• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Ayda Yok Kasımda Çalışmalara Devam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Suff
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi akşamlar kızlar.. bizde 3 aydır istiyoruz bakalım inş bu ay biraz umutluyum.. :14:

Aynı sizler gibiyim bende .. Benim ekim 1 di 5 ine geldik hiç bişi yok.. Evlendikten sonra ilk defa bu kadar gecikti oysaki

Bende ayni durumdayim canim hic uzulme benim ilk gebeligimde adet sancisi gibi sanci cekmistim sonra 1 gun kala reglime test yaptim pozitif cikti ama arkadasiminda mesela adeti geciktikten 15 gun sonra gebe oldugu belli oldu kan testinde bile cikmamisti... benim ilk bebegim gelisemedigi icin anne karninda kalbi durdu mecburi kurtaj oldum 3 ay gecti bendede tik yok ikinci reglimi oldum bugun Allah bebek isteyen herkese Anne olmayi nasip etsin

bende balıkesirdeyim yaş 25 1 oğlum var 5 yaşında 6 aydır deniyoruz 2.bebeği düşünüyoruz olmuyo hayırlısı diyelim artık adetimi 2 gün geçti bakalım nasip ...

ben daha 1i yapamadım bacım :9:
aman hayırlısı olsun napalım vardır bir sebebi:51:

Bende ayni durumdayim canim hic uzulme benim ilk gebeligimde adet sancisi gibi sanci cekmistim sonra 1 gun kala reglime test yaptim pozitif cikti ama arkadasiminda mesela adeti geciktikten 15 gun sonra gebe oldugu belli oldu kan testinde bile cikmamisti... benim ilk bebegim gelisemedigi icin anne karninda kalbi durdu mecburi kurtaj oldum 3 ay gecti bendede tik yok ikinci reglimi oldum bugun Allah bebek isteyen herkese Anne olmayi nasip etsin

geçmiş olsun .
amiiiiiin inşallah.
Siz böyle düşünürseniz birdahaki ay sizinde olur inş .
:49:

Hamile Kalabileceğiniz Dönem: 09 Kasım 2013 - 19 Kasım 2013 günleri arasında
Regl Tarihi: 28 Kasım 2013, Perşembe

tabiki yumurtlamada tarihte kesin değil canım :32:

benimde 15 kasım canım beraber bekliyelimmi :49::emir_bebek:

beni aydınlattıgın içn teşekkürler suff cum :) 3 4 aydır beklemelerdeyiz yumurtlama zamanıma denk getirmeye çalışıyorum umarım sonuç verir :1: ama bir de kafamızdan şu bu ay kaldım mı kalamadım mı sorularını bi atsakk streseten uzaklaştırsak kendimzi çoktan hamile kalmıştık :) hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun , güzel haberler alırsam ileticem sizlere de :40:

al benden de okadar resmen ikiye ayrılacak gibi benimde 5 gün var olsam da kurtulsam diyorum.......olumlu düşünemiyorum ben ......

daha öncede oluyomuydu böyle benim ilk defa bu kadar çok ağrı olduğu için ümitleniyorum

bende balıkesirdeyim yaş 25 1 oğlum var 5 yaşında 6 aydır deniyoruz 2.bebeği düşünüyoruz olmuyo hayırlısı diyelim artık adetimi 2 gün geçti bakalım nasip ...

bende balıkesirdeyim :3:

Herkese günaydınn

Geçmiş olsun canım.. Amin inşAllah hepimize versin.. Benim bat bugün dayanamadım dün test yaptım negatif :(( inşAllah senin anlattığın gibi vardır bebişimde geç öğrenirim..

