• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay hamilelik bekleyenler buraya:)

Acil cevap verir mi kimyasal gebelik yaşayanlar yumurtlamayı nasıl anlayacağız kanama öncesi mi yoksa kanama. Sonrasını mı hesaplıyoruz düşükten sonra

Bende burda bekliym bat 8 Şubat 15 ocakta rahim filmi çekildim yumurtlama günlerini değerlendirdik adete daha var ama test yaptım 2 gün önce negatif çıktı bekliyorum bakalım
Benimde bat 8 şubat, 2 gün önce kan testi negatif çıktı ama yine de erken olabilir düşüncesiyle regli beklemeye karar verdim. Bende pcos varmış korunmayı bıraktıktan sonra öğrendim çünkü reglim düzenli olurdu . Şuan takviye vs kullanıyorum, yumurtlama günlerini de değerlendirdik ama çok heyecanlıyım her belirtide heyecan yapıyorum sonra sakin ol bunlar regl belirtisi olabilir ümitlenme deyip kendimi yatıştırsamda biran önce sonuç öğrenmek istiyor insan. Hakkımızda hayırlısı güzel haberler yazarız buraya inşallah:)

Benimde bat 8 şubat, 2 gün önce kan testi negatif çıktı ama yine de erken olabilir düşüncesiyle regli beklemeye karar verdim. Bende pcos varmış korunmayı bıraktıktan sonra öğrendim çünkü reglim düzenli olurdu . Şuan takviye vs kullanıyorum, yumurtlama günlerini de değerlendirdik ama çok heyecanlıyım her belirtide heyecan yapıyorum sonra sakin ol bunlar regl belirtisi olabilir ümitlenme deyip kendimi yatıştırsamda biran önce sonuç öğrenmek istiyor insan. Hakkımızda hayırlısı güzel haberler yazarız buraya inşallah:)
Ben dün maalesef adet oldum bu ayda olmadı 4 5 ay sonrasına kaldı işim rahim filmi çekilmiştim şansım devam eder inşallah eşim gitti çünkü 🥺

Kızlar yorumlar mısınız lütfen yarın regl günüm 🥺

Eklentiler

• IMG_20250206_163053_348.webp
    IMG_20250206_163053_348.webp
    104,1 KB · Görüntüleme: 9
Back