Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Medcezirimmmm habintemmm ben 4.5 aylikken yavas yavas verdimmmmm 5m5 aylikken tam.yemege basladi isyedigin tarifi veririm.burdan hergun gelip bakiyorummmm.yazarim.sanaaa..afiyet bal.seker olsun kuzularimaaaa

Ins dedigin gibi olur kuzum. Gecen gece tam bir buçuk saat oglusumu emzirmeyeçalıştim emmedi. Oturup ağladım cok üzüyo bu konu beni. Ikiz olduklari icin dogsuklarindan veri mama da yiyolar. O yüzden daha cok emsinler istiyorum. Sütüm de var ama emmiyo kuzucuklar :KK43:

Evet habibtemmbidiklardanr istahsiz olunca mecburen erkenden vasladik ejgidaya. Simdilik sadece pirinç unlu mama ve oglende 3-4 cay kasigi havuc suyu iciyolar. Ek gidaya başlayınca sen neler yedirdin? Kiz özlemişim sohbetiniiiiiiiiii :*

Topiğinizin ikinci ikizleri geliyoooooooooooo :KK62: hadi hayırlı oksun keserim. Sakin sürekli yatayim deme.Bebislerein kana ihtiyaci var 15 dk da yarim saatte bi ev icinde yavas yavas yürü olur mu? Ayyyy simdi günler gecmek bilmez 12 gun sonra güzel haberlerini alırız inssssss :)
Emme yen ek gidayi red eden bebekler ömürden ömür goturuyo:KK69:

inşallah canım yaza kadar bekliycez öncesinde histeroskopi yaptırcam rahimde bir sorun olabilir dedi doktorum sonrasında da dondurulmuşlarla şansımızı deniycez...
Ins hem okullar kapaninca iyi olur.

Rabbim bu ikinci denemende yüzünü guldursun ins:KK52:

Histeroskopide iyi olur rahmin şekli ne bakılır. .bende yaptirmistim:KK56:

Ins hem okullar kapaninca iyi olur.

Rabbim bu ikinci denemende yüzünü guldursun ins:KK52:

Histeroskopide iyi olur rahmin şekli ne bakılır. .bende yaptirmistim:KK56:
daha önce hsg çektrmştm tüpler falan iyi demişlerdi bu kez de bunu yaptrcam polip,yapışıklık falan olablyrmuş

daha önce hsg çektrmştm tüpler falan iyi demişlerdi bu kez de bunu yaptrcam polip,yapışıklık falan olablyrmuş
Habibtemmmm benimmmmmmm umudunu yitirmeee olacak insallah dondurulmus embriyolarin var sansin daha var insallah sorun neyse gideririler yaza hamile.kalirsin ne kaldi ki yaza canimsin uzme kendini opuyorummm seni dikkat et kendineee habibtemo_O

Back