- 27 Kasım 2015
- 115
- 34
- 13
- 32
- Konu Sahibi prenses01fu499
-
EVET CNM POLİKİSTİK OVER VAR((( 12 YILDIR İLAÇ İÇMEDEN ADET OLAMIYORUM AMA TEDAVİ UYGULANINCA OLURDUM GÜNÜNDE BİLMİYORUM KLOMEN+MENEGON İLE OLMAM GEREKİRDİ ADET SÖKTÜRÜCÜ MÜ İÇSEM
bendede var pco.bugün dayanamadım kanda test yaptırdım 2,4 çıktı yani negatif erken mi davrandım acaba((
İnşallah cnm bilmiyorum.çok belirti var hepsi gebelik leyinebendede var pco.
Umutlandirmak istemem ama bende ilk hamileligimde saglik ocaginda kan testi yaptirmistim negatif cikmisti oyle olunca bi daha test yaptirmamistim 15 gun sonra kasiklarimda siddetli agri vardi adette olmamistim doktora gittim keseyi gordugunu ama tam emin olamadigini soyledi kanda bakti sonuc 4000 kusur cikmisti.hemen umutsuzluga kapilma hersey olacagina varir
insallah cnm bilmiyorum tedaviyle tutmasa adet olurdum hep hemde gununde bi de çok fazla belirti var umutlanmak istemiyorum ama inşallah vardır.bendede var pco.
Umutlandirmak istemem ama bende ilk hamileligimde saglik ocaginda kan testi yaptirmistim negatif cikmisti oyle olunca bi daha test yaptirmamistim 15 gun sonra kasiklarimda siddetli agri vardi adette olmamistim doktora gittim keseyi gordugunu ama tam emin olamadigini soyledi kanda bakti sonuc 4000 kusur cikmisti.hemen umutsuzluga kapilma hersey olacagina varir
Benimde gunum gecti tedavi goruyorum serophene kullaniyorum test yapmadim pazartesi doktora gidecegim.biraz temizlik yapmistim dun aksam kahverengi leke gelmeye basladi hafif hafif. adet oluyorum sandim ama tedbiri elden birakmayayim dedim butun gun dinlendim yattim.simdilik lekelenme kesildi.bakalim yarinda olmazsam adetle alakasi yoktur?bilemedimHala adet olmadim
İnsallah canim hepimize mujdeli haber vermek nasip etsin RabbimBende inşallah salı günü olmam da yazarım buraya hamişim diye
İnsallah canim hepimize mujdeli haber vermek nasip etsin Rabbim
Dr bana igne vermedi sadece hap oda 5 gun gecti adetim galiba olmak uzereyim leke yine basladi.isin icine pco girince kesin konusamiyorumAmin cnm. İnsallah menogon igne kullandim ben bu iğneyle hamilelik olmazsa hep adetim gelirdi bu sefer gelmedi mümkün mu acaba bu iğne ile adet olmamak basit bir sokturucu ile bile oluyor iğne tutmadiysa kanla atmaz miydi
Yerleşme kanaması olabilir leke dikkat et sende cnm inşallah hamileyizdirDr bana igne vermedi sadece hap oda 5 gun gecti adetim galiba olmak uzereyim leke yine basladi.isin icine pco girince kesin konusamiyorumsen yinede dikkat et cok stres yapma hamilelik belirtin varsa tutmus olabilir bende belirti yok cunku
Maalesef su an asiri derecede kasik bel ve bacaklarima vuran agri var kahverengi lekeler kirmiziya dondu ve adet oldum.hayirlisi artik doktor ikinci gun gel demisti ama hafta sonuna denk geliyor.pazartesi gidip muayene olacagim.senden guzel haberler aliriz insallah canim :)Yerleşme kanaması olabilir leke dikkat et sende cnm inşallah hamileyizdir
Insallah senden hayirli haberler aliriz cnm dua et bol bolCNM HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH KIRMIZILARI SON GÖRÜŞÜN OLUR BEN DE DOKTOR HAFTAYA CTS YE KADAR BEKLE DEDİ O ZAMAN YAPALIM TEST ADET SÖKTÜRÜCÜ KULLANMA DEDİ AMA EMİNİM YA HAMİLE DEĞİLİM İÇİME DOĞUYOR
Ediyorum cnm sende bana et lütfen akintim arttı bugün neden bilmiyorum adet olmam herhalde bu saatten sonraInsallah senden hayirli haberler aliriz cnm dua et bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?