- 3 Aralık 2012
- 3.640
- 2.336
- 398
- 41
- Konu Sahibi medd_cezir
- #59.301
huhu kızlar nerelerdesiniz gelin hadi :) cumartesi dondurulmuş embriyo tedavimiz başlıyor dualarınızı eksik etmeyin..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım tam hatırlayamadım ama teşekkürler sen hangi şehrdeydn süle bakem:) belki ordan hatrlarımSelam keser haturladin mi beni konusmustuk tedavin hayirli olsun cnm insallah kavusacaksin olucak
canım benim inşallah artık bende anne olurum :)keser84 canimmm allah hayirlisini versinnn iyi haberlerle gelirsin insalllah allah gonlune gore versin
![]()
hemserıyız cnm meslektasız :)canım tam hatırlayamadım ama teşekkürler sen hangi şehrdeydn süle bakem:) belki ordan hatrlarım
ok canm hatırladım :)) ee senin nasıl oldu bebiş :) anlatsana :))hemserıyız cnm meslektasız :)
BENIM MAYISTA OLDU ARTIK VAZGECMISTIM CUNKU NE YAPTIYSAM OLMAMISTI EN SON BI TAHLIL YAPTIRMAK ICIN MEDIKALE GITMISTIM DR KLOMEN VERDI AMNN ICIMM NOLCAK ZZATEN OLMUYO DEDIM HIC UMUDUM DA YOKTU AMA OLDUok canm hatırladım :)) ee senin nasıl oldu bebiş :) anlatsana :))
ne güzel ya sevindim canım hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah...hangi doktora gdysun ben takipleri mehmet beyde yaptırcam..BENIM MAYISTA OLDU ARTIK VAZGECMISTIM CUNKU NE YAPTIYSAM OLMAMISTI EN SON BI TAHLIL YAPTIRMAK ICIN MEDIKALE GITMISTIM DR KLOMEN VERDI AMNN ICIMM NOLCAK ZZATEN OLMUYO DEDIM HIC UMUDUM DA YOKTU AMA OLDU
sehadete gıdıorum ıns bu sefer kaybetmeyız haftay dıkıs atılacak sanırımne güzel ya sevindim canım hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah...hangi doktora gdysun ben takipleri mehmet beyde yaptırcam..
inşallah canım hayırlısı olsun hakkında..sehadete gıdıorum ıns bu sefer kaybetmeyız haftay dıkıs atılacak sanırım
hayalotum nerelerdesin sen :) çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin canım bende fazla giremiyorum ara ara giriyorum bakıyorum kimsecikler yok umarım bundan sonra yine herkes girer özledm o yazışmaları :)Canbonlarim nasilsiniz ben sonunda gelebildim artik burayada gelemez oldum bahanesi sadece çınar değil tabiki çınardan kalan vok zaman var ama niyeyse oturamiyorum yerime bir turlu..benim babanem hasta yogun bakimda 1 ayi gecti dua edermisiniz durumu agir canbonlarim onun disinda hersey yolunda cok sukur hepinizi okuyorum ama arada girdim ama yazamadim o an .keserim ins gelcek minik melegin .habintem yasakim meddim napiyonux ngasgim oglumdan haber varmi opuyorum hepinizi
amın cnm senın de hakkında hayırlısı olsun ınsallah onumuzdekı ay kese gormeye gıdersın1
inşallah canım hayırlısı olsun hakkında..
canım inşallah nasıl hevesliyim anlatamam. bu ayın 19 da ablam 2. bebşini dünyaya getirdi okadar hevaslendim ki yeğenimi kucağıma alınca tuhaf oldum benimde anne olma vaktim gelmiş :)amın cnm senın de hakkında hayırlısı olsun ınsallah onumuzdekı ay kese gormeye gıdersın
cnm hıc stres yapıp kendını kasma hıc olmuyacak mı olumazsa naparım gıbı endıselere kapılma baska seylere ver kendını olucakk Allahın ıznıylecanım inşallah nasıl hevesliyim anlatamam. bu ayın 19 da ablam 2. bebşini dünyaya getirdi okadar hevaslendim ki yeğenimi kucağıma alınca tuhaf oldum benimde anne olma vaktim gelmiş :)
inşallah canım rabbim yardımcımız olsuncnm hıc stres yapıp kendını kasma hıc olmuyacak mı olumazsa naparım gıbı endıselere kapılma baska seylere ver kendını olucakk Allahın ıznıyle
amın cnm surec başladı mı pekiinşallah canım rabbim yardımcımız olsun
yarın başlıyor ayın 15 gibi de transfer olacak sanırım canım..amın cnm surec başladı mı peki
ayyyy cok heyecanlı yaaa ama rabbım bol bol en kalıtelılerınden yumurtalar nasıp etsın sanayarın başlıyor ayın 15 gibi de transfer olacak sanırım canım..