- 15 Mayıs 2010
- 6.715
- 5.833
- 398
- Konu Sahibi sevecen_29
-
Allah yardımcınız olsun canımBiz de 14 aydır korunmuyoruz. 8 aydır tedavi ile uğraşıyoruz cnm.
Ins hamilesindirMerhaba kızlar bu ay çatlama iğnesi oldum ikinci çatlama iğnem ilkinde hamile kaldım düşük oldu adetime 9 gün var iki gün önce test yaptım silik çıktı bugün tekrar yaptım çıkmadı çok sabırsızım adetimi bekliyemiyorum geçen çıktı varsa bugünde çıkar dedim ama çıkmadı çok mu erken bilemedim şimdi hepiniz çok erken diyeceksiniz biliyorum ama 8 gün oldu ilişki yaşalayalı yumurta çitladıktan sonra YouTube ta izledim beşinci günü Rahime düşermiş ay bilmiyorum ya çok erken yaptım ama galiba sonuç negatif çok üzgünüm
Galibaba bendede bisey yokYok bacım yokkk her ay olduğu gibi bu ayda yokk
Galibaba bendede bisey yok
Bende dahaca belirtiler baslamadi ama kesin hamis degilimdir.yani bende kirmizilari gorucem bu ayAynen oyle benimde 1 hafta kaldi adetime ayni belirtiler gogusler ayni siş degisik hic bisey yok gelcem die haber verio resmen hastalik
Ne zamann hastaligin canmBende dahaca belirtiler baslamadi ama kesin hamis degilimdir.yani bende kirmizilari gorucem bu ay
Amin inşanlah ama hiç umudum kalmadıIns hamilesindir
Duzensizligim var kestiremiyorumki.normalde 35 gunde bir olurdum ama son 3 aydir duzenim alt ust oldu.adetimin 20.gunu bugun.Ne zamann hastaligin canm
Aynen bende senin gibiyim gun gectikce umudum kayboluyo.Amin inşanlah ama hiç umudum kalmadı
Amin inşanlah ama hiç umudum kalmadı
Amin inşanlah hepimize nasip olur inşanlahRabbimden umut kesilmez suprz olur cikar gelir belki :) hayrlsiyla
Aynen bende senin gibiyim gun gectikce umudum kayboluyo.
Ahh canim agzindan bal damliyo.amin inssRabbim buyuk yarin mubarek gun rabbm en yakin zamanda hepimize sagsagli shhatli hayrli evlatlar nasib etsin insALLAH
Merhaba kızlar bu ay çatlama iğnesi oldum ikinci çatlama iğnem ilkinde hamile kaldım düşük oldu adetime 9 gün var iki gün önce test yaptım silik çıktı bugün tekrar yaptım çıkmadı çok sabırsızım adetimi bekliyemiyorum geçen çıktı varsa bugünde çıkar dedim ama çıkmadı çok mu erken bilemedim şimdi hepiniz çok erken diyeceksiniz biliyorum ama 8 gün oldu ilişki yaşalayalı yumurta çitladıktan sonra YouTube ta izledim beşinci günü Rahime düşermiş ay bilmiyorum ya çok erken yaptım ama galiba sonuç negatif çok üzgünüm
O gunu sabirsizlikla bekliyorum :)Rabbimden umut kesilmez suprz olur cikar gelir belki :) hayrlsiyla
O gunu sabirsizlikla bekliyorum :)
Amin inşanlah ama bekliycem adetimi tekrar iğne yaptırdıgımdada böyle erkenden test yapmiycam çok merakta kalıyorum böyle keşke hiç test yapmasaydım varsa bile çıkmıyo erken oldugu için daha çok sıkıntı stres boşuna yani BN üzülünce eşimde çok üzülüyor kendi kendimize işkence ediyoruz resmen bir dahaki sefere bekliycemKanda kesin cıkar hem silik cıktysa vardr biseyler canmm insALLAH gzel hberler alirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?