- Konu Sahibi acelyaninblogu
Acil cevap verir mi kimyasal gebelik yaşayanlar yumurtlamayı nasıl anlayacağız kanama öncesi mi yoksa kanama. Sonrasını mı hesaplıyoruz düşükten sonra
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mide yanması başladı bugun bel sol kasık ağrım var canım benım de umarım güzel haberler alırız pazartesi adet gunum olmassam kan vermeyi düşünüyorumBelirtiler varmi peki benim belim ve sol kasik agrik var
Hangi marka test yapmıştınız acabaVerdim negatif maalesef.
Benimde bat 8 şubat, 2 gün önce kan testi negatif çıktı ama yine de erken olabilir düşüncesiyle regli beklemeye karar verdim. Bende pcos varmış korunmayı bıraktıktan sonra öğrendim çünkü reglim düzenli olurdu . Şuan takviye vs kullanıyorum, yumurtlama günlerini de değerlendirdik ama çok heyecanlıyım her belirtide heyecan yapıyorum sonra sakin ol bunlar regl belirtisi olabilir ümitlenme deyip kendimi yatıştırsamda biran önce sonuç öğrenmek istiyor insan. Hakkımızda hayırlısı güzel haberler yazarız buraya inşallah:)Bende burda bekliym bat 8 Şubat 15 ocakta rahim filmi çekildim yumurtlama günlerini değerlendirdik adete daha var ama test yaptım 2 gün önce negatif çıktı bekliyorum bakalım
Ben dün maalesef adet oldum bu ayda olmadı 4 5 ay sonrasına kaldı işim rahim filmi çekilmiştim şansım devam eder inşallah eşim gitti çünküBenimde bat 8 şubat, 2 gün önce kan testi negatif çıktı ama yine de erken olabilir düşüncesiyle regli beklemeye karar verdim. Bende pcos varmış korunmayı bıraktıktan sonra öğrendim çünkü reglim düzenli olurdu . Şuan takviye vs kullanıyorum, yumurtlama günlerini de değerlendirdik ama çok heyecanlıyım her belirtide heyecan yapıyorum sonra sakin ol bunlar regl belirtisi olabilir ümitlenme deyip kendimi yatıştırsamda biran önce sonuç öğrenmek istiyor insan. Hakkımızda hayırlısı güzel haberler yazarız buraya inşallah:)
Canım son testimi de attim bir bakar mısın rica etsem sen digerinide gordun cizgide koyulasma olmus mu anlarsın ya da cizgi var miOlsun ya git yap haber ver mutlaka yapıncaa
Ben var gibi gördüm bence yarın kan verinKızlar yorumlar mısınız lütfen yarın regl günüm![]()
Normal artmış maşallahKızlarrr selam 04.02 de beta sonucum 87 06.02de 180 normal mi suan sizce artısı iyi dimi
Ayy kuzumm insallah vardır oğluşuma bir tane kardes olsun istiyoruz artıkBen var gibi gördüm bence yarın kan verin