demi insan oyle oluyo bnde bu sefer daha dikkat ediyom daha elime çop almadi vallahi yuruyus yapiyom yarim saat sadece ne kadar ustune dussekte bos dusmesekte valla sonucda verende Rabbim alandaBilmiyorumm canmm bu 6kez asilamam ilk basta cok korundum fln ustune titredim yatim az bi yuruyus yaptimm
Sonra hep negatif gore gore artik yoruldum kafamdan atmayi istiyorum ama te biraz once karsidan karsiya gecerken biraz kostum neden yaptim die kendime kizdim
Seni gidi seniii demek test yaptınkizlar ben sabah ilk idrarla test yapcam yine bklm igne etkisi surüyo hala bnde suam yine test yaptim düne nazaran biraz silik ama var yani halâ etkisi birde sabah ilk idrarla yapayim bklm nasil cikcak
napim seni kiramadimSeni gidi seniii demek test yaptın
Evett canmm 5 yildir istiyoruzz hic bi sorun yok dusunme die hep soyluyorlar aylem olsun doktorum olsun ama iste ufak bisheyden hemen dusunceye vuruyorumdemi insan oyle oluyo bnde bu sefer daha dikkat ediyom daha elime çop almadi vallahi yuruyus yapiyom yarim saat sadece ne kadar ustune dussekte bos dusmesekte valla sonucda verende Rabbim alanda
kiz hem su ictim idrarin gelsin diye yoktu cunku yeni yapmistim senin dediginde birde ilk idrar olmadigi halde silik cikti gecmiyo bacim yarin ilk idrarla yapcamKız ama iyi yapmışsın dediğim doğru değil mi en azından test etkisini görmüş olursun
Rabbim tez zamanda bizlerede nasip eder insallah bacimEvett canmm 5 yildir istiyoruzz hic bi sorun yok dusunme die hep soyluyorlar aylem olsun doktorum olsun ama iste ufak bisheyden hemen dusunceye vuruyorum
Aynen bi de öyle dene canımkiz hem su ictim idrarin gelsin diye yoktu cunku yeni yapmistim senin dediginde birde ilk idrar olmadigi halde silik cikti gecmiyo bacim yarin ilk idrarla yapcam
Insallah canmmRabbim tez zamanda bizlerede nasip eder insallah bacim
aynen bklmAynen bi de öyle dene canım
Yok kız ben karıştırmışımAllah iyiligini versin bian yalanmi soyluyom diye dusundum bilmiyom valla bacim onceki asilamarimda hiiiic test yapmadim keske yapsaydim karsilastirirdim ne guzel
Tamam kanki benim yapamadığım günler sen yaparsın bakalım hayırlısı olsunYok canım tertemiz negatifcumartesi pazar pazartesi de yaparım salıya testim yok almam da çarşamba kan veririm bakalım hayırlısı olmazsa tedaviye devam
Ümitlendirmek istemem ama bu kadar iğne etkisi olur mu bilemedimkiz hem su ictim idrarin gelsin diye yoktu cunku yeni yapmistim senin dediginde birde ilk idrar olmadigi halde silik cikti gecmiyo bacim yarin ilk idrarla yapcam
Yoldayım afyon yolcusu kalmasınKızçeleeeeeer nerelerdesiniz napiyosunuuuuz
Oooo düğün ekibi diyorsuuuunnnYoldayım afyon yolcusu kalmasın
yok bacim yapmiycam test falan son kararim bekliim benYok kız ben karıştırmışım
Tamam kanki benim yapamadığım günler sen yaparsın bakalım hayırlısı olsun
Ümitlendirmek istemem ama bu kadar iğne etkisi olur mu bilemedim
kiiiiz afyon bana yakin biliyonmu 2 saatlim falam buraya galiba oyleydi bnde aydindayimYoldayım afyon yolcusu kalmasın
son kararimi verdim Emine test yapmak yokKızçeleeeeeer nerelerdesiniz napiyosunuuuuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?