kusura bakma cnm herkesde bu ara biraz morel bozuklugu var galiba soruna gelecek olursak bende asilamanin 9.10.gunleri pozitif 11.gun negatife donmustu ve tekrar pozitif olmadi hamile olanlarda genelde o cizgi hic kaybolmuyo git gide netlesiyo yani acikcasi kendini her sonuca karsi hazirlamalisin cnm tabii gec dollenmede olmus olabilir oyle olursa testte cikmaz adet gecikmesi olmadan Allah buyuk umudunu yitirme insalllah pozitife doner gulüm ❤❤❤Sağolun 1 kişi de olsa cevap verdiği icin
Teşekkür ederim mesajiniz ve guzel dilekleriniz için inşallah Rabbim buyuk isteyen herkese aratmasin inşallahkusura bakma cnm herkesde bu ara biraz morel bozuklugu var galiba soruna gelecek olursak bende asilamanin 9.10.gunleri pozitif 11.gun negatife donmustu ve tekrar pozitif olmadi hamile olanlarda genelde o cizgi hic kaybolmuyo git gide netlesiyo yani acikcasi kendini her sonuca karsi hazirlamalisin cnm tabii gec dollenmede olmus olabilir oyle olursa testte cikmaz adet gecikmesi olmadan Allah buyuk umudunu yitirme insalllah pozitife doner gulüm ❤❤❤
Aşılama 12. Günde negatif maalesef. Buda kesin sonuçtur büyük ihtimalle
Üzüldüm yaaAşılama 12. Günde negatif maalesef. Buda kesin sonuçtur büyük ihtimallehakkımızda hayırlısı olsun ne deyim. İnşallah siz güzel güzel sonuçlar alırsınız inşallah
Zor biliyorum ama Testi elinden geldiğince geç yap çünkü erkenden hayal kırıklığı yaşıyorsun. Zamanı gelince öğren ve olmadıysa da 1 defa üzül yani. Bak ben 9. Gün yapınca o günden beri karmakarışık oldum.Üzüldüm yaaumutluydum sizden herşeyin hayırlısı olsun ilerde güzel günlerimiz var umutlu olun bende bugün 7. Günüm sanki bende de olmayacak test yapmadım beklemeyi tercih ediyorum inşallah iyi olur
Çok teşekkür ederim duaların içinZor biliyorum ama Testi elinden geldiğince geç yap çünkü erkenden hayal kırıklığı yaşıyorsun. Zamanı gelince öğren ve olmadıysa da 1 defa üzül yani. Bak ben 9. Gün yapınca o günden beri karmakarışık oldum.Neyse artık Dualarım seninle Allahım gönlüne göre versin ve hayırlısı ile tutsun inşallah senden güzel haberleri alırız inşallah
Canım bende bugün girebildim mesajlariniz görmedim 12. Günden sonra çizgi kaybolup tekrar silikleşince pozitif diye biliyorum zaten regl gününe kadar daha da koyulaşıyormuş henüz böyle birşeyi tecrübe etmedim ama okuduklarim bu şekildeydi inşallah sen de anne olmayı bekleyen tüm anne adayları bu güzel duyguyu yaşarSağolun 1 kişi de olsa cevap verdiği icin
Teşekkür ederim cevabiniz için insallahCanım bende bugün girebildim mesajlariniz görmedim 12. Günden sonra çizgi kaybolup tekrar silikleşince pozitif diye biliyorum zaten regl gününe kadar daha da koyulaşıyormuş henüz böyle birşeyi tecrübe etmedim ama okuduklarim bu şekildeydi inşallah sen de anne olmayı bekleyen tüm anne adayları bu güzel duyguyu yaşar
Aynen bekle bakalım benimki 12. Gün istedi kanı bu arada progesteron fitili kestin mıDoktorum 15. Gün istedi kanı. Daha 3 gün var diye yaptırmadım. En azından onu bekleyim dedim. Baktım adet olmuyorum bir yaptırırım elimde sonuç olsun diye
Amin inşallahKizlar benimde bugün 11.gun 9.gune kadar silik çıktı bugün 2 gündür negatif doktor 16.gun test yap dedi bana da ben hala umitliyim inşallah pozitife döner hepimizin duaları kabul olur inşallah rabbim kucağımıza boş koymasın
Progesteron hiç kullanmadım ben gerekli görmedi başlamadım o yüzdenAynen bekle bakalım benimki 12. Gün istedi kanı bu arada progesteron fitili kestin mı
Benimde yumurtalarımdan 1 i çatlamış bir tanesi ise daha çatlamamıştı. Ama o çatlamayan için çatlamak üzere o yüzden aşılama günü dahil İlişkiye devam et o da yakalanır demişti. Acaba o sonradan döllenmiş olabilir mi diye bir yükseliyorum arada ama umutlanıp sonra geri kırılmayı da istemiyorum. Böyle duygular karmaşa oldu . Hayırlısı olsun artıkKizlar benimde bugün 11.gun 9.gune kadar silik çıktı bugün 2 gündür negatif doktor 16.gun test yap dedi bana da ben hala umitliyim inşallah pozitife döner hepimizin duaları kabul olur inşallah rabbim kucağımıza boş koymasın
Aynen diyorum regl olana kadar umut var sabır ise hiç yok maalesefBenimde yumurtalarımdan 1 i çatlamış bir tanesi ise daha çatlamamıştı. Ama o çatlamayan için çatlamak üzere o yüzden aşılama günü dahil İlişkiye devam et o da yakalanır demişti. Acaba o sonradan döllenmiş olabilir mi diye bir yükseliyorum arada ama umutlanıp sonra geri kırılmayı da istemiyorum. Böyle duygular karmaşa oldu . Hayırlısı olsun artık