• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Ayda Yok Kasımda Çalışmalara Devam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Suff
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geçmiş olsun canım...

inşallah bu sefer tutar ve bebişerimizi sağlıkla kucağımıza alırız =)

inşallahhh inşallahhh
allah evlat hasretide çektirmesin evlat acısıylada imtihan etmesin.
hepimizin kucakları bebek dolsun inşallah

Bat 08.10.2013
4 tane test almıştım bir tanesinde bile ne bir çizgi ne silik çizgi ne başka birşey .
Zaten hiç birşey hissetmiyorum . Son 3 gün ama olduğnu zannetmiyorum .
Olsa hissederdim dimi ?
Neyse Kasım Ayında devam :43:

o hisleri 14 aydır yaşıyorum Allah yardımcın olsun ne kadar zor olduğunu bilirim.bende 2.aşılamayı kasımda yaptırcam umarım bende hayırlı haberler alırım hepimizde alırız inşallah :(

beklemek çok zor gerçekten . inşallah daha fazla beklemeden alırız kucağımıza bebişlerimizi :16:artık hamileyim demek istiyorum . şu kadar kaldı hayaller kurmak istiyorum :14:

arkadaşlar slm. bizim de bu ay çalışmaların 4. ayıydı =(

cidden bu işler çok zormuş. çok fazla düşünmeyin diyorlar ama ne mümkün. işe gelir gelmez ilk iş kk nü açıp bakıyorum. bilmediğim şeyler var mı diye =)

kızlar çoğu kişi kan testi yaptırdım yazıyor. nerede yaptırıyorsunuz bu testleri? sağlık ocağında mı? ücretsiz mi?

benim bat 18'inde. ovul. testi yaptım bu ay hergün ama yine de anlayamadım ov. günümü=( bgn 16. günüm sanırım artık kaçmıştır zaten ben anlayamadan:( çok merak ediyorum ama göğüslerim regl öncesi gibi şişti o yüzden bu ay da regl olcağımı hissediyorum..

bakalım kasım ayına öüjdeleriz inşşşşallah :):49:

Canım en iyisi düşünmemek, belirti aramamak... Bu arada erken hamielik belirtileriye adet belirtileri aynı. O yüzden hemen olumsuzluk da düşünme. Kan testini sağlık ocakları ücretsiz yapıyor. Ama adetinin 1 gün de olsa geçmesi lazım oraya yaptırmak için. Ha eğer aile hekiminiz çok karışmıyorsa erken de yaptırsan yaparlar sanırım. Özel hastaneler de 30-40 TL arası bir fiyata yapıyor... BAT'ına daha çok varmış. O yüzden daha beklemen lazım sabırla :16:

merhaba kızlar
İnşallah kasım ayı bereketli bir ay olur.İlk hamileliğimi kasımda öğrenmiştim ama maalesef 4 aylıkken düşük yaptım.2 aydırda korunmuyorum ama gelen giden yok.Özelliklebu aydan çok umutluydum 1 hafta adet gecikmesi yaşadım ama dün adet oldum maalesef şimdi duam inşallah bu ay nasip eder rabbim.
Çok zormuş allah herkese nasip etsin.
STRESSS yedi bitirdi beni....
ahhh ahhh bekletmeden gelse bu sıpacıklar :2:

çok geçmiş olsun cnm... inşallah bu ay hepimiz kavuşuruz bebeklerimize.. Gerçekten çok zor beklemek düşünmemek... Benim her an aklımda.. Düşünememeye çalışıyorum ama olmuyor.. Testlerde negatif görmekten o kadar bıktım ki... :14:

çok geçmiş olsun cnm... inşallah bu ay hepimiz kavuşuruz bebeklerimize.. Gerçekten çok zor beklemek düşünmemek... Benim her an aklımda.. Düşünememeye çalışıyorum ama olmuyor.. Testlerde negatif görmekten o kadar bıktım ki... :14:

teşekkür ederim canım.İnşallah hepimiz en kısa zamanda kavuşuruz.ne diyeyim rabbim herkese nasip etsin o küçük mucizeleri

Bende cumartesi aksami test yaptim pozitif cikti hayirlisi ALLAh tan darisi sizlere ;)) 7 aylik evliyim ve 7 aydir korunmadan dha yeni tuttu.Allah gununu biliyor yani.

