- 20 Ocak 2014
- 3.165
- 2.263
- 333
- Konu Sahibi sevecen_29
-
Siz ne kadarlık evlisiniz,ne zamandır istiyorsunuz bebek ?BEN 26 YASINDAYIM :)
Siz ne kadarlık evlisiniz,ne zamandır istiyorsunuz bebek ?
henüz yeni sayılırsın kardeş. Hayırlısı olsun. testlerini falan yaptırdınmı1 yıllık evliyim 3 aydır korunmuyoruz
daha önce yaptırdıpımda doktor şüphelenmişti pıhtılaşmadan ama yeni yaptırdığımda çıkmadı bişi..şüphelendikten sonra aspirin kullandım ondan mı normale döndü kanımda bilmiyorum..çikolata kisti diye bişey varmış şimdi öyle bişey olur mu diye korkuyorum..Kan testinde çıkıyor bildiğim kadarıyla. yaptırmadınız mı testlerinizi ?
bende sadece önceden hormon testi yaptırmıştım başka hangi testleri yaptırdın sen canım?henüz yeni sayılırsın kardeş. Hayırlısı olsun. testlerini falan yaptırdınmı
henüz yeni sayılırsın kardeş. Hayırlısı olsun. testlerini falan yaptırdınmı
Bende hormon ve kan testi yaptırdım. Rahim filmi,prolaktin hormonu testi vs yapılmadı. Bunların testi ayrı yapılıyormus. Benim doktorumda bana folic asit verdi 7 aydır kullanıyorum onu sadece. Bir daha hiç gitmedim doktora. Eşimde gitmedi daha. Yaşımın henüz erken odluğunu düşünüyorm. O yüzden ağırdan alıyorum çok. Ve hiç kafama takmıyorum. Çok rahatım su an. çocuk olunca her şeyin değişiyor. HEnüz ben buna hazır dğeilim. Ama eşimi bir türlü ikna edemediğim için bu konuda. Bende düşünmek zorunad kaldım bebeği... ben varım senin her zaman yanndayım vs diyor. Sanırım henüz eğitimim bitmediği için ve ailemden 14 saat uzaklıkta olduğuım için çok fazla kaygılıyım. belkide psikolojik olarka bu yüzden olmuyor bebeğim 7 aydır..bende sadece önceden hormon testi yaptırmıştım başka hangi testleri yaptırdın sen canım?
Çok geç evlenmekte iyi değil aslında bir yandan. Çünkü bu ahir zamanda doğumlar çook azaldı artıkbende 1.5 yıllık evlıyım 4-5 aydır düşünüyoruz bebek. ama düzenlı ılıskımız yoktu gecen aydan ıtıbaren düzenlı oldu. cunku esım sehır dısında calısıyordu .yumurtlama günü denk gelmedı belkı dıye düşündük hepama 2 aydır hamıle kalamadım. adetlerım düzenlı. yaslarımız 30-31 esımle....
tabıkı az canım. RABBIM ısteyen herkese nasıp etsın İNŞALLAH. Ama ınsan tedırgın oluyor nıye olmuyor dıyeÇok geç evlenmekte iyi değil aslında bir yandan. Çünkü bu ahir zamanda doğumlar çook azaldı artıkAma ümidi hiçbir zaman kesmıcez ALLAH!tan. ALLAH yazdıysa olur zaten. 4-5 ay az. 1 Yıl olsun bakalım..
Hiçbir problemin-niz yoksa eğer ki; Bu zamanı gelmemiş demektir henüz. OL Diyecek ve OLACAK İnşaALLah ♥tabıkı az canım. RABBIM ısteyen herkese nasıp etsın İNŞALLAH. Ama ınsan tedırgın oluyor nıye olmuyor dıye
Ama bazn adet belirtileriyle,hamilelik belirtileri aynı olabilir. Siz baya paronayak olmuşsunuz yaaa. Konuşmalarınızdan öyle anlaşılıyoradetten 1 hafta önce test yaptırdım pazartesi günü gecen hafta. negatıf( rahım duvarın kalınlasmıs dedı dr adetın kacıncı günündesın dedı 8 gün var dedım beta hcg negatıf cıktı : 9 gün oldu test yaptıralı. zaten adet olacagım hıssedıyorum karnımdan sinyal verıyor yani
ALLAH'ın bütün 99 ismini sırayla okuyarak,ALLAHA dua edebilrsin bebek için.ya şafi mi çekeyım pekı?
valla en guzelı takmamak. ama ıste kafaya takıyorum bıraz.Ama bazn adet belirtileriyle,hamilelik belirtileri aynı olabilir. Siz baya paronayak olmuşsunuz yaaa. Konuşmalarınızdan öyle anlaşılıyor
canım eşini dinle bende senin gibi benzeri sebeplerden erteledim bebeği..3 buçuk yıl oldu daha bir yıldır düşünüyoruz şuan pişmanım..ama imkan yoktu bebek yapmak için..ben başka şehirde çalışıyordum..şimdi de olmuyor..doktorda stresden diyor..bende ilk başladığımızda gitmiştim bide bu ay başladım yine..prolaktine bakılıyor normal hormon testinde..rahim filmi bende çekilmedim..4-5 ay daha olmazsa rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum..Bende hormon ve kan testi yaptırdım. Rahim filmi,prolaktin hormonu testi vs yapılmadı. Bunların testi ayrı yapılıyormus. Benim doktorumda bana folic asit verdi 7 aydır kullanıyorum onu sadece. Bir daha hiç gitmedim doktora. Eşimde gitmedi daha. Yaşımın henüz erken odluğunu düşünüyorm. O yüzden ağırdan alıyorum çok. Ve hiç kafama takmıyorum. Çok rahatım su an. çocuk olunca her şeyin değişiyor. HEnüz ben buna hazır dğeilim. Ama eşimi bir türlü ikna edemediğim için bu konuda. Bende düşünmek zorunad kaldım bebeği... ben varım senin her zaman yanndayım vs diyor. Sanırım henüz eğitimim bitmediği için ve ailemden 14 saat uzaklıkta olduğuım için çok fazla kaygılıyım. belkide psikolojik olarka bu yüzden olmuyor bebeğim 7 aydır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?