bu ay regli olmak istemeyenler burayaaaa

hpt_honey

bebişim gıvış gıvış maşlh
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
2.456
6
44
6 yılın ardından geçen sene bu ay ve bu günlerde hamiş olduğumu öğrenmiştim malesef boş gebelikti ama yinede bayramı mutlu geçirmiştim bu ayda bu duygularım depreşti o gündür tık yok ama bu ay beşişim gelsin artıkkk regli olmak istemiyorummmmmmmm

cok gecmiş olsun canım.rabbim en kısa zamanda kucağını bebişlerle doldursun inş.bende bu ay artık hamiş kalıp bebeğimi kucaklamak istiyorum..bende 3 kez hamiş kaldım ama olmadı kaybettim.inşallah allahım bu defa hamile kalıp sağ sağlim kucağıma almayı nasip eder..bebek isteyenlere allahım en kısa zamanda önce göbüşlerine sonra kucaklarına versin..AMıNNNNN:Saruboceq:

ay canım benim sanada çokk geçmişler olsun inşllah bebişin sana sımsıkı tutnurda bırakmaz anneciniseni çok ii anlıyorum inşşalh kısa süre sonra gelcekler ve yüzümüz gülcekk

bnde varım canm hayırlısı ile bu ay hamile kalmak istiorum...düşük yapalı bir yıl oldu altı ay korunduk ve altı aydır tık yok prolaktinimde yksek neyseki ilaçla düşürdük yarın regli olcam bu ilacı kullanırken gebe kalmak zararlı die bir ayım böle geçti...bende aralık 25de regli olmak istemiorum inş bebişlerimiz hemen gelir...

bende bende varım bu ay adet olmak ıstemıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 9 ay boyunca hıc adet olmuyum bebegım olsun allahım ne olurrrr

benimde takvime göre regli günüm 24 kasımdı bugünümde reglisiz geçsinnnnnnnnbiz artık bebek özlemiyle doluyuzz uykularım kacıyyo yine aşrı takıntılı olmaya başladım bu konuda off beklemek çokzorr

su tarcın bal corek otunu yapıyorum bakalım ne olcak adetım gecen hafta 18 oldu

canımm eminim bu duan en kısa zamanda gerçek olurr

ınsallah cnm ya o kadar ıstıyorum kı anlatamam allahım en hayırlı zamanda hayırlısı versın baska dıyecek bırseyımız yok adetlerım son ıkı aydır sabıttı duzenlı olan adetler 39 cıktı bakkalım bu ay ne zaman gelcekkkkkkkkk:CüvCüv:

su tarcın bal corek otunu yapıyorum bakalım ne olcak adetım gecen hafta 18 oldu

canm bu tarçın çörek otu filan bnde denicektim ama şimdi bişiyler okudum topklerde regli geçikmesine filan neden oluomuş gözüm korktu düzenli olan reglimi bozmıyım dedim sen ne zaman başladın

ne kadar takıntılı olursak bebişlerimiz bizi o kadar bekleticek en başta bunu kafamızdan atalım sölemesi kolay ama yapmalıyız..doktorumun bana tavsiyesi stres yumurtanın yönünü bile deiştirir o yzden sakin boş bi kafayla bu yola devam etmemiz lazım...biliorum zorrrrrrrrrrrr

kızlar ben bır senelık evlıyım hazıranda dusuk oldu agustos yaından berı ıstıyoruz bebek olmuo bakalım hayırlısı

kızlar ben bır senelık evlıyım hazıranda dusuk oldu agustos yaından berı ıstıyoruz bebek olmuo bakalım hayırlısı

sende benim gibi yenisin bnmde birbuçuk yıl oldu:)peki sende herhangi bir sorun varmı bnde mesela prolaktin yksekliği var gebeliği engelliyo süt hormonum fazla çalışıo ilaçla düşürüorum

ben pazartesınden berı yıyorum bakalım ne olcak bıırde bunu denıyelım hayıt otuda alcam onuda denıyecem aman ısımız ota mota kaldı annem gecen zemzem getırmıs sıfa nıyetıne ıc kızzım dıooooooo

sende benim gibi yenisin bnmde birbuçuk yıl oldu:)peki sende herhangi bir sorun varmı bnde mesela prolaktin yksekliği var gebeliği engelliyo süt hormonum fazla çalışıo ilaçla düşürüorum

valla cnm hormonlarım temız cıktı sadece doktor bıraz kılo ver dedı bır kac test var trıot ve seker testı onu yaptrcam dıgerlerı ıyı cıktı bakalım

hayıt tohumu prolaktinede ii gelio die duydum ama hiç kullanmadım...anneler böledir napsınlar üzülmeyelim die ne yapıcaklarını şaşırıolar:)))

cnm bence arkadasın adetı bu otdan botdan degıstıgını sanmıyorum haaaaa erken gelse o dogru dıyelımkı sokulmus fulan ama gec gelmesı benc estresden baska seyı yok banna goreeee

hayıt tohumu prolaktinede ii gelio die duydum ama hiç kullanmadım...anneler böledir napsınlar üzülmeyelim die ne yapıcaklarını şaşırıolar:)))

evet olede ama ben ondan cok uzuluyorum bakalım ya ALLAHIM en dogru zamanı en ıyısını bılır aslında bu ay degısık bır ay ne zaman adetım gelcek bılmıyorum yanı su zaman gelır dıyemıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…