Amiiin asilamada 2. günüm bugün genel olarak uykulu bi haldeydim sık sık karın ağrısı hissettim ve vücut sicakligim normalden yüksektiKizlarr nasilsiniz
Ben 6 kez asilama oldum bugun insallah tutardualarim sizinle
Sizinde benimle olsun
Allahim herkezin kucaklarini doldurmak nasip etsin tez vakite
ben 2.asilamami 2 yil once denemistim hatirlamiyorum gecmi oluyodum erkenmi oluyodumInsallah canmmbende sabah 10:00 oldum asilamam eve geleli dinleniyorum
Tam bende bilmiyorum benim asilama yaptirdim aylarda adetim erken geliyor
bana cig kofte falan yeme dedi cig seyler yeme dedi maydonoz sogan bunlari saydi sizlerde yemeyinKızlar bende bu gece çatlatma iğnesi yapacağım pazartesi öğlen ilk aşılamam olacak sonrası için doktorunuzun önerdiği şeyler oldu mu
gün asiri iliski olsun dedi birdeKızlar bende bu gece çatlatma iğnesi yapacağım pazartesi öğlen ilk aşılamam olacak sonrası için doktorunuzun önerdiği şeyler oldu mu
bnde 2.gundeyim bnde hic bisey yok hapsirinca alt karnim agriyo bi onu farkettimÇok hassas da davranmak istemiyorum çok üstüne düşünce de olmuyor bıseyler bence :/
2. Günden notlar şöyle : ara ara sağ kasığım ama sürekli olarak sol kasık ağrım oluyor yürürken de farkediliyordu ağrısı. Çok az da sırt ağrım var başka bişey yok bende
Evet ben de fazla hassas olmaktan korkuyorumÇok hassas da davranmak istemiyorum çok üstüne düşünce de olmuyor bıseyler bence :/
2. Günden notlar şöyle : ara ara sağ kasığım ama sürekli olarak sol kasık ağrım oluyor yürürken de farkediliyordu ağrısı. Çok az da sırt ağrım var başka bişey yok bende
Aynen ya. Bakalım rabbım nasip etsin tutsun aşılamalarımızEvet ben de fazla hassas olmaktan korkuyorum
Benim de dünden beri var dün ve bu sabah sadece sol tarafım ağrıyordu. Şuan sağlı sollukizlar mrb bgn 3.gundeyim ve karin agrisiyla uyandim ayriyeten belimde de agri var bgn sizlerin nasil gidiyo
Benim pek belirti fln yok yineAmiiin asilamada 2. günüm bugün genel olarak uykulu bi haldeydim sık sık karın ağrısı hissettim ve vücut sicakligim normalden yüksekti
Benim dundeen beri pek belirtim yokben 2.asilamami 2 yil once denemistim hatirlamiyorum gecmi oluyodum erkenmi oluyodum
Belli olmuyorBenim pek belirti fln yok yine
bilemedim yaa suanda hic agrim yok yine iyi biseymi kotu biseymi anlamadimBenim de dünden beri var dün ve bu sabah sadece sol tarafım ağrıyordu. Şuan sağlı sollukarnım ve belim ağrıyor
benim gecti hic agrim yok yine sabah oldu biraz ama suan gayet iyimBenim dundeen beri pek belirtim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?