- 26 Ekim 2015
- 108
- 33
- 28
- Konu Sahibi prenses01fu499
-
İstersen bir test yap iki gün varmış hem adetine belki silikte olsA bişey çıkabilir.Benim dört gün kala çıkmıştı.Sonucu bizede söyle inşallah hamilesindir.kızlarrr yardım edin bana . adetime 2 gün kaldı ve bendeki belirtiler;
-özellikle sabahları midem fena ekşiyor bulanıyor.
-ani hafif kasık ağrılarım oluyor.
-göğsüm ağrıyor
-bi de göğsümün altından gelen ince bir batma var.
-idrara çok çıkıyorum
Canım daha adet olmadın çıkmazsa üzülme iki gün daha var ve hatta geçebilir belki olmayacaksın,ama tabi çok üzülürüm diyorsan yapma gününü bekle,belki yapsan için rahatlar diye dedim.Bu arada daha önce adete yakın zamanda bu belirtileri yaşıyormuydun? Bazen psikolojik olarakta belirti yaşadığımızı sanıyoruzya çıkmazsa diye cesaret edemiyorum
Sonucu yazarsın inşallah gebesindir :)pazartesi günü yaparım bakalım belki çıkar
yok yaşamıyordum cnm göğüslerim şişmezdi böyle farkediliyor bile şişliği ve karıncalanıyor ağrıyor geçiyor ama sonra dün akşam oldu en son şimdi midem çok bulanıyor kahvaltıda yaptım oysaki akşama doğru midem rahatlıyor geçiyor bulantı sürekli değilCanım daha adet olmadın çıkmazsa üzülme iki gün daha var ve hatta geçebilir belki olmayacaksın,ama tabi çok üzülürüm diyorsan yapma gününü bekle,belki yapsan için rahatlar diye dedim.Bu arada daha önce adete yakın zamanda bu belirtileri yaşıyormuydun? Bazen psikolojik olarakta belirti yaşadığımızı sanıyoruz
Valla ben dayanamadım gittim yaptım üstelik hiç belirtim yoktu sadece kasıklarda ağrım vardı sol tarafa eğilip kalkınca batma oluyordu ha birde aadece gögüslerim şişti ağrı falan yoktu yani hatta yaa bunlarda klasik adet belirtileri iki üç güne zaten adet olurum dediğim halde bir ihtimal yapayım dedim oldu oldu olmadı dünyanın sonu değil ya gelecek ay yine çalışmalara devam dedim hatta polen arısütü falan almıştım adetim gelsinde onları yiyerek gebeliği kolaylaştırmak için hazırlık yapmıştım ki o silik çift çizgi bütün planlarımı değiştirdi :) yani canım korkma rahat ol derimyok yaşamıyordum cnm göğüslerim şişmezdi böyle farkediliyor bile şişliği ve karıncalanıyor ağrıyor geçiyor ama sonra dün akşam oldu en son şimdi midem çok bulanıyor kahvaltıda yaptım oysaki akşama doğru midem rahatlıyor geçiyor bulantı sürekli değil
Çok fena akıntı da var beyaz yapsam mi nöbetçi eczane bulmam lazım amaValla ben dayanamadım gittim yaptım üstelik hiç belirtim yoktu sadece kasıklarda ağrım vardı sol tarafa eğilip kalkınca batma oluyordu ha birde aadece gögüslerim şişti ağrı falan yoktu yani hatta yaa bunlarda klasik adet belirtileri iki üç güne zaten adet olurum dediğim halde bir ihtimal yapayım dedim oldu oldu olmadı dünyanın sonu değil ya gelecek ay yine çalışmalara devam dedim hatta polen arısütü falan almıştım adetim gelsinde onları yiyerek gebeliği kolaylaştırmak için hazırlık yapmıştım ki o silik çift çizgi bütün planlarımı değiştirdi :) yani canım korkma rahat ol derim
Yap bence nöberçi eczane değil eczaneler açık cumartesileri git yap hem aklın kalmasın bende merak ettimÇok fena akıntı da var beyaz yapsam mi nöbetçi eczane bulmam lazım ama
tamam yapıcam yazarım sonucuYap bence nöberçi eczane değil eczaneler açık cumartesileri git yap hem aklın kalmasın bende merak ettim
Yaz mutlaka merakta bırakma inşallah gebelik vardır yoksada üzülme daha zamanın var unutma herşey güzel olucaktamam yapıcam yazarım sonucu
Kız git yap kurtl yaa hem psikolojikse de sorun yok hem net olmayacakki kanda baktırmadığın sürece ve günün geçip regl olmadığın sürece gebeliğe adaysın hadi gıı git yapAYYY YA BELİRTİLER PSİKOLOJİKSE YA YOKSA ????
cnm yaptım cts günü negatif çıktıKız git yap kurtl yaa hem psikolojikse de sorun yok hem net olmayacakki kanda baktırmadığın sürece ve günün geçip regl olmadığın sürece gebeliğe adaysın hadi gıı git yapbu arada benim kan tahlili sonucum 109.34çıktı böylece netleşmiş oldu.
Bende bu ay bekleyenlerdenim bakalım nasip inşallah dün kan testi yaptım pazartesi çıkacak hayırlısı ile vardır inşallah[/QUOT
ADETİN NE ZAMAN CNM
Canım günün geçtimi belirti varmı adet olacağına dair ? Olmazsan az daha bekle tekrar yap belki geç döllenme dedikleri şeyden olabilir seninkide. Sıkma canını bak psikoloji çok önemli unutma her ay yeni bir umut.cnm yaptım cts günü negatif çıktı
Canım senin kaç gün gecikti yani daha doğrusu kaç günlük değer bu değer ? Benimki iki haftalık 109.34 çıktı bende çok acemiyim biraz daha geçince belli bir yer belirleyip gideceğim doktora şimdi gitmek istemiyorum doğrumu yapıyorum yalnışmı bilemedim haftaya pazartesi gitmeyi düşünüyorum . Kaçıncı haftada kese gözüküyor ? Sen keseyi gördünmü ? İnşallah canım kalp arışlarınıda duyarsın dokuz ay sonra hayırlısı ile inşallah kucağınada alırsın.Evet hayatim ama korkuyorim beta 894cikmisti gecen hafta yarin keseyi gormeye gidecegim insallah gorebiliriz Rabbim pitpit kalp attigini gosterir insallah yarin endiseloyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?