- 13 Kasım 2015
- 258
- 138
- 53
- Konu Sahibi prenses01fu499
-
HAMİLESİN BENCE ZATEN SİLİK ÇIKAR DAHA GECİKME OLMADI BİR GÜN SONRA TEKRARLA KOYULŞIR ZAMANLA VARSAhamile gibisin sanki ne kadar var adetee
Kan tahlili yaptirayim mi bugun ?HAMİLESİN BENCE ZATEN SİLİK ÇIKAR DAHA GECİKME OLMADI BİR GÜN SONRA TEKRARLA KOYULŞIR ZAMANLA VARSA
BENCE YAPTIR ÇIKAR.O GEBELİK TESTİNİN MARKASI NE CANIM YA BENDE ONDAN ALAYIM BEN DÜN 3 TANE ALDIM BOZUK ÇIKTI EMİN OLAMADIM
HMmm ben kan tahlili yaptirrym sana da haber veriyim oyle al istersenben 3 tl ye aldım cnm bozuktu hiç çizgi çıkmadı
tamam cnm sonuçtan haberdar et merak ettim inşallah ikimizde hamişizdir arkadaş olur bebişime :)HMmm ben kan tahlili yaptirrym sana da haber veriyim oyle al istersen
bat a 1 gün
Canim insallah saglikli bebislerimiz olur bugun vok kotuyum bulanti falanda var kimyasal olmasindan cok korkuyirim ozamanda boyle olmustumtamam cnm sonuçtan haberdar et merak ettim inşallah ikimizde hamişizdir arkadaş olur bebişime :)
olmaz inşallah cnm kötü düşünme iyi düşün iyi olsun hayırlısıyla .:)Canim insallah saglikli bebislerimiz olur bugun vok kotuyum bulanti falanda var kimyasal olmasindan cok korkuyirim ozamanda boyle olmustum
olmaz inşallah cnm kötü düşünme iyi düşün iyi olsun hayırlısıyla .:)
sonucu bana da bildir cnm merak ettim hamilesindir inşallahGidiyorim.simdi teste gitmeyecektimde aklimda kalacagina gideyim daha iyi dua edin nolur
Hayırlı olsun cnm çok sevindimKizlarrrr beta 894 cikmis
Bat ne zaman cnm benimki 1 aralık dua edelim birbirimizeselam kizlar bende bekliyorum .... insallah bende bu ay hayirlisiyla hamile kalirim. bat a daha var ama duanizi eksik etmeyin olur mu?
benim mi 9 aralik...hala calisiyoruz yani biz. bugun sag kasigimda agri var ama sanirim yumurtlamadan. insallah ikimizde hamile kaliriz, isteyen herkes hayirlisiyla kalsin. Allah cok aratmasin insallah. heyecanla bekliyorum isteBat ne zaman cnm benimki 1 aralık dua edelim birbirimize
insallah hakkinda hayirlisi olsun hayirlisiyla sanada bana da isteyen herkese de nasip etsinBenimde bata 6 gün kaldi dua edelim insallah nasip eder Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?