- Emoji Skoru
- 498
- Puanlar
- 53
- Konu Sahibi sevecen_29
-
senın eşin bakıldımı pekı? tahlil oldu mu?Bunlar ilaç değil vitamin ve mineral kaliteli olmasına yardımcı olur hiç korkma birde keçiboynuzu pekmezide hergün yesin
senın eşin bakıldımı pekı? tahlil oldu mu?
ben dıyorum kı vıtamın ılacı alalım bu hafta yumurtlama gunum. yumurtlama günüme kadar vıtamın ıcsın. daha sonrada antıbıyotıge baslasın.Evet canım bakıldı sekil bozukluğu varmış ama gebelik için engel değilmiş sadece kalitesini arttırmak için bu sana söylediğim vitaminleri verdi bide arı sütü poleni balla karıştırıp birde mısırçarşısıdan bebek için kuvvet macunu yaptırıp kullansın dedi
ben dıyorum kı vıtamın ılacı alalım bu hafta yumurtlama gunum. yumurtlama günüme kadar vıtamın ıcsın. daha sonrada antıbıyotıge baslasın.
Ne var ne yok butun tahlilleri isticem doktordan gerekirse kavga edicem doktorla.Can'ım aynı sorunu bende yaşıyorum . Doktoru biz yönlendiriyoruz artık . Pardon da , ultrasonda kist dışında bişe görünmüyor, rahim şekil bozuklukları, yapışıklığı , tüplerde tıkanma gibi şeyler rahim filmi için çıkıyor . Bu arada Can'ım 5. Günü isteme . 3. Günü doğru sonuç verir . Ve 2 yıllık evliyim de , rahim filmi çektirmek istiyorum de . Çünkü rahim filmi sonrası çok iyileşme olan insan var . Tıkanıklık varsa da açıyormuş . Öncelikle Prof doktor bul ve genç olsun .
aynen iste tabi. tedavı ıcın degıl ne var ne yok dıye baktırmak doğal hakkın tabi.Ne var ne yok butun tahlilleri isticem doktordan gerekirse kavga edicem doktorla.
Antibiyotik , umarım iyi gelir .kızlar 5. İnde adet günüm 3 gün var ama kan testi yaptırdım az önce dayanamadım . Sonuç bekliyorum . Umudum çok , ama olumsuz sonuça da hazırım sanırımcipro yazmıs esıme arkadaslar...dr.
Bende 26 :)Kızlar biseyi merak ediyorum burdami arkadaşların yas ortalamaları ne acaba.Beklenti aynı ama yasda önemli tabi yazarsanız eğer benim 35
Benim 28 . Bu arada kan testim negatifBende 26 :)
Uzulme canim ins bizde test sonuclarimizin pozitif olacagi gunu gorucez Allahin izniyleBenim 28 . Bu arada kan testim negatif
genelde cipro yazıyorlar zaten enfeksiyon durumlarındacipro yazmıs esıme arkadaslar...dr.
Arayıp sonucu öğrenmeye korkuyorum kızlar
Kızlar biseyi merak ediyorum burdami arkadaşların yas ortalamaları ne acaba.Beklenti aynı ama yasda önemli tabi yazarsanız eğer benim 35
üzme kendını ALLAH ın izniyle olur İNŞALLAH.Benim 28 . Bu arada kan testim negatif
Ben gittim ama yarıda bıraktım ilk bir kaç doktor baktı yumurtalarda sorun yok gayet güzel sonra başka devlet hastanesine gittim rahim filmi istedi ordada yumurtalar güzel ama ben korkuyorum rahim filminden ve gitmedim canimcanım benimde 32 kuzenim 36 yasında dr yumurtaların yaştan dolayı çok süper diyemem 5 ay denedin olmadıysa tüp yaptır dedi bugün tüp bebek için iğne tedavisine başladı
senin durumun ne gittinmi doktora?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?