Günaydın kızlar ben bade istanbuldan 30 yaşındayım 5aylık evliyim 5aydır çalışıyoruz henüz bi sonuç alamadık. Dr.kontrolümde de hiç bir sorun olmadığı çıktı. Çevremizdeki herkes çok sıkıştırıyor bizi kocamda bende stres altındayız. O kadar umutsuzum ki :(

Günaydın kızlar ben bade istanbuldan 30 yaşındayım 5aylık evliyim 5aydır çalışıyoruz henüz bi sonuç alamadık. Dr.kontrolümde de hiç bir sorun olmadığı çıktı. Çevremizdeki herkes çok sıkıştırıyor bizi kocamda bende stres altındayız. O kadar umutsuzum ki :(

şu cahil çevrenin canı cehenneme :47:

daha öncede oluyomuydu böyle benim ilk defa bu kadar çok ağrı olduğu için ümitleniyorum

kasık ağrım oluyodu ama 10 önceden başlamazdı bel ağrısı da olmadan bi gün önce hafif ağrırdı hatta ertesi gün geliceni ordan anlardım göğüslerim de bi şişti sorma silikonlu gibi resmen ağrıdan da duramıyom.....

kasık ağrım oluyodu ama 10 önceden başlamazdı bel ağrısı da olmadan bi gün önce hafif ağrırdı hatta ertesi gün geliceni ordan anlardım göğüslerim de bi şişti sorma silikonlu gibi resmen ağrıdan da duramıyom.....[/QUOTE]

hadi inşlh sen hamilesindir bende bu sabah test yapıcaktım ya teste gerek kalmadı yani :14: kırmızılar geldi senin batın kaçtı?? sen de balıkesirdenmisin canım?

Son düzenleme:
kasık ağrım oluyodu ama 10 önceden başlamazdı bel ağrısı da olmadan bi gün önce hafif ağrırdı hatta ertesi gün geliceni ordan anlardım göğüslerim de bi şişti sorma silikonlu gibi resmen ağrıdan da duramıyom.....

hadi inşlh sen hamilesindir bende bu sabah test yapıcaktım ya teste gerek kalmadı yani :14: kırmızılar geldi senin batın kaçtı?? sen de balıkesirdenmisin canım?[/QUOTE]

inanmıyorum tüüüüh sen de gelecek aya kaldın desene gerçi ben de katılcam aranıza bu ay hiç umudum yok benim bat 14 sabah bi test yapsammı dedim sonra vazgeçtim nasılsa olumsuz diye ben aydınlıyım canım :)

hadi inşlh sen hamilesindir bende bu sabah test yapıcaktım ya teste gerek kalmadı yani :14: kırmızılar geldi senin batın kaçtı?? sen de balıkesirdenmisin canım?

inanmıyorum tüüüüh sen de gelecek aya kaldın desene gerçi ben de katılcam aranıza bu ay hiç umudum yok benim bat 14 sabah bi test yapsammı dedim sonra vazgeçtim nasılsa olumsuz diye ben aydınlıyım canım :)[/QUOTE]

sebuscum sen kaç aydır deniyon ilk bebeğinmi senin? ay inşlh sen hamişsindir dua ediyom isteyen herkeslere versin rabbim mutlu haberlerini bekliyorum yaş kaçtı bu arada??

Son düzenleme:
sessizsedasızcım :) ben 85 modelim canım yaklaşık 2 yıldır deniyoruz ama devamlı değil bi ara klomen çatlatma iğnesi vs.tedavisi gördüm olmadı sonra uzunca bi süre ara verdim şimdi yaklaşık 3-4 aydır deniyoruz ne gelen var ne giden eylülde hsg çekildi sok tüp tıkalı ama dok ocağa kadar müsade verdi normal yolla kalmamam için bi sebek yokmuş bakalım işte bekliyoruz bi umutla ama hiç umudum da yok aslında nasipse ilk bebeğim olucak benimde 4 gün sonra belli olacak herşwy :)

bugün sabahtan beri ağlıyom atanın ölümüyle bi başladım herşeye bahane buluyom eşim gezmeye götürdü araba sallandıkça göğsümün ve belimin ağrısından duramadım gel artık 14 neyse belli olsun çok fenayıııııım :(

Back