BU AY GEBELİK BEKLEYENLER....

bugün dayanamadım kanda test yaptırdım 2,4 çıktı yani negatif erken mi davrandım acaba ((
bendede var pco.
Umutlandirmak istemem ama bende ilk hamileligimde saglik ocaginda kan testi yaptirmistim negatif cikmisti oyle olunca bi daha test yaptirmamistim 15 gun sonra kasiklarimda siddetli agri vardi adette olmamistim doktora gittim keseyi gordugunu ama tam emin olamadigini soyledi kanda bakti sonuc 4000 kusur cikmisti.hemen umutsuzluga kapilma hersey olacagina varir

İnşallah cnm bilmiyorum.çok belirti var hepsi gebelik leyine
insallah cnm bilmiyorum tedaviyle tutmasa adet olurdum hep hemde gununde bi de çok fazla belirti var umutlanmak istemiyorum ama inşallah vardır.

Hala adet olmadim
Benimde gunum gecti tedavi goruyorum serophene kullaniyorum test yapmadim pazartesi doktora gidecegim.biraz temizlik yapmistim dun aksam kahverengi leke gelmeye basladi hafif hafif. adet oluyorum sandim ama tedbiri elden birakmayayim dedim butun gun dinlendim yattim.simdilik lekelenme kesildi.bakalim yarinda olmazsam adetle alakasi yoktur?bilemedim

Amin cnm. İnsallah menogon igne kullandim ben bu iğneyle hamilelik olmazsa hep adetim gelirdi bu sefer gelmedi mümkün mu acaba bu iğne ile adet olmamak basit bir sokturucu ile bile oluyor iğne tutmadiysa kanla atmaz miydi

Amin cnm. İnsallah menogon igne kullandim ben bu iğneyle hamilelik olmazsa hep adetim gelirdi bu sefer gelmedi mümkün mu acaba bu iğne ile adet olmamak basit bir sokturucu ile bile oluyor iğne tutmadiysa kanla atmaz miydi
Dr bana igne vermedi sadece hap oda 5 gun gecti adetim galiba olmak uzereyim leke yine basladi.isin icine pco girince kesin konusamiyorum sen yinede dikkat et cok stres yapma hamilelik belirtin varsa tutmus olabilir bende belirti yok cunku

Dr bana igne vermedi sadece hap oda 5 gun gecti adetim galiba olmak uzereyim leke yine basladi.isin icine pco girince kesin konusamiyorum sen yinede dikkat et cok stres yapma hamilelik belirtin varsa tutmus olabilir bende belirti yok cunku
Yerleşme kanaması olabilir leke dikkat et sende cnm inşallah hamileyizdir

Yerleşme kanaması olabilir leke dikkat et sende cnm inşallah hamileyizdir
Maalesef su an asiri derecede kasik bel ve bacaklarima vuran agri var kahverengi lekeler kirmiziya dondu ve adet oldum.hayirlisi artik doktor ikinci gun gel demisti ama hafta sonuna denk geliyor.pazartesi gidip muayene olacagim.senden guzel haberler aliriz insallah canim :)

CNM HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH KIRMIZILARI SON GÖRÜŞÜN OLUR BEN DE DOKTOR HAFTAYA CTS YE KADAR BEKLE DEDİ O ZAMAN YAPALIM TEST ADET SÖKTÜRÜCÜ KULLANMA DEDİ AMA EMİNİM YA HAMİLE DEĞİLİM İÇİME DOĞUYOR

Bende bu sayfaya yazmistim ama malesef bu ayda olmadi artik kismet Rabbim insallah fazla bekletmez artik kücük bebek gördümmü agliyorum bende anne olmak istiyorum

Insallah senden hayirli haberler aliriz cnm dua et bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…