Bu ayda böyle geçmesin:((

Ailemden uzagim arkadasim yok bi bebisim olsa onu sarsam sarmalasam agladiğinda sustursam gece uykusuz bile kalmaya ragziyim. Cocuklari coook seviyorum Bununlada imtihan oluyorum.
Kendi ailem dahil hic kimsenin haberi yok bu durumdan o yuzden içimi sizlere dökmek istedim.
Tatlım bnm kafana çok takma olur inşllh şöyle düşün ya çocuğun hasta olsa olunca da hayırlısı belki böyle tabi ALLAH korusun kimseyi evlatla sınamasın Rabbim de kötüleri de düşün . Bende ailemde uzağım Mersin'de olsanız arkdşlk ederdik .

Ahhh canım yaa üzme kendini :KK43: Herşeyin bir zamanı olduğu gibi onun da bir zamanı vardır. Bende 1,5 yıldır deniyorum ama olmuyor. PKO'luyum. Dr'a gittiğimde biraz daha denememizi söylemişti. Eğer olmazsa aşılama sonrasında da tüp bebek önerdi. Duyduğum bütün kürleri, çayları uyguluyorum. Bu ay preseed diye bir jelle deneyeceğim inşallah tutar. Allah isteyen herkese nasip etsin anneliği. :KK68:

eşin tahlil yaptırmadan nasıl klomene başlayacak doktorun. ilk önce tahlil yaptırsın sonra sen tedavi ol...

bak bizimde bebiş gelmiyor. strese girmeyi bıraktım ben. tedavi olacağımız zamanı bekliyoruz. Allah nasip etsin. dert etme...

Daha soyleyemedim dr.a esimin muayene olamadigini.kendisi bu hafta yoktu.

Ahhh canım yaa üzme kendini :KK43: Herşeyin bir zamanı olduğu gibi onun da bir zamanı vardır. Bende 1,5 yıldır deniyorum ama olmuyor. PKO'luyum. Dr'a gittiğimde biraz daha denememizi söylemişti. Eğer olmazsa aşılama sonrasında da tüp bebek önerdi. Duyduğum bütün kürleri, çayları uyguluyorum. Bu ay preseed diye bir jelle deneyeceğim inşallah tutar. Allah isteyen herkese nasip etsin anneliği. :KK68:
Amiiiiiiinnn İnşaAllah. Birbirimize güzel haberler veririz insaAllah

Tatlım bnm kafana çok takma olur inşllh şöyle düşün ya çocuğun hasta olsa olunca da hayırlısı belki böyle tabi ALLAH korusun kimseyi evlatla sınamasın Rabbim de kötüleri de düşün . Bende ailemde uzağım Mersin'de olsanız arkdşlk ederdik .
Keske :) birbirimize çok uzagiz ben boludayim cok saol cnim.

az önce yazdığım gibi. eşin tahlil vermeden sen tedavi olsan da fark etmez. doktora söylemene bile gerek yok. ilk önce o tahlil yaptıracak sonra siz.

Eger kadinda sorun varsa once onu tedavi ediyolar erkegi daha sonra. Oyuzdennustune dusmedi dr. Sadece bi yaptirin dedi.ama sana klomen baslanacak mutlaka gel dedi.

Konunuzu okuyunca size çok çok üzüldüm.. Umarım en kısa zamanda bebek sahibi olursunuz.. Ama şu durum dikkatimi çekti; siz kendinizi çok kasmışsınız, kendinizi çok strese sokmuşsunuz.. Kayınvaliden, kayınpederin torun soruyorlarsa dersin ki, biz hemen çocuk düşünmüyoruz.. Daha zamanı var, vakti zamanı gelince olur.. Bence stres yapmayın, relax olun.. 3-5 ay daha deneyin.. Sonra çaresine bakarsınız.. Daha yeni evlisiniz.. Gece hayatınızı düzene oturtun.. Birbirinize doyun.. Sonra düşünürsünüz..

Eger kadinda sorun varsa once onu tedavi ediyolar erkegi daha sonra. Oyuzdennustune dusmedi dr. Sadece bi yaptirin dedi.ama sana klomen baslanacak mutlaka gel dedi.

benimde başımda çok iyi biliyorum. eğer senin eşinde sperm bulunamazsa istediğin kadar klomen kullan işe yaramaz. ilk önce eşin o tahlili yaptıracak sorun yoksa tedavin başlanacak... erkekte sorun çıkarsa zaten direk tüp bebeğe yönlendiriliyorsunuz.

