Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde öyle 7. GunBenim dundeen beri pek belirtim yok
asilama yapildigi gunden berimi yok cnmBenimde öyle 7. Gun
bana gun asiri olsun dedi 1 hafta boyuncaKızlar doktorum 2 günden sonra birlikte olabilir ama ne sıklıkta vs söylemedi bısey. Biz dün gece sabaha karşı birlikte olduk ama Ağrı felan hissetmedim klasik kaşık ağrım vardı sadece. Bundan sonrası için doktorunuz size ne demişti birliktelik için
Yani sanırım benim doktorum da o yüzden olmasın dedi. Bize aşılamadan 2 gün sonra ilişki önerdi ve sonrasında 2 sonra tekrar önerdi ve bir daha test gününe kadar olmasın dedi. Bende şaşırdımBide kafama şu takılıyor aşılama sonradan gün aşırı diyen var hergun diyen var . Şans artsın diye diyorlar ama zaten normal yolla şansımız olsaydı aşılama yapmazdık . Mantıksız değil mi bu bence aşılama günü bırakılan sperm döllendi döllendi diğer zamanlardaki birlikteliğin etki edecegını sanmıyorum
Benim bu 6 kez asilama hepsi farklidi bazilarinda hic bi belirti yoktu bazilarinda full belorti vardi ama hic tutmadiBenimde öyle 7. Gun
Hic beli degil valaBelli olmuyor
Suan geçti mesela benimHic beli degil vala
hmm anladim cnm bn niye bu kadar rahatim acabaDüne kadarlık günden beri kasık agrisi alt karında gerginlik karnım falan silmiştim dün akşamdan beri bise kalmadi
ne zmn test yapmayi dusunuyosun5 6 gün çok heyrcanliydim geçti heyecan sanki olmamis gibiyim hissediyorum
insallah bekledigin sonucu gorursun bn test yapmaya cesaret edemiyom artik surekli negatif gordugum icin yapmiyorum artik bekliycem adet gunume kadarYani 3 4 güne yaparım normalde doktorum 14 gün sonra kanda bakalım dedi ama 10.gun falan başlarım evvde teste
herhalde 2 yildir gebelik testi kullanmiyomBen de öyleyim