Bu ay da hamile kalamadım diyen arkadaslar lütfen dertleşelim?

Eşimde 32 Dr eşimde bende gittik bi sorun yok hersey normal hsg filmi istedi en son onuda görelim dedi randevu almadım ama ptsi bende betatoma gitmeyi planlıyorum bakalım inş randevu ayarlayabilirim
Benim esimde 34 yasında sanırim sorun esimde daha belli degil ama hayırlısı hakkımzda

Benim esimde 34 yasında sanırim sorun esimde daha belli degil ama hayırlısı hakkımzda

Sperm testi yaptırmadıysanız hemen randevu alın ürolojiye devlette zaten ileri tarihe randevu veriyolar tahlil için ve sizin eğer hersey normal ve en son rahim filmi istediyse dr önce eşinizin tahlil sonucunu bekleyin derim az para değil bu ülkede herşey pahalı

Sperm testi yapildi ilk test düsk cktı sayı ikinciye yaptirdi p.tesi sonuc cikacak

Bagcılar devlette hemen testi yapiyorlar rahim filmi icn p.tesi cekilcem sonra doktora gidicez hersryi tamamlayip

ESIMDE BU HAFTA GÖRÜNECEK NASIP OLURSA. bişey cıkmasa bari ALLAH ın izniyle. ne hamılelıkmıssss yav istemesek kesın olurdu :) hanı nısanlıyken dıyom kaçamak yapsaydık garantı kaldıydım hehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…