Bu ay da hamile kalamadım diyen arkadaslar lütfen dertleşelim?

Eğer normalde hiç gecikmen olmuyorsa yarında regli olmazsan sabah erkenden sağlık ocağına gidip kan tahlili yaptırabilirsin net sonuc alırsın
Güzel haberler alırsın umarım
Çalışıyorum cnm şuan kan veremem ama test yapcam idrar inş isteyen herkeze nasip etsin :)

Benim dünde sag ve sol agrilarm vardii bu sabah biraz daha iyiyim dun aksami degerlendirdik bakalim bu ay insallah Allah gonlumuze gore verir her birimizin kizlarrrr

Benim dünde sag ve sol agrilarm vardii bu sabah biraz daha iyiyim dun aksami degerlendirdik bakalim bu ay insallah Allah gonlumuze gore verir her birimizin kizlarrrr
aagrıları takıp ettım bende bu ay ama ınankı 10 gün hep ağrırmı ya hepte agrıdı ama en cok agrıyan günleri degerlendırdım. daha dogrusu her gün denedık :) ama 1 hafta önce kan testım negatıf cıktı. adet olacagım zaten sınyaller verıyor 28 ile 34 gün arasında oluyorum adeti.

inşallah kalırsınız arkadaşlar bnde pko luyum bnde kalamıyrm zaten eşimde istmyr allah isteyen herkeze nasp etsin

slm arkadaşlar..ben de 28 yaşındayım..biz de istemeye başlayalı bir yıl oluyor nerdeyse ama hala olmadı..bu ay yeni adet oldum..benim merak ettiğim sizde adet olurken fındık büyüklüğünde pıhtılar geliyor mu sizden?

Adetliyken pıhtılaşmasınımı diyorsun ? Adetlerim düzenlidir. 26 Günde bir olurum. Bir tek 2 ay önce 31 günde olmustum. Hatta hamile sanmıstım. 5 GÜN Geçikti düşün yani :/
evet canım..çocuk düşündüğümüzden beri adetlerimde çoğu zaman fındık büyüklüğünde pıhtılar oluyor..başka böyle bişey yaşayan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…