• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay hamilelik bekleyenler buraya:)

acelyaninblogu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
18
3
1
25
Merabalar kızlar. 2 aydır bebek istiyoruz 2. Çocuğum olacak bu ay ovulasyon testi kullandım. Ara ara çok şiddetli olmayan baş dönmesi yaşıyorum uzun zamandır hiç böyle bisey yasamamistim anı bir harekette yumurtaliklarim agriyo şuan bata 5 gün var gogus hassasiyetim yok ilk hamileligimde de hiç olmadı. Dün test yaptım negatif olsa bile cikmayacagini bile bile yaptım burda sizinle beklemek istedim benim gibi bekleyenleri sohbetime beklerim birbirimizi desteleyelim🥰

Merhaba ben de yumurtlama günlerimi değerlendirdim. Bekliyorum 16 şubat sat gözüküyor. İnşallah güzel haberler alırız 🥰

Ben 1 yıldır deniyorum. Geçen ay rahim filmi çekindim. ve o ayı değerlendirdik ama eşimin iş sorunlarından ertelemeyi düşündük çocuğu. Ama şimdi kasıklarımda batmalar hissediyorum sürekli. Olabilir mi bilemiyorum adetime 5 gün var

Ben 1 yıldır deniyorum. Geçen ay rahim filmi çekindim. ve o ayı değerlendirdik ama eşimin iş sorunlarından ertelemeyi düşündük çocuğu. Ama şimdi kasıklarımda batmalar hissediyorum sürekli. Olabilir mi bilemiyorum adetime 5 gün var
Ay benimde ya hadi birlikte bekleyelim insallah olur hayırlısıyla gelsin bebislerimiz🥹birbirimize dua edelim

Ay ben de evde bulunsun diye sipariş verdim muhtemelen ben de yapıp durucam :D
Regliden kaç gün önce test yapmaya başlıyorsun?
8 ve 6. Günlerde yaptım tabiki negatif kaldı ki ben 25 günde bir adet oluyorum cikmadi 2 gün kala yapicam daha önce oğlumu 1 gün kala.kaset testte görmüştüm yine kaset alirim

Kızlar bu arada ben 2 gündür üst üste rüyalarımda hep pozitif gebelik testi görüyorum öyle düşünerek de yatmıyorum niye böyle oluyorsa iyice umutlaniyorum hatta rüyamda inanmayip bidaha yapiyodum yine pozitif görüyodum iki kez aynı rüyayı gördüm hadi insallah

Kızlar bu arada ben 2 gündür üst üste rüyalarımda hep pozitif gebelik testi görüyorum öyle düşünerek de yatmıyorum niye böyle oluyorsa iyice umutlaniyorum hatta rüyamda inanmayip bidaha yapiyodum yine pozitif görüyodum iki kez aynı rüyayı gördüm hadi insallah
Ben rüyalara inanırım arkadaşımı gebe görmüştüm meğer hamileymiş kese görmeden söylemek istemedim dedi şimdi cinsiyet öğrenecekler inşallah sizede nasip olur

Ben de beklıyorum reglıma 3 gün var karnıma ara sıra ağrı giriyor başka belirtim yok insallah dün sabah test yaptım negatıf 3 ün sonra tekrar yapıcam

Back