Hg canım bat tarihim 27 agustos senin ne zmanHepinize selam ; ben de sizinleyim 2 ay once hapi biraktim bu ay da tamamen oluruna birakiyorum bakalim ne kadar surecek ... Bu arada 4,5 yasinda bir oglum var ve çalışan bir anneyim.
Hosbulduk en son 7 ağustosta adet gordum bir daha ki 31 agustos gibi sanirimHg canım bat tarihim 27 agustos senin ne zman
Yumurtlama dönemini degerlendir canimcimHosbulduk en son 7 ağustosta adet gordum bir daha ki 31 agustos gibi sanirim
Insallah canim cok belemek istemiyorum oglum gelmesini 1 yil bekledim.Yumurtlama dönemini degerlendir canimcim
Aaa öylemi... Konunun tarihine baktım yakın tarih olunca dedim demekki bu yönde karar vermişsiniz. Hayırlısı olsun hakkınızda inşallah. Yani bunca zaman korunup 1 kereliğine korunmasız olunca çevremdeki örneklerde nerdeyse hiç yok ama ben beş ay korunup ilk korunmasız ilişkide hamile kaldım. Ama beş ayda öyle uzun bi süre değil kalmama ihtimali adına.Munzevi Zencefil bebeği biraz erteleyecegiz kizimi krese baslatiyoruz ins.hayirlisi olur. Onunla ilgili de konum vardi.Iki konuda da kendi içimde baya cebellestim ama kres agir basti, bebek de biraz zaman sonra nasipse. Bu arada 1 kere korunmasiz oldu,hamilelik olmaz dimi
Aynen canim skma kendini hep rahat birak . bende 1 yillik evliyim . temmuzda ilk denememizdi . bu ayda 2. Denememiz canim hayirlisi bu ay kafama takmiyorum 1 gun dolu 1 gun boş iliskiye giriyoruz . kendimide rahat birakiyorum hel iliski sirasinda. Hayirlisi bakalim :)mrb , yaklaşık bir yıllık evliyim , bu ay ilk defa denedik ama yumurtlama günüm geçmişti , kısmet artık deneye deneye sonuca ulaşacagız sanırım
Bende bu ay biraktim korunmayi ve sonucunu bugun aldimBütün hamile aday adaylarına selam olsun
Benim gibi bu ay korunmayı bırakan arkadaşlarım var mı? Gelin heyecanlı bekleyişte birbirimize destek olalım.İnş. hayırlısıyla 2016 Mayıs anneleri olalım :)
Ben aslında korunmayı yanlış bir zamanda bıraktım,regl az kaldı ama bu aralar çok düzensiz,belki de kırmızı kart yemem,şans
Neyin sonucunu aldin canimBende bu ay biraktim korunmayi ve sonucunu bugun aldim
Canim bende ole uygulamalara girdim ama bence pek saglikli degil 2 3 tane uygulamaya ayni seyleri yazdim birbirinfarkli gunler yumurtlama dedi bida da bakmadim bence en garanti yol 2 gunde bir duzenli iliski deneyin bence :)yumurtlama 14 u diye biliyorum bende bi uygulama indirdim o da gebelik sansi yuksek gunleri takvimde gosteriyor ben ordan takip ediyorum
Test yaptim ve pozitif cikti :) rabbim tum isteyenlere nasip etsin bu duyguyu :)Neyin sonucunu aldin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?