BU AY GEBELİK BEKLEYENLER....

Hadi insallah ozaman cnm sevindirici bi müjde veririsin bize,, benim dün adetim bitti bugün abdest alicam ve yeniden yeni bir ay icin umutla bekliycem..
TEŞEKKÜR EDERİM CNM İNŞALLAH VARDIR AMA HİÇ UMUDUM YOK YADA UMUT ETMEYE KORKUYORUM.HAYIRLISI OLSUN HEPİMİZ İÇİN DE OLUR İNŞALLAH YETERKİ UMUDUNU YİTİRME

Ayyy kızlarr yarın doktora gidiyorum rica ettim aradım bugun yarın gel madem sadece kan testi yapaym ama 25€ ek ücretle dedi bende gideceğim tabiki cok heycanlıyım bi yandan da korku var

Songull tuh ya belki yerlesme kanamasidir normal adet gibimi

Yok fatma ya başda bende o mu diye düşündüm anormaldi çünki başta ama sonra gayet normal geldi nasip napalım ama insanın hiç kendisini dinlememisi gerekiyorMuş onu anladım en mantıklı yol hatta tek yol hiç düşünmeden gecikmeyi beklemek yoksa sonu psikolojik olarak yıkıcı oluyor

Kendimizi cok kaptirdik bidahaki ay hayırlı haberlerinizi alirim inşallah. Bakalim cumartesi benimde gunum bugun erken gebelik testi yaptim cikmadi cokta umudum kalmadi hayirlisi artik.

Kendimizi cok kaptirdik bidahaki ay hayırlı haberlerinizi alirim inşallah. Bakalim cumartesi benimde gunum bugun erken gebelik testi yaptim cikmadi cokta umudum kalmadi hayirlisi artik.

Aynen kendime hala çok kızıyorum niye bu kadar umutlandim diye ama insanın elinde olmuyor. hayırlısı inşallah bi daha ki aya nasip ise...inşallah olumlu olur cumartesi senin için bana da haber ver mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…