Merhaba arkadaslar hemen hemen yazdıklarınizi okudum benim sahsi fikrim ve basima gelenlerden dolayi bunu diyorum tam 1 yil her ay sık iliski ile hamile kalamadim cunki her ay bu ay kesin hamileyimdir demekten ve her ay reglim basladiginda aglamaktan hitap olurdum dr bir sorunum olmadigini da cok saglikli oldugumu da demisti ayrica daha sonra artik vazgectim nasilsa hamile kalmiycam dedigim ay kizima hamile kaldim simdi 11 aylik teyzeleri ve ben yeniden ogrendim ki 5 haftalik yine hamileyim ikinci evladim geliyor rabbimden hayirlisi ile sadece sunu demek istiyorum zamaninda banada derlerdi cunki kafana takma taktikca hamile kalmazsin bence dogru bisey rahat birakin kendinizi acaba bu ay da hamileyimdir acaba demeyin bence aman nasilsa bu ayda olmaz deyin benim gibi benim ki sadece bir oneri inşallah yardimci olurum sizlere ne olur boyle yazdim diyede sitem etmeyin sadece sizden evvel bu yollardan gecmis bir kardesinizden tavsiye rabbim hepinize evlat sevgisini saglikli sihhatli kucaginiza almayi nasip etsin insallah amin
sizin adınıza çok sevindim darısı başımıza inşallah bende en kısa sürede sizin gibi bir hikaye paylaşırım burada . şöyle düşünüyorum ben olmuyorsa demek ki hayırlı zaman değil bizim için. Allahım sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin dualarım hep bu yönde. birde 24 ekim 2014 tarihinden önce doğum yapmak çok istiyorum evlilik yıldönümümüzü bu yıl evladımızla kutlamayı çok istiyorum ama kısmet tabi