Bu Ayda Yok Kasımda Çalışmalara Devam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Suff
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar merhaba.. Ben de geçen ay ümitliydim ama adet oldum maalesef.. Benim adetlerim ağrısız oluyo hamilelikte bi belirti olurmu bilmiyorum. Adetim bitti artık beklemedeyiz, inşallah bu ay umutlarımız kırılmaz, hepimiz güzel haberler alırız

Beklerim bacım ne olacak ki hiç hamile gibi hissetmiyorum zaten kesin stresten gecikti. oldu mu olacak mı diye beklemekten

sebus sen 14 de yapçaktın dimi bende 14 bekliyorum ama şuan bel ve kasık ağrısından duramıyorum doktora gitmeyi düşünüyorum çünkü çok fenayım ayak agrısı kasık ağrısı beni maf etti

sizler çok ağrılısınız hayırdır yahu
bende tık yok

sizler çok ağrılısınız hayırdır yahu
bende tık yok

aman olmasın zaten canım günlerdir okadar ağrı çekiyom sonuç ne fooooooooooooooooos öüyom resmen ülen pozitif değilsin madem mahvetme beni bari demi ama yok süründürcek illaaa ....

aman olmasın zaten canım günlerdir okadar ağrı çekiyom sonuç ne fooooooooooooooooos öüyom resmen ülen pozitif değilsin madem mahvetme beni bari demi ama yok süründürcek illaaa ....

ya benimkide böyle olursa

malesef canım bende de yokmuş hatta çok fazla intihap varmış antibiyotiğe başlıycam bakalım hayırlsı zaten ilk denememdi inşallah rabbim aratmadan evlat sahibi yapar hepimizi

yapma yaaaaa ama çok üzüldüm ben şimdi tüüh neyse vardır bunda da bi hayır benim de 3 gün var ama tırt neyse önümüzdeki aya saklayalım iştahımızı :)

selam kızlar bu ay 10 gun gecıktı adetım ıkı kere test yaptım sılık cıktı tam umıtlendım ama dunden berı her tuvalete gıttıgımde pembe pembe bısıler gelıyo adet gıbıde degıl anlayamadım hamısmıyım degılmıyım

yerleşme kanaması diyolar ya belki ondandır

yerleşme kanamasıda olabilir ama

yerleşme kanaması adet kadar yoğun mudur?

cok tesekkur ederim canim iyi dileklerin icin nebilim iste soyle cevreme bakiyorum kimisi istemedigi halde patir patir doguruyo biz cok istiyoruz ancak hastane koselerinde surunuyoruz elbet vardir bundada bir hayir

cok tesekkur ederim canim iyi dileklerin icin nebilim iste soyle cevreme bakiyorum kimisi istemedigi halde patir patir doguruyo biz cok istiyoruz ancak hastane koselerinde surunuyoruz elbet vardir bundada bir hayir

maalesef canım benimde çevrem öle kayınvalidemin 11 tane çocuğu var son 2 istemeden olmuş annemin 5 tane onunda son 2 istemeden olmuş eltim korunduğu halde hamile kaldı bizde bırak korunmayı hamilelik için yumurtlama günü sayıyoruz onlara sorsan o ne diye sorarlar rabbime bol bol birbirimiz için dua edelim inş bizimde en kısa zamanda olur

Kızlar son 2gün adetime. Hafta başından beri kasık ve bacak ağrım vardı dün akşam çok şiddetlendi gece bile ara ara hissettim boşa umutlanmak istemiyorum düşünmeden de edemiyorum. Sürekli rüya görüyorum psikolojim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…