• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ayda böyle geçmesin:((

sonunu anlayamadım kusura bakma. girdin mi dr mu gelmedi? yazmayı unuttun sanırım

Doktor 14.30 da gelecekmis. Ben yani iki buck saat hastanede beklicem.evdende bes dk ya gelirim diye ciktim zar zor. Doktorun keyfini beklemezdim yani. Cuma gununun randevularina baktim ogunde muayene yok. 19.000 kadın tek bi hastanenin tek bi doktoruna mecburuz maalesef.

Yoruum icin saol cnm. Biz 7 yildir sevgiliydik bi yildir evliyiz.
Kv kp ole diyince daha dusunmuuoruz bircumuz var diye gecistiriyorum ama bu sefer arkamdan soylendiklerini kizdiklarini duydum. Yani benim fikrim onemli degilmis illaki dogurmam gerekiyomus. Kv diyoki bitecek olsun dogur :KK70:
Neden hemen istediğinizi anladım.. Kayınvalidene takılma boş ver.. Konuşur konuşur susar.. Bende 3 buçuk yıldır evliyim.. Hala çocuk düşünmüyorum. Sen söyleyince aklıma geldi, bizim kayınvalide arkamdan ne laflar ne dedikodular ediyordur... Diyeceğim şu ki; Allah hayırlı evlatlar nasip etsin.. Elbet vardır bir vakti bir zamanı.. Haberler de görüyoruz, çevreden duyuyoruz; ne evlatlar var ailesi ile kanlı bıçaklı.. Ailesini sevmeyen, hor gören, hatta şiddet uygulayan.. Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.. Sen gönlünü ferah tut.. Güzel düşün, iyi ol..

Canım herşeyde 1hayır vardır demekki bu ay kısmetinde böyle olacağı varmış pozitif düşün herşeyi benimde yaklaşık 5 seneocuğum olmadı en sonunda tüp bebek yaptık sizinde kısmetinizde varsa elbet gelecek o bebek merak etme

Canım bazı yerleri atlamış olabilirim okurken.ama anladığım kadarıyla belli bşr rahatsızlıgın yok.benden sana tavsiye.ndn bukadar kendini şartladın daha yeni evlisin evliliğin ilk yılı zaten alışma yılıdır gerci seni anlıyorum insan panik oluyor ilk deneme de olsun istiyor olmayınca kötü birşey var sanıyor.ama ben sunu bilir sunu söylerim.kendini rahat bırak ve rahatsızlıgın yoksa dr gitme.inan srn kastıkca mücadele ettikce olası varsada olmaz.akışına bırak allahımdan hayırlı evlat iste.nasıl birden hamile kaldıgını anlamıyacaksın.ben suan hamileyim Rabbime dua ediyorum isteyen herkese versin. Evliliğimin ikinci yılı.bende gün tarih falan hesap etmşdim debedim olmadı.dedim daha yeni evliyim bıraktım akışına hiç ummadıgım anda hamile kaldım.ama hep dua etmşdim.birde sakıncası yoksa sogan suyu iç gercekden cogu arkadssıma cok faydalı oldu sahit oldum.ben hep dua ediyorum allahım herkese versin inşallah rabbim sanada kısa zamanda nasip etsin.ama inan daha erken hiç kendini sıkma sen iste Rabbimden zamanı gelince verir

