- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #31.081
cikmis cikacagi kadarrrrrr daha ne
bır lafını hıc unutamm bana demıstı sokaktakı kopke bıle doguruyo sende hala tık yok dıye ıpler koptu o laftan sonrazaten tüm cevrede önce kadinda arar sorunu
:18::18::18::18::18::18:
yap canımmm dualrın kabul olsun inş
kız senden korkulur vallaaaaa gülmekten kasıklarım agrıyo
Slm junıor anne adayları.alppinim benimde a lamda çok kaşıntı oluyordu ellerinde falan da heryerinde daha dogrusu.ama onu. Son haftalarda olmuştu krem verdi Dr .sonra da doğum yaptı zaten.istersen sende Dr sor bî canım
bır lafını hıc unutamm bana demıstı sokaktakı kopke bıle doguruyo sende hala tık yok dıye ıpler koptu o laftan sonra
beklenennim allah korkusu olan biri bunu demez bence allah islah etsin böylelerini baskada bisey denmezzz
haklısın bende cevabını vermıstım zaten daahada bebek hakkında yorumunu alamadık o gnden sonra ,rabbımm nasıp ederse gobusum acık etmessede yıne kurban olurum ben allahımabeklenennim allah korkusu olan biri bunu demez bence allah islah etsin böylelerini baskada bisey denmezzz
kuzularım benım ben yogaya gıtmıyorum 4 gundur adetten dolayı bıtınce gıdıcem ınsallh tamm canım gorururum bır yazı ıcın senımı kıram yanı kafamı kıram daha ıyı askıtom benım
hbibtem kilo aldınmı kaç kilosuncikmis cikacagi kadarrrrrr daha ne
haklısın bende cevabını vermıstım zaten daahada bebek hakkında yorumunu alamadık o gnden sonra ,rabbımm nasıp ederse gobusum acık etmessede yıne kurban olurum ben allahıma
sen beklenenim sadece rabbimize sigin inslalah o rabbim kimseye mahcup etmez..herkes söylediginden utansin...yaw bu evlatsizlik ne kadar zor ne laflar duyuyoruz kendini bilmezlerden
:44::44:bilemedim şimdik:26: içmesen dicem ama bilemedimKızlar benim de bir sorum olacak.benim bat da Pztsi.ama hîç hamîle oldugumu zannetmiyorum.adet geciktirici kullananız oldumu hiç??pzar akşamı eşimle bi kaç gn bi yere gidicez.kullanmamı tavsiye eder misiniz??
evet cnm ara verdım adet bıtene kadar zaten bu ara sıkısıkız devam edemıcem ders ucletlerı gerıyo bızı bu ara havas ılmıne merak saldım evde kendımı egıtmeye calısıyorum ıste ,kafam feda olsun sızesaol beklenenimyerim seni yaw kafan bize lazim sen saglam ol yanimizda yogaya arami verdin bilmiyodum..
bır lafını hıc unutamm bana demıstı sokaktakı kopke bıle doguruyo sende hala tık yok dıye ıpler koptu o laftan sonra
evet cnm ara verdım adet bıtene kadar zaten bu ara sıkısıkız devam edemıcem ders ucletlerı gerıyo bızı bu ara havas ılmıne merak saldım evde kendımı egıtmeye calısıyorum ıste ,kafam feda olsun sıze
Kim söyledi canım sana bunu..yapıştırsaydın bi tane..terbiyesizz
terbi,yesizzzzzzz sanki elimizde rabbim ol demesi lazım
Bu mübarek günde, Rabbim sizin de duasını kabul eder inşallah...
duu bi yorum daha yapimmKızlar benim de bir sorum olacak.benim bat da Pztsi.ama hîç hamîle oldugumu zannetmiyorum.adet geciktirici kullananız oldumu hiç??pzar akşamı eşimle bi kaç gn bi yere gidicez.kullanmamı tavsiye eder misiniz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?