- 20 Haziran 2014
- 979
- 516
- 53
- 31
- Konu Sahibi sevecen_29
-
Çalışıyorum cnm şuan kan veremem ama test yapcam idrar inş isteyen herkeze nasip etsin :)Eğer normalde hiç gecikmen olmuyorsa yarında regli olmazsan sabah erkenden sağlık ocağına gidip kan tahlili yaptırabilirsin net sonuc alırsın
Güzel haberler alırsın umarım
ya ben arastırdım 18 yl den 70 tl ye kadar gıdıyor ama hangısı iyibu testler ne kadar acaba?
aagrıları takıp ettım bende bu ay ama ınankı 10 gün hep ağrırmı ya hepte agrıdı ama en cok agrıyan günleri degerlendırdım. daha dogrusu her gün denedık :) ama 1 hafta önce kan testım negatıf cıktı. adet olacagım zaten sınyaller verıyorBenim dünde sag ve sol agrilarm vardii bu sabah biraz daha iyiyim dun aksami degerlendirdik bakalim bu ay insallah Allah gonlumuze gore verir her birimizin kizlarrrr
nasıl yanı esın ıstemıyor mu cocuk?inşallah kalırsınız arkadaşlar bnde pko luyum bnde kalamıyrm zaten eşimde istmyr allah isteyen herkeze nasp etsin
evleneli 3 buçuk yıl oluyor ama çocuk bir yıldır düşünüyoruz sen canım?Geçmi evlendiniz yoksa,senelerdir uğraşıyor musunuz çocuk için kızanlar ?
Bende 2 yıllık evliyim. 7 aydır düşünüyoruz.evleneli 3 buçuk yıl oluyor ama çocuk bir yıldır düşünüyoruz sen canım?
senin adetlerin nasıl oluyor canım..pıhtı oluyor mu dediğim gibi..Bende 2 yıllık evliyim. 7 aydır düşünüyoruz.
Adetliyken pıhtılaşmasınımı diyorsun ? Adetlerim düzenlidir. 26 Günde bir olurum. Bir tek 2 ay önce 31 günde olmustum. Hatta hamile sanmıstım. 5 GÜN Geçikti düşün yani :/senin adetlerin nasıl oluyor canım..pıhtı oluyor mu dediğim gibi..
evet canım..çocuk düşündüğümüzden beri adetlerimde çoğu zaman fındık büyüklüğünde pıhtılar oluyor..başka böyle bişey yaşayan var mı?Adetliyken pıhtılaşmasınımı diyorsun ? Adetlerim düzenlidir. 26 Günde bir olurum. Bir tek 2 ay önce 31 günde olmustum. Hatta hamile sanmıstım. 5 GÜN Geçikti düşün yani :/
Benim olmuyor yaa . O kanında pıhtılaşma olduğunu gösterir değil mi ?evet canım..çocuk düşündüğümüzden beri adetlerimde çoğu zaman fındık büyüklüğünde pıhtılar oluyor..başka böyle bişey yaşayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?