Bende cumartesi aksami test yaptim pozitif cikti hayirlisi ALLAh tan darisi sizlere ;)) 7 aylik evliyim ve 7 aydir korunmadan dha yeni tuttu.Allah gununu biliyor yani.

kucağınada almayı nasip etsin rabbim inşallah hayırlı olsun:nazar:

merhaba kızlar
İnşallah kasım ayı bereketli bir ay olur.İlk hamileliğimi kasımda öğrenmiştim ama maalesef 4 aylıkken düşük yaptım.2 aydırda korunmuyorum ama gelen giden yok.Özelliklebu aydan çok umutluydum 1 hafta adet gecikmesi yaşadım ama dün adet oldum maalesef şimdi duam inşallah bu ay nasip eder rabbim.
Çok zormuş allah herkese nasip etsin.
STRESSS yedi bitirdi beni....
ahhh ahhh bekletmeden gelse bu sıpacıklar :2:

Geçmiş olsun balah.. Allah'ım aynı acıyı yaşatmasın inşAllah.. Gerçekten zor beklemek.. Düşünmeyim diyorsun ama ne mümkün :( bencede hayırlısyla kısa zamanda gelsin sıpalar ;)

Geçmiş olsun balah.. Allah'ım aynı acıyı yaşatmasın inşAllah.. Gerçekten zor beklemek.. Düşünmeyim diyorsun ama ne mümkün :( bencede hayırlısyla kısa zamanda gelsin sıpalar ;)

çok sağol canım:(
allah kimseye yaşatmasın.
hayırlısıyla en kısa zamanda gelsinler tüm bereketiyle inşallah
herkes soruyor şuan düşünmüyorum diyorum ama nerde aklımdan hiç çıkmıyorki

çok sağol canım:(
allah kimseye yaşatmasın.
hayırlısıyla en kısa zamanda gelsinler tüm bereketiyle inşallah
herkes soruyor şuan düşünmüyorum diyorum ama nerde aklımdan hiç çıkmıyorki

Katılıyorum aynısı bende de var. Benim cevap da şu: senin benim istememle olmuyo kısmet bu işler bakalım diyorum :)) millete neyse merktan ölürler bizim içimizi bilmeden konuşuyorlar..

kızlar benimde son adet tarihim 10.10.2013
ymurtlama günümü nasıl tahmin edecem siz anlıyabiliyomusunuz.
bikaç gün içinde ama nasıl olcak hergünmü ilşkiye girmek gerekiyor.

canım kaç günde bir adet oluyorsan 14 çıkartacan...mesela ben 28 günde bir adet oluyorum28-14= 14.gün yumurtluyorum demek oluyor.sen 10 ekim adet olmuşsun 10 ekimden itibaren sayacaksın eğer 28 günde bir oluyorsan 23 ekim yumurtlama günün olur bunlar tahmini hesaplar ama garanti olsun diye adetin 10.gün ile 20.güne kadar bir gün aralıklarla çalışmalar yapın canım...

Son düzenleme:
Selamm kızlarr :))
Bende sizdenim :)) bat yarın ama hasta olcam gbi hissediorum eli kulağında yarın gelir..bu ilk ayımızdı kasım için çalışmalara devam:52:

Son düzenleme:
aaah ah nedir bizim bu melekler için çektiğimiz kasıma ben de kalanlardanım ama umarım kasımda çakılı kalırım aralığa sarkmam dua edelim hep beraber yaa çok yoruldum artık....

aaah ah nedir bizim bu melekler için çektiğimiz kasıma ben de kalanlardanım ama umarım kasımda çakılı kalırım aralığa sarkmam dua edelim hep beraber yaa çok yoruldum artık....

Aynen aralık inşallah son olur 😉

Ekim 10 da oldu benimde gecikince doktora gitmiştim.. Adetin ilk gününden hesaplayıp 12 - 14 -16 - 18 dedi.. İnşallah nasibimizde vardır canım.

Bende kasıma kalanlardanım tam 1 senedir korunmuyorum temmuzda kimyasal gebeligim oldu tabiki düşükle sonuçlandı :( gerci benim hikayem uzun 1 oglum var ALLAH bagıslarsa ama ona tedaviyle hamile kaldım 4 senelik tedaviyle 1dıs gebeligim oldu oda tuplerim tıkalı oldugu içinmiş tüpleri açtırdım velasıl kısa sure sonra ogluma hamile kaldım simdi yine sanirim tuplerim tıkalı yarın doktora gidicem bakalım bana neler dicek genel kontrollerimi yaptırim de eğer bir sorun yoksa icim rahatlar en azından bu tür seyler hic kolay deil umarım herkes bebisine kavusur çok uzattım kusura bakmayın :)))

Back