beklemek cok stresli kac ay surcek acaba gerci ben korunmuyordum 2 aylik evliyim ama heyecanla bekliyorum bende 2016 annesi olmaliyim.
Hadi inş. kızlar yaKorumayı bıraktım bende dün yumurtlama da çift çizgi gördümgece çalışma war nasip inşallah hayırlı sağlıklı olurlar bizi bekletmezler
Bende 14.gun biliodum ama okuduklarimdan sonra öyle olmadığını anladım. Owülasyon testi gtti. GD. . Dan aldım. Kadın her ay aynı dönem yumurtlamazmis canım. Testletakip en güvenilir sonuç bencedeHadi inş. kızlar yaYumurtlama adete 14 gün kala oluyor doğru dimi? Benim normalde 16 sında olmam lazım ama çok düzensiz.Korunmayı da yeni bıraktım.Mucize gibi bir şey olur yani
Belki bende bir kaç ay sonra alırım,şimdilik takip etmek istemiyorum canım. Peki ola ki yumurtlama zamanına denk geldi 16sında adet olmadım. 6-7 günlük gebelik testte çıkmaz dimi?Bende 14.gun biliodum ama okuduklarimdan sonra öyle olmadığını anladım. Owülasyon testi gtti. GD. . Dan aldım. Kadın her ay aynı dönem yumurtlamazmis canım. Testletakip en güvenilir sonuç bencede
Çıkmaz canım kanda ilişkiden sonra 10.gunde çıkarmış hamilelik oluşmuş. İdrarda benim adetin gelmesi gerektiği gün yapmıştım çıktı ama benim adetim 3 5 gün one atar atmayınca bekledim tam günü olurum belki diye olmadı test yaptım. Sonra yarım saat sonra çıkmıştı wbenim geç cikio biraz.ama hep hamileyim demiştim o ay erken yaptım çıkmayınca umudum kırıliyodu bence bekle benim gibi hergün test yapmaBelki bende bir kaç ay sonra alırım,şimdilik takip etmek istemiyorum canım. Peki ola ki yumurtlama zamanına denk geldi 16sında adet olmadım. 6-7 günlük gebelik testte çıkmaz dimi?
Ben doğum kontrol hapı ni bıraktığım ay hamile kalmıştım canım inşallah seninde olur hemen bebisskon bekletmezBende dogum kontrol hapini gecen ay biraktim. Bakalim ne zaman olacak :) hayirlisi. .
Bat:25agustos
Allah izin verirse senin de ikinci olacak canım dimi? Resimde tatlı bir kız görünüyor,senin kızın mı,kaç yaşında?Ben doğum kontrol hapı ni bıraktığım ay hamile kalmıştım canım inşallah seninde olur hemen bebisskon bekletmez
Eylül de 3 yasi biticek nasipse. Senin de ikinci mi Olucak .kızın mı war HiraAllah izin verirse senin de ikinci olacak canım dimi? Resimde tatlı bir kız görünüyor,senin kızın mı,kaç yaşında?
Evet :) benimki de 2 buçuk yaşında canım. Hemen hemen yakın da araları ne güzel.Eylül de 3 yasi biticek nasipse. Senin de ikinci mi Olucak .kızın mı war Hira
Ewet abla okucaklar allah nasip ederse kizlarimiz insallahtEvet :) benimki de 2 buçuk yaşında canım. Hemen hemen yakın da araları ne güzel.
Umutsuzluğa kapılma.daha çok yeni Allahın izniyle olur yumurtlama günlerinde çalış ama o günleri kaçırma canimİki aydır biz de istiyoruz...
Bu ay da olmadı maalesef, dün kan tahlili verdim sonuç negatif...
Umarım çok uğraştırmaz bizleri...
Ben kendi doktorumdan randevu aldım şimdi. Doktora da gitmek istemiyorum, offfff
Umutsuzluğa kapılma.daha çok yeni Allahın izniyle olur yumurtlama günlerinde çalış ama o günleri kaçırma canim
Hayirlisi canım kendini hasır hissetmen önemli tabi ne zman hakkında hayilitsa o zman olur insalahKızlar biraz daha ertelemeye karar verdimHem geçen ay antibiyotik,adet geciktirici kullanmıştım (Galiba etkisi vücuttan hemen atılmıyormuş) Hem de bizim 2 buçuk yaşındaki prensesimizi kreşe yazdırmaya karar verdik. Biraz değişiklikler olacak,az daha zaman lazım gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?