- 13 Kasım 2015
- 258
- 138
- 53
- Konu Sahibi prenses01fu499
-
Bilmiyorum ya neBebek rahme dusmeden beta hcg belli olurmus
teşekkür ederim cnm salı günü nu bekleyim bir hafta gecikmiş olsun salı yaptirimDenemek de fayda var valla ben çok merak ediyorum catlicam artık sanki günü geçen benim
10 gün geçti miBn 4 dusuk yasam bir senede tekrar hamile kalmk istiyrm doktorm bana iki yumurtm catladi dedi iki hafta once dnde gittim hersey guzl dedi pregoston tahlili istedi adetime bir hafta vr belli olurmu hamilelik
düşük olmasının sebebi ne yani hamilelik erken öğrenilir ise bi daha düşük olmaması için tedavi mi uygulayacaktır eğer öyle değilse bende bekle derim tabi öyle ise durum farkliHm bide hamile degilsm ck uzulurm kafm ck karisti yrn yaptirsmni
Bilmiyorum ya ne
teşekkür ederim cnm salı günü nu bekleyim bir hafta gecikmiş olsun salı yaptirim
Dne kadar erkn ogrenirsem iy dusk hpihrm dye 9 ay igne kullncm hergn
Cnm hepimiz aynı durumdayız bu bekleyiş o kadar zor ki ama her ay kanda daha gecikme olmadan kan aldirmaktan kollarim mosmor olurdu bu seferde adetten bi gün sonra yaptırdım çıkmadı doktor hemen çıkmaz dedi erken döllenme varsa erken çıkıyor ama geç döllenme olduysa boşuna negatifi görüp üzülmüş olmaz misin.benim arkadaşım da bi kaç düşük yaşadı sonra doktor bi iğne kullandı kanı sulandırmak için hergün vururluyordu öyle şimdi 7 aylık oldu belki sende de ondan düşük oluyordurBir hafta var daha ama merk iste bırakmıyr pesimi
Cnm hepimiz aynı durumdayız bu bekleyiş o kadar zor ki ama her ay kanda daha gecikme olmadan kan aldirmaktan kollarim mosmor olurdu bu seferde adetten bi gün sonra yaptırdım çıkmadı doktor hemen çıkmaz dedi erken döllenme varsa erken çıkıyor ama geç döllenme olduysa boşuna negatifi görüp üzülmüş olmaz misin.benim arkadaşım da bi kaç düşük yaşadı sonra doktor bi iğne kullandı kanı sulandırmak için hergün vururluyordu öyle şimdi 7 aylık oldu belki sende de ondan düşük oluyordur[/QUOTE
Cnm şimdi okudum iğne vurulacagini bence adet gununde ya da ertesi gün yaptir bir hafta erken gibi geldi bana
İnsalllah Cnm ikimizde bebislerimizi hayırlı sağlıklı şekilde kucagimiza alirizSalı günü benim de bat günüm bakalım inşallah ikimiz de güzel haberler alırız
İnsalllah Cnm ikimizde bebislerimizi hayırlı sağlıklı şekilde kucagimiza aliriz
Maleseff Canim Ozel Klinik Seklinde hepsi daireleri var oraya gidiyorsun ve randevu ile aliyor gunlerim gecmiyor o gune kadar nasil dayanacagim bilmiyorumÖzel hastane yok mu peki orda yada türkiyede olduğu gibi sağlık ocağı sistemi falan
O kadar cok kafami kurcalayan seyler varki hamilelik mi yoksa hastalikmi var diyorum yoksa kist mi var hersey aklima geliyor adetim gelmedikce cok kotu bi durum Allah Herkese Yardim etsinCnm ben bi hamilelik yaşadım iki aylik ti düştü malesef onda da geceleri hep bulanirdi yatamazdim hatta bulantidan belki vardır
Maleseff Canim Ozel Klinik Seklinde hepsi daireleri var oraya gidiyorsun ve randevu ile aliyor gunlerim gecmiyor o gune kadar nasil dayanacagim bilmiyorum
Yapiyorum ama Canim Artik su cizgiyi gormek istiryorum || ama goremıyorum kaç tane test tükettimBi kaç gün daha dayanip idrar testi yap bence ya hiç değilse için rahatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?