atesim düştüğü icin o kadar emindim ki olmadığına bi yaptim 5.dk ya kalmadan cikti şok oldum ertesi günden itibaren tekrar yükseldi atesim
Şifa olsun inşallah bat değil bebiş gelsinMerhaba hanımlar ben de 2 aydır deniyorum daha yeni aslında ama rahmimde minik kistler vardı ta kasımda doktor demişti. İlişkiyi sıklaştırın bunlar gider dedi. 2 aydır olmayınca aklıma geldi herhalde kistler sıkıntı oluşturdu diye. O yüzden ben de soğan kürü uyguladım bu ay. Bat tarihim 27 haziran muhtemel tarih tabi bu zira degiskenlik gosteriyor :)
evet bende ıcıyorum.Sen mi içiyorsun canım