Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

simdiden basladi bende rahatsiz ediyor hattaa...doktorum burada degil 15 subattaa kontrolum var...artik gidincee soracam kendisinee...

Kızlar benim de bir sorum olacak.benim bat da Pztsi.ama hîç hamîle oldugumu zannetmiyorum. adet geciktirici kullananız oldumu hiç??pzar akşamı eşimle bi kaç gn bi yere gidicez.kullanmamı tavsiye eder misiniz??

kuzularım benım ben yogaya gıtmıyorum 4 gundur adetten dolayı bıtınce gıdıcem ınsallh tamm canım gorururum bır yazı ıcın senımı kıram yanı kafamı kıram daha ıyı askıtom benım

saol beklenenim yerim seni yaw kafan bize lazim sen saglam ol yanimizdayogaya arami verdin bilmiyodum..

hih iste nasida kendini bize feda ediyokiz bizimkide saan feda olsun

Kızlar benim de bir sorum olacak.benim bat da Pztsi.ama hîç hamîle oldugumu zannetmiyorum. adet geciktirici kullananız oldumu hiç??pzar akşamı eşimle bi kaç gn bi yere gidicez.kullanmamı tavsiye eder misiniz??
duu bi yorum daha yapimm
ben kullandım umreye gittim zaman
ama gene leke şeklinde akıntı oldu
medineye varamadım gül kokusu alamadım
sadece 2 kez girdim ravzaya keşke daha fazla işe yarasaydı dönüşte olsaydım ama adet gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…