Kizlar merhaba.
Telden yaziyorum yazim hatalari için kusura bakmayin.
Ben ailemden uzak bi sehirde esimle beraber yasiyorum.1 yıllık evliyiz ve henüz çocugumuz yok
Tam 9 ay boyunca doktora gittim 4 doktor degistirdim.
Evim hastaneye uzak ve yol çok meşakkatli.ona ragmen yilmadim sikilmadim herrrr ay ama her ay gittim neden cocugum olmuyor diye.
Dr.larda her adetin 3. Gunu tahlil yapip biseyin yok deyip gonderdiler.kimisi kiloya bağlayip,kilo vermeden gelme diye azarlayip yolladilar.
Ama bn yine pes etmedim.!!!
Geçen gün adet gecikmesi nedeniyle tekrar gittim bu sefer yeni bi dr.du
Bana tarlusal ve estrofem verdi(östrojen hormonu)
Bunlari kullan adetin besinci gunu gel kLOMEN yazicam dedi.en sonunda tedaviye baslayacaktik.kullandim adetimi oldum bugun ucuncu gun.
Yarin 23 nisan tatili old.icin ve Cuma gunude ev tasiyacagiz. bugun gideyim de yazdirayimda ilacimi cuma alirim dedim.
İnternetten randevunu 11.50 ye aldim gittim hastaneye.
Banko sirasinda benden bi onceki adamin isi bayaa uzun surdu gecti benim muayene saati.
12.00 ogle tatili girdigi icin acele ediyorum ama ne faydaaa.
Dr.un odasina girdim oh dedm doktor burda ama sekreter yokmus, dr yaa sefreter yok ben seni nasil muayebe edeyim dedi bnde benim muayene saatim suan ogle yemeginede girmediniz daha dedim.ozaman git sekreteri bul muayene ediyim dedi. Koskoca hastanede ben nerden bulayim sekreteri !!!
Basindan savdi beni resmen.
Ogle sonu gelicen artik yapicak birsey yok dedi.
Bankoya gittim tekrar,sekreter yokmus benim muayene ogleye kaldi randevum gecerli olurmu ozamana dedim evet dedi.yalniz saat 14.30 gibi gelin dedi neden dedim, doktor beyin isi varmista o saatte gelcekmis.Bu arada tek doktor var hastanede.
Bi hisimla gittim dr.a siz 14.30 dami geleceksiniz dedim beni ogleye cagirdinizya dedim.yaa evet isim var o saatte gelicem dedi !!!
Hemen cuma gununun randevularina baktim ama o gunde muayene yok :KK43:(((
İyiki bankoya gidip sormusum yoksa mal gibi bekleyecektim doktoru. Bide hastaneye zor sartlarda geldim Kv ve Kp bende aksama kendi annem babam geliyo, ev tasicaz ortalik savas alani gibi.tam gununde doktora gitmem gerek. Kv nin kadin doguma gittigimden haberi yok..habire torunda torun diyo.bebisim olmuyo.kirk bahaneyle evden ciktimda geldim hastaneye bide basima bunlar geldi.
Okadar sevinmistim ki artik tedaviye basliyoruz Benimde yavrum olacak diye !! Ama kursagimda kaldi...
Bende bebegim olsun istiyorumm bende anne olmak istiyirumm.
Hakkinizi helal edin çok uzun oldu kizlar.
Rabbim hiç birimizin kucağini boş birakmasin :KK43:((
Canım çok mu acele ediyorsun daha 1 sene olmuş evleneli,doktorlar da bir sorun görmüyorlar bence rahat bırak kendini,Rabbim evladına kavuştursun

Ama bu kadar kafaya takarsan olmaz ki

Sürekli doktorla uğraşmak yerine başka şeyler ile ilgilensen olacak belki de

Bu ay doktor vs değil ev taşımaya odaklansaydın daha iyi olurdu; stres olunca olmaz ki bebek

Var :) yumurtlama olmamasini ona bagliyolar.
Ama kuzenim 130 kg ile kendisi hamile kaldi dogurdu ikinciyi bile dogurdu. O yuzden hu kilo sacmaligina inanmiyorum.

Kilo saçmaligi mi? Bu nasil bir deyim? Sorun sadece hamile kalmakta degil ki. Netten bir oku bakalim kilolu hamile kalmakta hem çoçuk, hem anne için ne zararli oldugunu. Kilolu bayanlarda en basit muayene bile zor oluyor, yagdan dolayi hersey görünmüyor, hatta bebek bile iyi hisedilmiyor göbek yagindan dolayi. Dogumda komplikasyon olsa, bir kilolu bayan için çok daha riskli oluyor bu,.. ve daha nice nice seyler.

Yani kilonuzu bilmiyorum fakat 130 kilo ile dogum yapani degil, saglikli bir kilo ile, saglikli hamilelik geçirmis birini örnek olarak gör.

Arica sen durumu çok fazla abartiyorsun. Daha yeni evlisin sayilir. Daha 3üncü ayinda doktorlara gitmek insani psikolojikmen çöker zaten. Bu normal degil artik. Ilk önce derdin evliligin oturtmasi olmaliydi. En basit normal bir sekilde cinsel iliskiden zevk almak olmalidir. Ki artik kesin su anki yasadigin stressten dolayi, cinsel iliskidende zevk almiyorsundur, ki ne yazik, evliligin en önemli olaylarindan biridir.

