• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay hamilelik bekleyenler buraya:)

inşallah öyleyimdir. doktor bana üç gün sonra test yap iki hafta sonrada kontrole gel dedi. inşallah hayal kırıklığı olmaz emin olmadan sevinmek istemiyorum.:(

Kızlar merhabalar, 06.02de 180 çıkan beta 11.02 de 2073 gibi bir değer çıktı bu normal mi hesaplarıma göre henüz bugün 1000leri geçmesi lazımdı fazla yüksek değil mi

Kızlar merhabalar, 06.02de 180 çıkan beta 11.02 de 2073 gibi bir değer çıktı bu normal mi hesaplarıma göre henüz bugün 1000leri geçmesi lazımdı fazla yüksek değil mi
Artış herkeste aynı olmuyor. Anormal seviyede bir fark yok zaten canım. Hayırlı olsunn inşallah sağlıklı rahat bir gebelik geçirirsin

Kızlar benimde bat günüm bugün ya da yarindi . Tam erken gebelik testi ve kaset test yaptım hop regl öpmüşüm meğer . İlk bir iki dk da artimed erken gebelik testi pozitif verdi ayrıca . Lütfen artimed almayın yaa regl olmasam ümitlenecektim neyse ki testim sonucunu regl oldugumu gördükten sonra gördüm 😅😅 ekliyorum

Eklentiler

• IMG_4393.webp
    IMG_4393.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_4389.webp
    IMG_4389.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 14
Kızlar benimde bat günüm bugün ya da yarindi . Tam erken gebelik testi ve kaset test yaptım hop regl öpmüşüm meğer . İlk bir iki dk da artimed erken gebelik testi pozitif verdi ayrıca . Lütfen artimed almayın yaa regl olmasam ümitlenecektim neyse ki testim sonucunu regl oldugumu gördükten sonra gördüm 😅😅 ekliyorum
Ya resmen pozitif gözüküyor. İnsanın hayalleriyle oynuyor benimki de artımeddi

Ay ben bu ay ne ovulasyon bakicam ne test valla saldım olursa olur oğluma böyle saldigim ay gebe aldim sjsj

Merhaba. Ocak 24 son adet tarihimdi. Bir sonraki adet tarihim şubat 20 si yani bugün. Bu ayı değerlendirdik yumurtlama öncesi ve sonrasını. 10 şubatta 2 günlük kanamam oldu çok değil ve 3.gün lekelenmeyle kesildi. Kanama bitince kaset test yapmıştım negatif çıktı. 19 şubatta sabah idrar testinde silik çizgi görünce hastaneye gittim kan değerim 1.20 çıktı. Doktorum gebelik yok kistin var o yapmıştır adetinin 3 gününde gel tekrar dedi. Ama ben ocak ayı başında gittiğimde muayenemde kistim görünmemişti. Yaklaşık 10 gündür kasık ve bel ağrım var. Halsizim uyku saatimden 2 saat önce uykum geliyor. Adetim düzenlidir hep uygulama kullanırım doğru gününde olurum. Son üç gündür midem bulanıyor ve ara ara baş dönesi yaşıyorum. Sık idrara çıkmakta cabası. Bu kadar hamilelik belirtisi varken kistin bunları yapabilme ihtimali var mı? Yada geç döllenme olabilir mi bugün adet olmam gerekiyordu olmadım.

Back
X