• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay korunmayı bırakanlar

Canim bende ole uygulamalara girdim ama bence pek saglikli degil 2 3 tane uygulamaya ayni seyleri yazdim birbirinfarkli gunler yumurtlama dedi bida da bakmadim bence en garanti yol 2 gunde bir duzenli iliski deneyin bence :)
Bencede 1 gun dolu 1 gun bos gecirmek cunku o tarz tahmini soyluyor . En garantisi regl bitince baslamk 1 gun dolu 1 gun bos . ben ole yaptim

Test yaptim ve pozitif cikti :) rabbim tum isteyenlere nasip etsin bu duyguyu :)
Ayyyyy Allah anali babali buyutsun canim . hayirli olsun . saglikla kucagina alirsin ins . regl kac gun gecikince test yaptin canim

Bencede 1 gun dolu 1 gun bos gecirmek cunku o tarz tahmini soyluyor . En garantisi regl bitince baslamk 1 gun dolu 1 gun bos . ben ole yaptim
Aynen oyle yikandigim aksam basladim ve cok nadir 2 bos 1 dolu yaptim .. ama kimseye o yumurtlama donemlerine bakarak iliskiye girmelerini istemem rabbim vercekse zaten vercek onu sen ayarlayamazsin bence ya

Aynen oyle yikandigim aksam basladim ve cok nadir 2 bos 1 dolu yaptim .. ama kimseye o yumurtlama donemlerine bakarak iliskiye girmelerini istemem rabbim vercekse zaten vercek onu sen ayarlayamazsin bence ya
Bence de cunku yumurtlama donemını o sekılde bılemıyorsun. en garantısı 1 gun dolu 1 gun boş yada 1 gun dolu 2 gun boş

Günaydınlar. Bende Temmuz ayından beri korunmuyorum. geçen ay kırmızı kartı gördüm amabu ay bekleyişteyim bakalım.
Sana hayırlı olsun canım...
Nasip ne zamansa o zaman geliyorlar...

Aynen oyl
Bence de cunku yumurtlama donemını o sekılde bılemıyorsun. en garantısı 1 gun dolu 1 gun boş yada 1 gun dolu 2 gun boş
Aynen oyle taktir allahtan bize sadece elimizden ne geliyorsa onu yapmak kaliyor

Günaydınlar. Bende Temmuz ayından beri korunmuyorum. geçen ay kırmızı kartı gördüm amabu ay bekleyişteyim bakalım.

Sana hayırlı olsun canım...
Nasip ne zamansa o zaman geliyorlar...
Aynen oyle.. bu ay gunu gectimi yada ne kadar var ?

Aynen oyle.. bu ay gunu gectimi yada ne kadar var ?

6 günüm var normalde ama benim çok düzensiz bir adet dönemim oluyor yıl 12 ay ben 10 ay 20 21 günde bir oluyorum, 2 ay 40 45 günde bir bu sene ilk kez ramazanı adetsiz geçirdim. son 15 haftada 3 kilo artışım oldu bir anda onu anlamadım.

Hic olmazdi ama kasik agrilarim bide surekli degil ama bazen halsiz hissediyorum sik tuvalete cikiyorum o kadar:KK54:

merhabalar bende birkaç gündür korunmuyorum tüp bebek tedavisi gördüm döllenme problemi yaşadık doktorun önerisi ile ilk kez doğal denicem adet günüm 14 eylül olması gerek tedaviden dolayı günüm değişmişti :)

merhabalar bende birkaç gündür korunmuyorum tüp bebek tedavisi gördüm döllenme problemi yaşadık doktorun önerisi ile ilk kez doğal denicem adet günüm 14 eylül olması gerek tedaviden dolayı günüm değişmişti :)
Belirtilerin var mi peki canim

Back
X