• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay korunmayı bırakanlar

Evet canm daha 8 gun var bende geciktirirdim de esime dogum gununde guzel haber vermek istiyorum rabbim nasip etsin insallah
Bende varsada yoksada sali gunu belli olacak iste canim doktor randevum var

senin karnın iki tarafında ağrı oluyor mu ? olmazsa bizde 1 hafta önce yaparız :)
Evet oluyor canim . 2 tarafindada. Ara ara belime agri giriyor . sik lavaboya cikiyorum . gaz sancim oluyor . kasiklarimda batma oluyor . sanki karnimda kaya var gibi hareket ederken . arada basim donuyor . istahim yok kokulara karsi migdem bulaniyo

Evet oluyor canim . 2 tarafindada. Ara ara belime agri giriyor . sik lavaboya cikiyorum . gaz sancim oluyor . kasiklarimda batma oluyor . sanki karnimda kaya var gibi hareket ederken . arada basim donuyor . istahim yok kokulara karsi migdem bulaniyo
Ya hep korunmayi birakinca belirtier psikolojik olarak cikiyo diyolar ya ben o yuzden pek heveslenmek istemiyorum

Ya hep korunmayi birakinca belirtier psikolojik olarak cikiyo diyolar ya ben o yuzden pek heveslenmek istemiyorum
belirti Arıyor insan :) spor yapsam ve güzellik salonlarına gitsem gebelik ile sorun olur mu sence kilo vermem gerekli

Aynen bnde gecen ay doktordah etecanla bekledim hamile degilsin dedi . cok kotu oldum Allahim hayirlisini nasip etsin o derse olur rabbim buyuk . belki bi mucize olur

belirti Arıyor insan :) spor yapsam ve güzellik salonlarına gitsem gebelik ile sorun olur mu sence kilo vermem gerekli[/QUOTE
Cnm bende plates yapiyodum biraktim bazi hareketler bebegin yerlesmesini engelliyo cunku surekli kas calistiriyoruz ama diyet yapiyorum ve zarari haberi alana kadarda yapicam

belirti Arıyor insan :) spor yapsam ve güzellik salonlarına gitsem gebelik ile sorun olur mu sence kilo vermem gerekli
Cnm bn plates yapiyodum biraktim surekli kas calistirmak yerlesme donemini etkiliyo ama diyete dewam

Back
X