Üstelik klomen gibi hormonlar saglikli degildir. Herseyin en güzeli dogal olanidir ve bunun için biraz sabirli olmak gerek. Dedigim gibi, önceligin evlilik olsun ve kendine fazla baski kurma bu bebek konusunda. Ne kadar stress yaparsan, o kadar fazla sorun yasarsin gebelik konusunda.

Geçen sene bu aralar hamile kalmaya çalışmamın 7.ayıydı. Amaaan bu ay da kalamazsam kalamam aralığa kadar deniyim dedim. Mayıs'ta hamile kaldım. Strese girme, olmazsa olmasın dediğin ay oluyor :)

Arkadaşlar kusura bakmayin doktor bi sorunun yok derken tahlil sonuclarimdan bahsediyirum yani hormonlarimdan.diğer sayfalari okumadiniz herhalde Kilo fazlam old. İcin yumurtlama olmuyor dedi 3 doktor. 4. Doktor da kilo ile alakasi yok zayiflardada olabilir bu deyip klomen tedavisine başlayacagız dedi. Ama bugun o doktor yokmus. Naska doktorda basindan savdi beni muayene saatim olmasina ragmen.diger konularima bakarsaniz sorunumu tam olarak anlarsiniz :((((((

Kilo saçmaligi mi? Bu nasil bir deyim? Sorun sadece hamile kalmakta degil ki. Netten bir oku bakalim kilolu hamile kalmakta hem çoçuk, hem anne için ne zararli oldugunu. Kilolu bayanlarda en basit muayene bile zor oluyor, yagdan dolayi hersey görünmüyor, hatta bebek bile iyi hisedilmiyor göbek yagindan dolayi. Dogumda komplikasyon olsa, bir kilolu bayan için çok daha riskli oluyor bu,.. ve daha nice nice seyler.

Yani kilonuzu bilmiyorum fakat 130 kilo ile dogum yapani degil, saglikli bir kilo ile, saglikli hamilelik geçirmis birini örnek olarak gör.

Arica sen durumu çok fazla abartiyorsun. Daha yeni evlisin sayilir. Daha 3üncü ayinda doktorlara gitmek insani psikolojikmen çöker zaten. Bu normal degil artik. Ilk önce derdin evliligin oturtmasi olmaliydi. En basit normal bir sekilde cinsel iliskiden zevk almak olmalidir. Ki artik kesin su anki yasadigin stressten dolayi, cinsel iliskidende zevk almiyorsundur, ki ne yazik, evliligin en önemli olaylarindan biridir.

Üstelik klomen gibi hormonlar saglikli degildir. Herseyin en güzeli dogal olanidir ve bunun için biraz sabirli olmak gerek. Dedigim gibi, önceligin evlilik olsun ve kendine fazla baski kurma bu bebek konusunda. Ne kadar stress yaparsan, o kadar fazla sorun yasarsin gebelik konusunda.

Öncelikle yorum icin tesekkürler.
Biz eşimle 8 yıldır tanisiyoruz,6 yildir sevgiliydik,1 senedirde evliyiz :)
Yani yaşanabilecek herrr ama herseyi doya doya yasadik. Ta ilk yillarimizda bebeklerimizin isimlerini bile kararlaştirdik. Hep Allaha dua ettik hayirli saglikli anasina babasina saygili vatana millete hayirli dinine imanina bagli evlatlarimiz olsun diye 7 yil boyunca...

Ve kimse kimsenin hayatini bilemez.muhtemelen öyledir diyede yorum yapamaz.nereden biliyirsunuz birbirimizden zevk almadigimizi :)))
Artik herseyi yasayip tukettigimuz icin cocuk istiyiruz delii gibi :) ama Rabbim bizi sınıyor en cok istedigimiz şeyle.ben kilo fazlam oldugu icin beklemek istemiyorum zaman kaybim olsun istemiyorum.bu kilolar beni çok seviyilar maalesef diyet miyet biryere kadar.

