• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay korunmayı bırakanlar

Hepinize selam ; ben de sizinleyim 2 ay once hapi biraktim bu ay da tamamen oluruna birakiyorum bakalim ne kadar surecek ... Bu arada 4,5 yasinda bir oglum var ve çalışan bir anneyim.
Hg canım bat tarihim 27 agustos senin ne zman

Slmmm. Ben 1 yillik evliyim . ilacla korunmadik bebek dusunmedik. 1 aydir dusunuyoruz gecen ay olmadi . bu ay yani bugun regl bitti calismaya dustan sonra hemen basladik :)

C CeYz karar verdiniz demek. Hakkınızda hayırlısı olsun hayırlı bir evlat olsun inşallah.

Munzevi Zencefil Munzevi Zencefil bebeği biraz erteleyecegiz kizimi krese baslatiyoruz ins.hayirlisi olur. Onunla ilgili de konum vardi.Iki konuda da kendi içimde baya cebellestim ama kres agir basti, bebek de biraz zaman sonra nasipse. Bu arada 1 kere korunmasiz oldu,hamilelik olmaz dimio_O

Munzevi Zencefil Munzevi Zencefil bebeği biraz erteleyecegiz kizimi krese baslatiyoruz ins.hayirlisi olur. Onunla ilgili de konum vardi.Iki konuda da kendi içimde baya cebellestim ama kres agir basti, bebek de biraz zaman sonra nasipse. Bu arada 1 kere korunmasiz oldu,hamilelik olmaz dimio_O
Aaa öylemi... Konunun tarihine baktım yakın tarih olunca dedim demekki bu yönde karar vermişsiniz. Hayırlısı olsun hakkınızda inşallah. Yani bunca zaman korunup 1 kereliğine korunmasız olunca çevremdeki örneklerde nerdeyse hiç yok ama ben beş ay korunup ilk korunmasız ilişkide hamile kaldım. Ama beş ayda öyle uzun bi süre değil kalmama ihtimali adına. o_O

mrb , yaklaşık bir yıllık evliyim , bu ay ilk defa denedik ama yumurtlama günüm geçmişti , kısmet artık deneye deneye sonuca ulaşacagız sanırım

mrb , yaklaşık bir yıllık evliyim , bu ay ilk defa denedik ama yumurtlama günüm geçmişti , kısmet artık deneye deneye sonuca ulaşacagız sanırım
Aynen canim skma kendini hep rahat birak . bende 1 yillik evliyim . temmuzda ilk denememizdi . bu ayda 2. Denememiz canim hayirlisi bu ay kafama takmiyorum 1 gun dolu 1 gun boş iliskiye giriyoruz . kendimide rahat birakiyorum hel iliski sirasinda. Hayirlisi bakalim :)

KIZLAR AĞUSTOSTA BIRAKANLAR GELİN LİSTE YAPALIM SATLARI BEN BAŞLIYORUM
1) SAT 30 TEMMUZ BAT=28. AĞUSOS

Merhaba kızlar.
Bizde bu ay bıraktık korunmayı...

kızlar ilişkiden ne kadar süre sonra ,ecz. satılan gebelik testinlerinden yaparsak , gebe olup olmadığımızı öğrenebiliriz ?

Bütün hamile aday adaylarına selam olsun:KK45:
Benim gibi bu ay korunmayı bırakan arkadaşlarım var mı? Gelin heyecanlı bekleyişte birbirimize destek olalım.İnş. hayırlısıyla 2016 Mayıs anneleri olalım :)

Ben aslında korunmayı yanlış bir zamanda bıraktım,regl az kaldı ama bu aralar çok düzensiz,belki de kırmızı kart yemem,şans:KK48:
Bende bu ay biraktim korunmayi ve sonucunu bugun aldim

yumurtlama 14 u diye biliyorum bende bi uygulama indirdim o da gebelik sansi yuksek gunleri takvimde gosteriyor ben ordan takip ediyorum
Canim bende ole uygulamalara girdim ama bence pek saglikli degil 2 3 tane uygulamaya ayni seyleri yazdim birbirinfarkli gunler yumurtlama dedi bida da bakmadim bence en garanti yol 2 gunde bir duzenli iliski deneyin bence :)

Back
X