bu ay regli olmak istemeyenler burayaaaa

öle ttlm biz ne kadar kndimizi paralasakta bi zamanı var allah bilir inş en kısa zamanda yüzümüz güler...benm ilk bebeğim istemediğim bi zamanda olmuştu allahım ben hazır deilim demiştim öle pişmanımki nasıl yaptım nasıl öle bi cmle sarfettim((veren allah almasınıda bilio(buda bana ceza oldu inanki şimdi bebeğim olsun die neler yapıorum ama olmuyo...

canlarım hepinize cok gecmişler olsun rabbim umarım en kısa zamanda kucaklarımızı bebişlerimizle doldurur..bende o kadar anne olma hasretiyle yanıyorumki anlatamam..hamiş görünce içim sızlıyo ben niye böyle olamıyorum diye...ama biz ne desek boş allahım ne zaman verirse o zaman olucak..rabbim bizlerin sesini duy bizleride bu sevgiden mahrum bırakma AMıNNNNN...

ben oldum regli offfffffffffff benimde çok düzenli olmasa olmaaz sanki mutsuz ve umutsuzum bu ay dr gidicem galiba off çok sıkıntılı günler yaşıyorum çokkkkkk

üzülme canım allah sağlık versin bu ay olmazsa dier ay inşş hayırlısı olsun hep böle dile...

ayın düşüncedeyiz canım bugün adet günüm olmadım daha olmakta istemıyorummmmm.kac kere uyandım sabaha kadarrr.sürekli tuvalete gidiyorum olmayım dıye dua edıyorummmmm.:1no2:

ayın düşüncedeyiz canım bugün adet günüm olmadım daha olmakta istemıyorummmmm.kac kere uyandım sabaha kadarrr.sürekli tuvalete gidiyorum olmayım dıye dua edıyorummmmm.:1no2:

ay canım inşşlah sen olmazsın İNŞŞLAHHHHHHHHHHHHHHH BUGÜN OLDUM NAPAYIM TEMİZLİK YAPIYORUMM BENDE TIRMANIYORUM RAHAT RAHAT REGLİ GÜNÜME SAKLAMAIŞTIM HEMDE BAYRAM ÖNCESİ DENK GELDİ off kendimi avutuyorum işte napim kendimin ilacı kendim olabilirim die

kızlar bende varım benim adetim gecikti bile ama eklemedeyim ben
ümitlenmemek için sabretmeyi deniyorum

bende bende bendeeeeeeeeee
allahım kırmızı kartı görmek istemiyorum artıkkkkkkkkk

7 aralık olsun
2010 ağustos 27
hemde doğum günümmmm

bende dün akşam bugünü heyacanla bekledim acaba olcakmıyım die uykularım kaçtı ateşimi hiç ölçmedim bu ay ama biliyotum genelde kaç derece die sabah yatakta ölçtüm hiç yükselmemiş kızım sen bugün regli olcaksın başka yolu yok ama sakın üzülmiceksin diye kendime söz verdim ama çokta üzülmedim acıkcası yani alıştım olmay sanki valla altta ki komşum hamişmiş yeni duydum birazda kıskandım doğrusu hiçde kendini sakınmıyo valla öle cam siliyo aman dedim veren allah hher şekilde veriyo hiç umursamıcam ama her ay geni umutla dolu oluyorum yani ezberledim ve çok sıkıldımmmmmm

kızlar bana dua edin ilerim hamişimdir yeter artık çok yoruldum bu ilaçlar mahvediyor beni göğüslerim şişti adet olmaktan korkuyorum tüm gece 50 kere kalktım gaz sancım vardı ya adet oldumsa die

bugün reglimin 15 16 günü
yaa kıslar ben neden yumurtladığımı anlamıyorum acaba ben her ay yumurtlamıyomuyum

bence sen hamişşin kızım içime doğuyo
hiç şaşırmazsa seni regli günün var bunda bişilerr

hiç bir belirti yok ama geçen hafta dra gittim 1 hafta içinde olmazsan test yap dedi geçen cumaydı bu cuma 1 hafta bayramdan sonra test yapacağım inşallah hamişimdir ağzın bal yesin

hiç bir belirti yok ama geçen hafta dra gittim 1 hafta içinde olmazsan test yap dedi geçen cumaydı bu cuma 1 hafta bayramdan sonra test yapacağım inşallah hamişimdir ağzın bal yesin

İNŞŞLHHH bak aha buraya yazıyorum SEN HAMİŞSİN NNN:ecrin_bebek:

kadınların %99 u her ay yumurtlamaz güzelim ve her isandada belli olmaz ama en önemli belirtici özellik cinsel istekte artış yokmu buda

ayy ne bilim hiç dikkat etmedim :kedi:
canım akıntı oluyoda bazen regl öncesi bazen regl sonrası yani ben anlamıyorum bu işten bişey
ayyy ben hiç bi ay yumurtlamıyomuyum veya her gün yumurtluyorum valla tavuklara ayıp olcak delikafadulden

bnde adet olmak istemiyom bu ay klomnde kullandım bu ay insallh olur bebişim gelir artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…