sessizsedasızcım :) ben 85 modelim canım yaklaşık 2 yıldır deniyoruz ama devamlı değil bi ara klomen çatlatma iğnesi vs.tedavisi gördüm olmadı sonra uzunca bi süre ara verdim şimdi yaklaşık 3-4 aydır deniyoruz ne gelen var ne giden eylülde hsg çekildi sok tüp tıkalı ama dok ocağa kadar müsade verdi normal yolla kalmamam için bi sebek yokmuş bakalım işte bekliyoruz bi umutla ama hiç umudum da yok aslında nasipse ilk bebeğim olucak benimde 4 gün sonra belli olacak herşwy :)
bat 14 ü olmasına rağmen bugün kırmızılar geldi adetim de düzensizleşti ovulasyonu da şaşırdık artık başka bahara
hadi inşlh sen bari hamişsindir umudunu yitirme beee
slm kizlar bende bebis isteyenlerdenim ama malesef hic umudum yok insallah rabbim hepimize saglikli hayirli bebekler nasip eder dusunmekten yoruldum kafaya takmayin diyorlar nasil takmayacaksak artik
bahçeli evler çalışıyormusun sen canım?
şu cahil çevrenin canı cehenneme
9 kasımda hasta olmam gerekiyor ama olmadım henüz. regli olacakmışım gibi ağrılarım var ama henüz gelen giden yok. umarım olmam tabi. ama korkuyorum bir sorun oldu da ondan hasta olamıyorum diye
kasık ağrım oluyodu ama 10 önceden başlamazdı bel ağrısı da olmadan bi gün önce hafif ağrırdı hatta ertesi gün geliceni ordan anlardım göğüslerim de bi şişti sorma silikonlu gibi resmen ağrıdan da duramıyom.....
bugün sabahtan beri ağlıyom atanın ölümüyle bi başladım herşeye bahane buluyom eşim gezmeye götürdü araba sallandıkça göğsümün ve belimin ağrısından duramadım gel artık 14 neyse belli olsun çok fenayıııııım
bat 14 ü olmasına rağmen bugün kırmızılar geldi adetim de düzensizleşti ovulasyonu da şaşırdık artık başka bahara
beni aydınlattıgın içn teşekkürler suff cum :) 3 4 aydır beklemelerdeyiz yumurtlama zamanıma denk getirmeye çalışıyorum umarım sonuç verirama bir de kafamızdan şu bu ay kaldım mı kalamadım mı sorularını bi atsakk streseten uzaklaştırsak kendimzi çoktan hamile kalmıştık :) hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun , güzel haberler alırsam ileticem sizlere de
Günaydın kızlar ben bade istanbuldan 30 yaşındayım 5aylık evliyim 5aydır çalışıyoruz henüz bi sonuç alamadık. Dr.kontrolümde de hiç bir sorun olmadığı çıktı. Çevremizdeki herkes çok sıkıştırıyor bizi kocamda bende stres altındayız. O kadar umutsuzum ki
yok malesef akşama kadar boş boş oturuyom işte
9 kasımda hasta olmam gerekiyor ama olmadım henüz. regli olacakmışım gibi ağrılarım var ama henüz gelen giden yok. umarım olmam tabi. ama korkuyorum bir sorun oldu da ondan hasta olamıyorum diye
sende bendensin
kızzzz 2 gün geçmiş 16 sını bekle beraber yaparız
günaydııııııııın kızlaaaaar son 3 gün dananın kuyruğu kopcak gariiiii :) sizlerde ne var ne yok bugün test yapan yok mu ben bekliyorum daha olumsuz olumsuz bide benim ikiz kulelerin ağrısı olmasaaaaa anaaaaam gece yüz üstü yatamaz oldum patlıcak sanki bence adettendir hamile olsam bi başka hissederdim gibi geliyo ben aksine adete odaklanmış durumdayım :)
sebus sen 14 de yapçaktın dimi bende 14 bekliyorum ama şuan bel ve kasık ağrısından duramıyorum doktora gitmeyi düşünüyorum çünkü çok fenayım ayak agrısı kasık ağrısı beni maf etti
evet canım 14 benim de bugün miğde bulantım ve baş dönmem çok oldu ama dayanamadım test yaptım gene negatif çıktı ama deliricem çok sıkıntılarım var sanırım hep stresten oldu mahvettim kendimi dengem bozuldu bende bişi yok umarım senden güzel haberleri alırız çok kötüysen bence de durma bi git hem için rahat eder sonrasında hbr ver ama emi....
canım gittim doktora kan testi yaptı 14:30 da alcam bakalım inşallah olur muhakak hbr vercem sana... Sende sıkma canını hem test adetten 3-4 gün sonra çıkıyorlar diylardı hiç belli olmaz
aaaaaaaay hadi bakalım inşallah hamilesindir senden bari güzel haber alırım ama sen evde yapmışmıydın test....
yok canım ben yapmadım evde test çıkmaz diyorlar bende hiç boşuna hayal kırıklığına uğramayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?