• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay korunmayı bırakanlar

sadece yürüyüş MÜ yapmam gerek nasıl kilo vercem :KK43:
Cnm ben okulda ogrendigim bilgilere dayanarak soluyorum bunu mekik fln cekebilirsin ama cok fazla karin kasi calismamalisin bide yedigine dikkat et zaten yavasta olsa gidiyo

Vucut kendisini yenileyemiyor yumurtaliklarin temizlernmiyor canim adet duzensizligi olan cogu insanda bu sebetten kilo sikayeti genelde oluyor

KizLar vatsap grubu yapip bildiklerimiz ordan paylasmak istermisiniz ?

Kizlar bende regl den hemem sonra korunmayi biraktim. Reglim 28 inde bitti. O günden beri mütemadiyen sevisiyoruz :KK45: cok sabirsizim. Ogrenebilir miyim testte çıkar mi acaba?

Kizlar bende regl den hemem sonra korunmayi biraktim. Reglim 28 inde bitti. O günden beri mütemadiyen sevisiyoruz :KK45: cok sabirsizim. Ogrenebilir miyim testte çıkar mi acaba?
:) canım 28 agustosta mı bıttı

Yaa biz de geçen ay denedik olmadı bu ay yine denicez tahminimce 2-3 gün sonra yumurtam çatlıcakk heyecanlıyım ama kimle konuştuysam aynı şeyi söylüyorlar,"planlı denemelerde olmadı ne zaman amaan olmuyo diip saldık o zaman oldu " diyor herkes. Ama işte insan ister istemez planlıyo ya

günaydın kızlar bugün adet oldum normalde 14 -18 arası olmam gerekiyordu sanırım düzene oturdu artık adet sonrası çalışmalara başlıcaz :)

Kizlar ben de ekimde dusunuyorum var mi benim gibi?
merhaba ben de ekim ayında düşünüyorum , birlikte bekliyelim ve görelim .
ilk denememiz olacak :) cok heyecanlı bir durum . ilk önce kadın dog. dr una gidip muayene olmayı düşünüyorum . belki folic asit kullanmayı önerir , başka öerisi olan var mı kızlar. hepimiz için hayırlı evlat olur

merhaba ben de ekim ayında düşünüyorum , birlikte bekliyelim ve görelim .
ilk denememiz olacak :) cok heyecanlı bir durum . ilk önce kadın dog. dr una gidip muayene olmayı düşünüyorum . belki folic asit kullanmayı önerir , başka öerisi olan var mı kızlar. hepimiz için hayırlı evlat olur

Merhaba
Evet ben de cok heyecanliyim. Hep bir acaba var. Ben muayene oldum canim. Pkoluymusum. 6ay deneyin olmazsa goruselim dedi doktor. Folik asit verdi. Bu arada ben 29 yasindayim. Sen canim?
Canım biz erteledik bir kaç ay. Kısmetse kışa kaldı :)
Kismet hayirlisi olsun canim.

Ben de 27 bi kaç sonra 28 olcak . Aslında biraz daha ertelicektim .kariyer mi bebek mi bu aralar çok kafam karışık. Bebekten yana şansımı denicem. Kariyere devam edip 30 dan sonra da problem yaşamaktan pismanliktan korktum. Evlendigimde 1 kez muayene olmuştum .yumurtlama kanaması oluyordu. Problem değilmiş zamanla geçti.

Back