• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Slm junıor anne adayları.alppinim benimde a lamda çok kaşıntı oluyordu ellerinde falan da heryerinde daha dogrusu.ama onu. Son haftalarda olmuştu krem verdi Dr .sonra da doğum yaptı zaten.istersen sende Dr sor bî canım

simdiden basladi bende rahatsiz ediyor hattaa...doktorum burada degil 15 subattaa kontrolum var...artik gidincee soracam kendisinee...:16::16::16::16::16:

Kızlar benim de bir sorum olacak.benim bat da Pztsi.ama hîç hamîle oldugumu zannetmiyorum. :19::19:adet geciktirici kullananız oldumu hiç??pzar akşamı eşimle bi kaç gn bi yere gidicez.kullanmamı tavsiye eder misiniz??

kuzularım benım ben yogaya gıtmıyorum 4 gundur adetten dolayı bıtınce gıdıcem ınsallh tamm canım gorururum bır yazı ıcın senımı kıram yanı kafamı kıram daha ıyı askıtom benım

saol beklenenim :46::46::46:yerim seni yaw kafan bize lazim sen saglam ol yanimizda:46::46::46::46:yogaya arami verdin bilmiyodum..:29:

haklısın bende cevabını vermıstım zaten daahada bebek hakkında yorumunu alamadık o gnden sonra ,rabbımm nasıp ederse gobusum acık etmessede yıne kurban olurum ben allahıma

sen beklenenim sadece rabbimize sigin inslalah o rabbim kimseye mahcup etmez..herkes söylediginden utansin...yaw bu evlatsizlik ne kadar zor ne laflar duyuyoruz kendini bilmezlerden:6::6::6:

evet cnm ara verdım adet bıtene kadar zaten bu ara sıkısıkız devam edemıcem ders ucletlerı gerıyo bızı bu ara havas ılmıne merak saldım evde kendımı egıtmeye calısıyorum ıste ,kafam feda olsun sıze :33::33::33::33::33:

hih iste nasida kendini bize feda ediyo:54::1::1::1::1::1::1:kiz bizimkide saan feda olsun:46::46::46::46::46:

Kızlar benim de bir sorum olacak.benim bat da Pztsi.ama hîç hamîle oldugumu zannetmiyorum. :19::19:adet geciktirici kullananız oldumu hiç??pzar akşamı eşimle bi kaç gn bi yere gidicez.kullanmamı tavsiye eder misiniz??
duu bi yorum daha yapimm:27::27:
ben kullandım umreye gittim zaman:4:
ama gene leke şeklinde akıntı oldu:52::52::52::52:
medineye varamadım gül kokusu alamadım:14::14::14::14:
sadece 2 kez girdim ravzaya keşke daha fazla işe yarasaydı dönüşte olsaydım ama adet gördüm:5::5::5:

Back
X