slm ben 21 aylık evliyim ve geçen ay ilk kez çalışmalara başladım yani benimki de yeni sayılır ama geçen ay çok stres yaptığım için tutturamadım aslında umutluydum. şu an adetime 4 gün var ama hiçbirşey hissetmiyorum hiç belirtim yok. allahım inşallah hepimizin gönlüne göre hayırlısını nasip eder. hayırlı haberlerinizi bekliyorum
kızlar ben bu ay şansımı kaybettim.....diğer aya inşallah.......zaten hiç belirtimde yoktu beklentimde yoktu...ilk ay olmaz diyordum olamadımda...kısmet sonraki aylara....
ya ceylancım benim adetim gecikti gene her zamanki gibi sinir oldum artık ben bu duruma testte yapmak istemiyorum çünkü hiç sanmıyorum hamile olduğumu o kadar istememe rağmen ama bir iki gün daha olmazsam yapıcam artı haber veririm canımcım negatif olursada haftaya gene hastane yolu göründü bana offff ne zaman düzene girecek bu ya
bu başlığa kimse uğramıyo artıkama ben yine de söyliyim. Hamileyim kızlar.Ve hepiniz hep dualarımdasınız Rabbim hepinize nasip etsin en kısa zamanda hamile olmayı,benim ve benim giibilerinde sağlıklı bebeklerini kucağına almayı
biraz geç oldu tekrar bu başlığı bulmak ama bende 6 haftalık hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?