Konunuzu okuyunca size çok çok üzüldüm.. Umarım en kısa zamanda bebek sahibi olursunuz.. Ama şu durum dikkatimi çekti; siz kendinizi çok kasmışsınız, kendinizi çok strese sokmuşsunuz.. Kayınvaliden, kayınpederin torun soruyorlarsa dersin ki, biz hemen çocuk düşünmüyoruz.. Daha zamanı var, vakti zamanı gelince olur.. Bence stres yapmayın, relax olun.. 3-5 ay daha deneyin.. Sonra çaresine bakarsınız.. Daha yeni evlisiniz.. Gece hayatınızı düzene oturtun.. Birbirinize doyun.. Sonra düşünürsünüz..
Yoruum icin saol cnm. Biz 7 yildir sevgiliydik bi yildir evliyiz.
Kv kp ole diyince daha dusunmuuoruz bircumuz var diye gecistiriyorum ama bu sefer arkamdan soylendiklerini kizdiklarini duydum. Yani benim fikrim onemli degilmis illaki dogurmam gerekiyomus. Kv diyoki bitecek olsun dogur :D

benimde başımda çok iyi biliyorum. eğer senin eşinde sperm bulunamazsa istediğin kadar klomen kullan işe yaramaz. ilk önce eşin o tahlili yaptıracak sorun yoksa tedavin başlanacak... erkekte sorun çıkarsa zaten direk tüp bebeğe yönlendiriliyorsunuz.

Onda bari çıkmaz İnşaAllah yoksa işimiz iki katı zorlaşacak.en kisa surede gidicez bakalim hastaneye.

Benimde 7.ayımda geldi bebişimin haberi..
7 ay boyunca çok stres yaptım.. klomenler, igneler, ovulasyon testleri, preseed jeller falan..
Sonra dedim heralde tüplerimde sorun var ve 7.ayımda hsg cektirdim..doktorum bu ay korun sonra devam et dedi ve ben o ay yumurtlama gunlerimi atladim toplamda da 3 iliski falan oldu ve o ay cocuk fikri yoktu kafamda zaten önemli günleri atlamıştım istesemde olmazdı diyordum ve kafam rahattı..
Ama inanılmaz bir biçimde hamile kaldım..
Su an 8 haftalık oldu ama ben hala inanamıyorum..
Ve stres stres diyenlere off o kadar kolay mi düşünmemek derken, düşünmediğim ay dualarım kabul oldu..
Demem o ki daha çok erken..bende çok erken strese girdim ve süreci uzattım bence sende şuan bunu yapıyorsun..

Var :) yumurtlama olmamasini ona bagliyolar.
Ama kuzenim 130 kg ile kendisi hamile kaldi dogurdu ikinciyi bile dogurdu. O yuzden hu kilo sacmaligina inanmiyorum.
Herkeste olacak diye bir kaide yok lakin bir tanıdıkta yağlanmadan dolayı yumurtalıkların etkilendiğini duydum.Şimdi diyette 20 kg kadar verdi.Allah tüm isteyenlere hayırlısıyla bebiş nasip etsin.

Arkadaşım hiç bir sorunun yok demişler.
9 ay gerçekten kısa bir süre kafana bu kadar takman da engel olur.
Bak benim 16 ay oldu.
1 yıl çok rahat olduğum halde olmadığı için ben haklı olarak takmaya başladım.
Dr a gittim bir dr a gittim sadece rahim filmine kadar çekildi.
İkimizde de sorun yokmuş ama beklemek istemiyorsanız artık gelin hemen tedaviye başlayalım dediler.
Buna rağmen hiç acelem yok 3 ay daha zaman verdim kendime belki 6 aya çıkarırım.
Yaşım da pek genç değil 29..
Ama vakti var demek diyorum.

Hayırlı bir zamanda gelir inşallah bebeğin.
Allah isteyen herkese, bana da vaktinde versin.

Sabırsız olman seni sadece yıpratır..

Back