bnde sizi seklinde basladi bgn ama adet onceside olurdu cnm bn korkttum sahsen adet belirtimyaGögüs ağrısı yok bende
Yapma bacıııımKızlar geldimmm sabahtan baktım teste tahmin ettiğim gibi negatif çıktı ama doktorum pazartesi kan testi ver dedi belirti falan da yok zaten şimdi sizden tavsiye almam lazım biraz zayıflamam gerek muhtemel bu ay aşılama olmaz önümüzdeki ay olur heralde o zamana kadar biraz kilo vereyim dedim sizde negatif diyip ağır spor yapayım mı
Hayııırr yapma kesin olsun kan ver öyleeeKızlar geldimmm sabahtan baktım teste tahmin ettiğim gibi negatif çıktı ama doktorum pazartesi kan testi ver dedi belirti falan da yok zaten şimdi sizden tavsiye almam lazım biraz zayıflamam gerek muhtemel bu ay aşılama olmaz önümüzdeki ay olur heralde o zamana kadar biraz kilo vereyim dedim sizde negatif diyip ağır spor yapayım mı
seni hamile listesinin ikinci sirasina yazdim kiz 1.sirada ben varim dermisimEvet bacımm elifim benim odiye diye olacak bakarsın
Bekleyeyim o zamanYapma bacıııım
uzulmek pes etmek yok cnm adet olmadikca umut hep varKızlar geldimmm sabahtan baktım teste tahmin ettiğim gibi negatif çıktı ama doktorum pazartesi kan testi ver dedi belirti falan da yok zaten şimdi sizden tavsiye almam lazım biraz zayıflamam gerek muhtemel bu ay aşılama olmaz önümüzdeki ay olur heralde o zamana kadar biraz kilo vereyim dedim sizde negatif diyip ağır spor yapayım mı
tamamdırrr bekleyeyim o zamanHayııırr yapma kesin olsun kan ver öyleee
boyle olumlu dusunen bayanlara hayranim yaa hemen pes etmeyin lutfenHaklısın canımmmm o zaman ben pazartesiye kadar bekleyeyim adet olacağımı da pek sanmıyorum ama bakalım
Valla benim gözümde de hepimiz birinci sıradayız ayyy hadi inşallah yaaa
kaç gün oldu senin aşılama canımEvet bacımm elifim benim odiye diye olacak bakarsın
umutlanin bacim umutsuz olmayin yeterkiBenimde adet belirtim göğüs ağrısı bu ay olmadığı için umutlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?