BU AY GEBELİK BEKLEYENLER....

Bana sordun herhalde canım .igdir dayım malesef .malesef diyorum çünkü burda hastane sıkıntılı bi kurum devlete gidebilmek mümkün değil özel desen sadece bi tane var ona gitmek zorundayım Şubat tatilinde inşallah Kayseri'ye yani ailemin yanına gidecem burda çözüm bulamazsam:KK61:
HAYIRLISI OLSUN CNM BENDE ADANADAYIM.

DİKKAT ET KENDİNE NE OLUR NE OLMAZ HAMİLELİKTE DE KANAMA OLABİLİYOR BENİM ARKADAŞIM KANAMASI OLMUŞ ADET OLDU SANMIŞ SONRAKİ AY OLMAYINCA Bİ GİTMİŞ Kİ 2 AYLIK OLMUŞ BEBEK :)))

Keşke öyle olmuş olsa ne çok mutlu olurdum ama değil ya başka hastalığın haverciside bakalım artık :KK17:sen naptin çok girmiyon sende buraya herhalde

Keşke öyle olmuş olsa ne çok mutlu olurdum ama değil ya başka hastalığın haverciside bakalım artık :KK17:sen naptin çok girmiyon sende buraya herhalde

çalışıyorum ben fırsatım olmuyor pek girmeye ama iyiki varsınız hepiniz benim psikolojim bozulmuştu resmen çünkü yaşamayan bilemiyor yaşamayanla dertleşemiyorsun hafif geliyor herkese buraya girmek konuşmak çok iyi geliyor bana hem tecrübelerimizi paylaşıp yol gösteriyoruz birbirimize.

çalışıyorum ben fırsatım olmuyor pek girmeye ama iyiki varsınız hepiniz benim psikolojim bozulmuştu resmen çünkü yaşamayan bilemiyor yaşamayanla dertleşemiyorsun hafif geliyor herkese buraya girmek konuşmak çok iyi geliyor bana hem tecrübelerimizi paylaşıp yol gösteriyoruz birbirimize.
Kesinlikle öyle insan rahatliyor ve sadece ben yokum diyosun bu sorunu yaşayan...

Back