- 22 Eylül 2013
- 836
- 6.167
- 138
- Konu Sahibi prenses01fu499
-
TEŞEKKÜR EDERİM CNM İNŞALLAH VARDIR AMA HİÇ UMUDUM YOK YADA UMUT ETMEYE KORKUYORUM.HAYIRLISI OLSUN HEPİMİZ İÇİN DE OLUR İNŞALLAH YETERKİ UMUDUNU YİTİRMEHadi insallah ozaman cnm sevindirici bi müjde veririsin bize,, benim dün adetim bitti bugün abdest alicam ve yeniden yeni bir ay icin umutla bekliycem..
Yapiyorum ama Canim Artik su cizgiyi gormek istiryorum || ama goremıyorum kaç tane test tükettim
adet oldum kızlar
Ayyy kızlarr yarın doktora gidiyorum rica ettim aradım bugun yarın gel madem sadece kan testi yapaym ama 25€ ek ücretle dedi bende gideceğim tabiki cok heycanlıyım bi yandan da korku var
Nerdeyse 2. Adet günüm gelio son gündn beri hala olmadım bide geliyormus benim adetimde yarınHadi hayırlısı yarın da benim günüm bakalım neler olacak
Nerdeyse 2. Adet günüm gelio son gündn beri hala olmadım bide geliyormus benim adetimde yarın
evet cnm söküldü vallahiNormal adet gibi mi oldun
Songull tuh ya belki yerlesme kanamasidir normal adet gibimi
evet cnm söküldü vallahi
Songull tuh ya belki yerlesme kanamasidir normal adet gibimi
Kendimizi cok kaptirdik bidahaki ay hayırlı haberlerinizi alirim inşallah. Bakalim cumartesi benimde gunum bugun erken gebelik testi yaptim cikmadi cokta umudum kalmadi hayirlisi artik.
Tamam canım inşallah veririm tabi
cnm ya üzüldüm senin için ama olsun inşallah önümüzdeki ay ikimizde hamile kalırızAdet oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?