Bu ay da hamile kalamadım diyen arkadaslar lütfen dertleşelim?

Bende o doktora gittim bir daha denk gelmedi bence bagcılar devlete gidin cok arastıriyorlar ve hersryi orada yaptirabiliyorsunuz sizin sorun neydi?

Bünyeye göre degisiyormus ve vajinası dar olanların agrılı oluyor diyorlar korkutmayinkendinizi

Bende o doktora gittim bir daha denk gelmedi bence bagcılar devlete gidin cok arastıriyorlar ve hersryi orada yaptirabiliyorsunuz sizin sorun neydi?
bizde hiçbir sorun çıkmadı canım
ama doktorum hiç bir sorununuz olmasa bile yardımcı üreme tekniklerine başvurmanız lazım dedi

ben sunu anlamıyorum ya... mesela bakıyor cocuk olmuyor bir çift. neyse kadın süreklı doktorlara gıdıyor hatayı hep kendınde arar gıbı. aradan epey süre gecıyor en sonunda erkek gıdıyor doktora. aslında uzmanlar diyorkı önce erkek gıdecekmıs doktora cunku erkegın test ıslemı cok kısa . sadece sperm den anlaşılıyor.

Rahım FILMINDEN önce esın de görünsün bence doktora.

Benim esimin testleri yapıldı benim son rahim filmim kaldı zaten bunun icin doktora gidince doktor beraber yaptiriyor testleri sadece kadina degil

Evet ben de anlayamıyorum bunu, çocuk olmadığında sorun aranması gereken ilk kişi kadın oluyor nedense sinir oluyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…