• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Ayda Yok Kasımda Çalışmalara Devam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Suff
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar son 2gün adetime. Hafta başından beri kasık ve bacak ağrım vardı dün akşam çok şiddetlendi gece bile ara ara hissettim boşa umutlanmak istemiyorum düşünmeden de edemiyorum. Sürekli rüya görüyorum psikolojim bozuldu

Canım psikolojik deliler olarak geziyoruz artık :)) kafayı yiycez bu belirsizlik kadar insanı üzen bişi yok.. hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz ki burdaki çoğu kişi aynı şeyleri yaşıyor.. her ay acaba bu ay hamileyiz diyoruz :) kendimizi şartlandırdığımız için ya ağrıları psikolojik olarak çekiyoruz ya da gerçekten ağrıları çekiyoruz ama adet için bi türlü yorumlayamıyorum..

benim kırmızılar ön görüşme için bugün pembeleri yollamışlar yarın kendileri gelcekmiş sen bu stresle pooooh hamile kalırsın dediler :(

bende bu ay kırmızıları gördüm artık umudumuz hayalimiz önümüzdeki aya kaldı inş cuma günü doktora gidecem tahlil verecem ondan sonra galiba doktorum bana klomen verecek bakalım neler olacak inş güzel şeyler olur

bende bu ay kırmızıları gördüm artık umudumuz hayalimiz önümüzdeki aya kaldı inş cuma günü doktora gidecem tahlil verecem ondan sonra galiba doktorum bana klomen verecek bakalım neler olacak inş güzel şeyler olur

inşallah canım ya ama inanki şu an terör estiriyorum ortalıkta tutamıyorum kendimi okadar bunaldım ki her ay birdiğer aya umutlanmaktan......

slm kızlar bende kasıma kalanlardanım bugün adetimin 11.günü ovul. testi eşit gibi çıktı acaba hergün mü yoksa gün aşırımı denemek lazım. bu testlerdende anlamadım bişey ekimde gördüm koyuyu ama tutmadı düşünmemek istiyorum ama hep hesap hep hesap stres topu oldum neden olmuyo diye

aaaa benimde dün geldi reglim.bakalım artık bu ay başlıoruz yne çalışmalaraaaaaa:)

kizlar sizin en azindan kirmizilariniz geliyo benim ne gelen var nede giden kadin olmak ne kadar zormus arkadas yaaaa off off

Günaydın kızlar.
3 gündür bitmek bilmeyen bel ve sırt ağrım var. bugün yarın adet olmam gerekiyordu .
Kısmet bakalım :32:

of ya 4 gün geciktikten sonra bende adet :5: oldum . bu ay bal tarçın çörek otu karışımına başlayacağım ve başarabilirsem düşünmeyeceğim :19:. gerçi şuna çok inanıyorum hayırlı zaman değil demek ki bizim için ki olmuyor. Allah en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah:25:

kızlar benim tarlayı su bastı hemde öyle böyle değil şarlıyo resmen....ama karar verdim bu ay bu hamilelik konusunu açan nolsun yicem içcem yatcam kalkcam takmıcam artık ne bu be şeklim şemalim kaydı akıl sağlığımı hiç saymıyorum bile o zaten bozuk :) bu ay herşeyi resetledim kafamdan hadi bakalım hayırlısı.....

adetıme cok var daha ama yuzumde sıvılceler cıktı ve ayaklarım ınanılmaz derecede agrıyor. hamılelık belırtısı olabılır mı bu kadar erken hamıle kalmıs olabılır mıyım ?

kızlarr benimde bu ay olmadı adetin 3.günü doktora gittim tahlil yaptırdım prolaktin hormonu yüksek çıktı onun içinde ilaç verdi bide klomen verdi bakalım ne olacak cumartesi tekrar kontrole gel dedi inş rabbim hayırlısını verir.

1 ay boyunca her gün ağrı çektim ümitlendim ama yine regl oldum :50: bu ay çok heveslenmiştim

1 ay boyunca her gün ağrı çektim ümitlendim ama yine regl oldum :50: bu ay çok heveslenmiştim

Üzülme canım ya.. Sen gibi benimde ağrım çoktu kasık ağrısından ilişki bile yapamadık o derece. Bende çok ümitlendim olmadı.. Kısmet inşAllah aralık ayına ;)

Back