- 26 Ağustos 2013
- 845
- 721
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beklerim bacım ne olacak ki hiç hamile gibi hissetmiyorum zaten kesin stresten gecikti. oldu mu olacak mı diye beklemekten
sebus sen 14 de yapçaktın dimi bende 14 bekliyorum ama şuan bel ve kasık ağrısından duramıyorum doktora gitmeyi düşünüyorum çünkü çok fenayım ayak agrısı kasık ağrısı beni maf etti
sizler çok ağrılısınız hayırdır yahu
bende tık yok
anladım canım hadi nolur mutlu haberlerle gel :)
aman olmasın zaten canım günlerdir okadar ağrı çekiyom sonuç ne fooooooooooooooooos öüyom resmen ülen pozitif değilsin madem mahvetme beni bari demi ama yok süründürcek illaaa ....
malesef canım bende de yokmuş hatta çok fazla intihap varmış antibiyotiğe başlıycam bakalım hayırlsı zaten ilk denememdi inşallah rabbim aratmadan evlat sahibi yapar hepimizi
ya benimkide böyle olursa
olmazsın merak etme iyi düşün hemen aklına kötü bişey getirme bakarsın süpriz olur allahın işi belli olmaz ki :)
selam kızlar bu ay 10 gun gecıktı adetım ıkı kere test yaptım sılık cıktı tam umıtlendım ama dunden berı her tuvalete gıttıgımde pembe pembe bısıler gelıyo adet gıbıde degıl anlayamadım hamısmıyım degılmıyım
yerleşme kanaması diyolar ya belki ondandır
nasıl bısey kı o
bende bilmiyorum ama yaşayanlar hafif lekelenme şeklinde olduğunu söylüyo
yapma yaaaaa ama çok üzüldüm ben şimdi tüüh neyse vardır bunda da bi hayır benim de 3 gün var ama tırt neyse önümüzdeki aya saklayalım iştahımızı :)
aynen kuzum çalışmalara devam tabi haberleşmeye de devam
canımcım ben bu siteye girip ne zorlukları aşıp hamile kalanları gördükçe umudum artıyor ben bir kere hamile kaldım ama kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım ama hala umudum var sende umudunu kaybetme bak burda herkes hamile kalabiliyor inş en kısa zamanda seninde güzel haberlerinizi alırız:)
cok tesekkur ederim canim iyi dileklerin icin nebilim iste soyle cevreme bakiyorum kimisi istemedigi halde patir patir doguruyo biz cok istiyoruz ancak hastane koselerinde surunuyoruz elbet vardir bundada bir hayir