- 26 Ekim 2015
- 108
- 33
- 28
- Konu Sahibi prenses01fu499
-
İstersen bu hafta sonuna kadar yada iki üç gün kadar bekle bakalım olmazsan kan tahlili yapbenim adetim bugündü olmadım henüz hiç inanmak istemiyorum ama midem çok bulanıyor ve çok uyuyorum akıntı da var hafif ama hepsi psikolojik de olabilir
öyle yapıcam adet belirtilerimde var ama hadi hayırlısıBelki geç döllenme olmuştur idrarda belli olmayabilir o sebebten.
benim adetim bugündü olmadım henüz hiç inanmak istemiyorum ama midem çok bulanıyor ve çok uyuyorum akıntı da var hafif ama hepsi psikolojik de olabilir
bu hapları doktorlarmı veriyo ne için acaba kullanıyosunuzbenim daha bugün 16. günüm klomen+menegon kullandım. ayın 1 i adetim.inşallah ikimide hamile kalırız bu ay
evet doktor veriyor yumurtaları büyütüp geliştirsin diyebu hapları doktorlarmı veriyo ne için acaba kullanıyosunuz
slm klomeni doktor tavsiyesiylemi kullanıuyosunuz yoksa eczanedenmı alıyosunuz ne için kullanılıyo oMerhaba kızlar ben de pco hastasıyım lh sınırda sanırım 9.03 tek problem bu görünüyor klomen kullanmaya başladım henüz yeni bir günlük daha ilacim kaldı bat 19 aralik çok var tabi bakalım böyle ilk deneme olacak bu ay bizim de
anladım tşklerevet doktor veriyor yumurtaları büyütüp geliştirsin diye
evet cumaya kadar beklerim sonra idrarda yaparım çıkmazsa da kandaBelki geç döllenme olmuştur idrarda belli olmayabilir o sebebten.
Töyle yapıcam adet belirtilerimde var ama hadi hayırlısı
evet cnm yumurtayı büyütmek için veriyorbu hapları doktorlarmı veriyo ne için acaba kullanıyosunuz
olmadım cnm belirtilere uyku da eklendi ya hiç inanansım yok ama ne bileyim..:)))Ad
T
Adet oldun mu cokmerak ettim inşallah olmamissindir
evet cnm yumurtayı büyütmek için veriyor
olmadım cnm belirtilere uyku da eklendi ya hiç inanansım yok ama ne bileyim..:)))
Selam canım ne yaptın gittinmi kontrole inşallah kalp atışlarını duymuşsundur bebişinin.Amiin insallah hepimize
Amin cnm hala adet olmadim kanda yaptirsam çıkar mi acabaHadi hayırlısı ya inşallah vardırmoralini yüksek tut darısı başıma
Amin cnm hala adet olmadim kanda yaptirsam çıkar mi acaba
Cumaya kadar beklicem bakalimÇıkar diyorlar ama kesin sonuç adet gecikmesinden 2 yada 3 gün sonra çıkar diyor doktorlar bence perşembe yaptır kan testini tadını çıkar bu heyecanının
bugün dayanamadım kanda test yaptırdım 2,4 çıktı yani negatif erken mi davrandım acabaHadi hayırlısııı
bugün dayanamadım kanda test yaptırdım 2,4 çıktı yani negatif erken mi davrandım acaba((
EVET CNM POLİKİSTİK OVER VARHemen umutsuzluğa kapilma ya burda ki yazilirda geç döllenme oluyor falan deniyor hep bi kaç gün daha bekle tekrarlarsin testi.Normal de de gecikme oluyormuydu adetin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?