Doktor 14.30 da gelecekmis. Ben yani iki buck saat hastanede beklicem.evdende bes dk ya gelirim diye ciktim zar zor. Doktorun keyfini beklemezdim yani. Cuma gununun randevularina baktim ogunde muayene yok. 19.000 kadın tek bi hastanenin tek bi doktoruna mecburuz maalesef.
evet şimdi anladım.her şerde bir hayır saklıdır vardır sebebi.
umarım diğer aya buna gerek kalmazda gebe olursun :KK60:

Öncelikle yorum icin tesekkürler.
Biz eşimle 8 yıldır tanisiyoruz,6 yildir sevgiliydik,1 senedirde evliyiz :)
Yani yaşanabilecek herrr ama herseyi doya doya yasadik. Ta ilk yillarimizda bebeklerimizin isimlerini bile kararlaştirdik. Hep Allaha dua ettik hayirli saglikli anasina babasina saygili vatana millete hayirli dinine imanina bagli evlatlarimiz olsun diye 7 yil boyunca...

Ve kimse kimsenin hayatini bilemez.muhtemelen öyledir diyede yorum yapamaz.nereden biliyirsunuz birbirimizden zevk almadigimizi :)))
Artik herseyi yasayip tukettigimuz icin cocuk istiyiruz delii gibi :) ama Rabbim bizi sınıyor en cok istedigimiz şeyle.ben kilo fazlam oldugu icin beklemek istemiyorum zaman kaybim olsun istemiyorum.bu kilolar beni çok seviyilar maalesef diyet miyet biryere kadar.

Bende esim ile su an neredyse 7 yildir beraberiz ve 1 bucuk yildir evliyiz ve çok mutlu olmamiza ragmen çoçuk halen büyük sorumluluktur diye düsünüyorum, ve sevgili olmak ve evli olmak çook farkli benim gözümde ama tabiki bu benim fikrimdir. Herkes elbette bu fikri paylasmak zorunda degil... AMA

Bence halen daha sadece 3 ay denedikten sonra doktor doktor gezmek normal degildir. Bu bebek artik bir takinti olmus ve bu takinti ve stress sürdükçe, bebegen olmasi daha zor oluyor. Ve böyle bir kisir döngü oluyor iste. Su an hormon tedavilerine baslamak kanimca yalnistir. Önce dogaya, vücüdüna bir sans ver, psikolojikmen biraz rahatlanman lazim.

Bu arada kilo vermek aslinda o kadar zor degil. Zor sartlarda doktora giderek gösterdigin iradenin yarisini kilo vermeye göstersen, eminim çok çabuk verirsin canim. Siki bir diyet yapmaya gerek yok. Sadece abur cuburdan kesilmesi lazim, biraz daha saglikli yenilmesi lazim ve her gün en az yarim saat yürüyüs. Arada siradada canin çektigi bir abur cubur varsa, yada sagliksiz bir yemek varsa yiyebilirsin. Bak gör o kilolar artik nasil senden nefret ettigini :)

Bende esim ile su an neredyse 7 yildir beraberiz ve 1 bucuk yildir evliyiz ve çok mutlu olmamiza ragmen çoçuk halen büyük sorumluluktur diye düsünüyorum, ve sevgili olmak ve evli olmak çook farkli benim gözümde ama tabiki bu benim fikrimdir. Herkes elbette bu fikri paylasmak zorunda degil... AMA

Bence halen daha sadece 3 ay denedikten sonra doktor doktor gezmek normal degildir. Bu bebek artik bir takinti olmus ve bu takinti ve stress sürdükçe, bebegen olmasi daha zor oluyor. Ve böyle bir kisir döngü oluyor iste. Su an hormon tedavilerine baslamak kanimca yalnistir. Önce dogaya, vücüdüna bir sans ver, psikolojikmen biraz rahatlanman lazim.

Bu arada kilo vermek aslinda o kadar zor degil. Zor sartlarda doktora giderek gösterdigin iradenin yarisini kilo vermeye göstersen, eminim çok çabuk verirsin canim. Siki bir diyet yapmaya gerek yok. Sadece abur cuburdan kesilmesi lazim, biraz daha saglikli yenilmesi lazim ve her gün en az yarim saat yürüyüs. Arada siradada canin çektigi bir abur cubur varsa, yada sagliksiz bir yemek varsa yiyebilirsin. Bak gör o kilolar artik nasil senden nefret ettigini :)

:))))

Back