Bu ay da hamile kalamadım diyen arkadaslar lütfen dertleşelim?

Insan dayanamio isde :) ne kadarlk evlsin canmm kac yasndasn

Ewliligimizin en guzel gunlerini mahvediyoruz kizlar.olayi akisina biraksak belki bu kadar zor olmicak ama iste biz kullar biseyi istediginizde hemen oluversin istiyoruz.olmayincada bole sabirsizlasiyoruz iste

Aa masALLAH :) ee hic korunmadin mi sende bu surecde
Yok cnm hiç korunmadım ilk günden beri hamile kalmayı bekliyorum dört gözle çok seviyorum bebekleri çocukları bekarken bile isterdim işte insan neyi çok isterse onunla sınıyor rabbim bu süreçte evliliğimi çok güzel yaşadım gezdik tozduk fazla kafaya takmıyordum küçüğüm diye zaten doğru düzgün bir tedavi olmamiştim şubatta başladık tedaviye martta hamile kaldım düşük oldu mayısta tekrarladık işte inşanlah belkide var Bebiş bilmiyorum

Ewliligimizin en guzel gunlerini mahvediyoruz kizlar.olayi akisina biraksak belki bu kadar zor olmicak ama iste biz kullar biseyi istediginizde hemen oluversin istiyoruz.olmayincada bole sabirsizlasiyoruz iste

Aynen oyle canmm aslinda evlilign tadini cikarma zamanlarimiz ama ccukla kafayi bozuyruz bi yandanda cevre baskisi var aslinda biliymsun yok 3 sene oldu nden ccuk yok kaynanan arar vs vs pisklji bzukluklari yaratiolar :)

Aynen canm neyi ck istrsen rabbm sniyo hakkmzda hayrlsi napalm ALLAHdan caresi olmayan srunlar yok cok skur rabbm ne kadar evlat sahbi olmak istyen varsa en kisa zamanda nasib etsin :) bizler beklicez vaktini zamanini napalim :/ senin ama bilmiyrum silik cikmis ya olabilir ya yksa kolay kolay cikmio guvenilir testse bide

Bak göstereyim testleri sana

Eklentiler

• image.jpeg
    35 KB · Görüntüleme: 44
Aynen oyle canmm aslinda evlilign tadini cikarma zamanlarimiz ama ccukla kafayi bozuyruz bi yandanda cevre baskisi var aslinda biliymsun yok 3 sene oldu nden ccuk yok kaynanan arar vs vs pisklji bzukluklari yaratiolar :)
Biktim bu elalemin laflarindan zaten.cicugum olsa onlara ne yarari olcak sanki.neyse kizlar ben yatar herkese hayirli geceler yarin grs ins byy

Clear blue kesin snuc verir ama bilemedim kuzum ya dgerindede silik hakknda hayrlsi du bakam blkide vardr bi bebis gbusde biyerde yerini buluydur belkide :)

Biktim bu elalemin laflarindan zaten.cicugum olsa onlara ne yarari olcak sanki.neyse kizlar ben yatar herkese hayirli geceler yarin grs ins byy

Iyi gceler canmmm aynen oyle aman milelt isde birinci olsa ikinciyi srarlar ikinci olsa 3uncu isleri yok milletin :)

Clear blue kesin snuc verir ama bilemedim kuzum ya dgerindede silik hakknda hayrlsi du bakam blkide vardr bi bebis gbusde biyerde yerini buluydur belkide :)
Amin inşanlah bnde zaten clearblue negatif gösterimde çok üzüldüm hayırlısı olsun artık bekleyip görcez teşekkür ederim sanada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…