- 28 Ağustos 2024
- 495
- 697
- 18
- Konu Sahibi acelyaninblogu
Hayırlı olsun canımm hamilesin ama tekrar kan vermelisin artışın katlanarak devam etmesi gerek.benim regl günüm 15 şubat. regl tarihine 5 gün kala kan verdim beta 30.72 çıktı kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canımm hamilesin ama tekrar kan vermelisin artışın katlanarak devam etmesi gerek.benim regl günüm 15 şubat. regl tarihine 5 gün kala kan verdim beta 30.72 çıktı kızlar
Artış herkeste aynı olmuyor. Anormal seviyede bir fark yok zaten canım. Hayırlı olsunn inşallah sağlıklı rahat bir gebelik geçirirsinKızlar merhabalar, 06.02de 180 çıkan beta 11.02 de 2073 gibi bir değer çıktı bu normal mi hesaplarıma göre henüz bugün 1000leri geçmesi lazımdı fazla yüksek değil mi
Ya resmen pozitif gözüküyor. İnsanın hayalleriyle oynuyor benimki de artımeddiKızlar benimde bat günüm bugün ya da yarindi . Tam erken gebelik testi ve kaset test yaptım hop regl öpmüşüm meğer . İlk bir iki dk da artimed erken gebelik testi pozitif verdi ayrıca . Lütfen artimed almayın yaa regl olmasam ümitlenecektim neyse ki testim sonucunu regl oldugumu gördükten sonra gördümekliyorum
Ay ben bu ay ne ovulasyon bakicam ne test valla saldım olursa olur oğluma böyle saldigim ay gebe aldim sjsjKızlar benimde bat günüm bugün ya da yarindi . Tam erken gebelik testi ve kaset test yaptım hop regl öpmüşüm meğer . İlk bir iki dk da artimed erken gebelik testi pozitif verdi ayrıca . Lütfen artimed almayın yaa regl olmasam ümitlenecektim neyse ki testim sonucunu regl oldugumu gördükten sonra gördümekliyorum
Kızlar yorumlar mısınız lütfen yarın regl günüm![]()
Komik olan durum nedir acaba? Burası zaten böyle şeylerin paylaşıldığı bir başlık. Size soru beğendirmek için sormuyor kimse kusura bakmayın.3 çocuk ve düşüğün var ama hala bunu mu yorumlayamıyorsun
Merhaba bu değer aşılamanın kaçıncı günü çıktı acabaBen haberi vereyim hamileyimmmmaşılama 3. Bu adet gününe kadar test yaptım çıkmadı adet günü yaptım çıkmadı hastaneye gittim kan verdim 23.21 betam
![]()